tisdag, oktober 29, 2019

Knallgul sol och vackra bär

 Godmorgon, säger jag och tittar ut på det vackra vädret, som tänker vara hela dagen lång.
Det kommer bli mellan 2 och 6 plusgrader, så visst är det kallt.

Jag chansade och tog Karin Monark till gospelövningen igår kväll. Ja, jag krånglade ut henne genom källardörren medelst ett kraftigt band, det funkade väl sådär.
"Inte gnälla, kan själv".Än fick jag några vackra höstbilder, även om många blad - eller heter det löv - har trillat av. Blad på trädet och löv på marken? Rönnbärsträden har varit ovanligt vackra i år. Jag blir riktigt glad av dem.

Idag ska jag ut på vift större del av dagen. Det är med en av mina kompisar, där som vi brukar ut och luncha och se oss omkring. Idag blir det någon mil utanför stan. Senare har jag ett viktigt uppdrag och därefter är kvällen fri för att lyssna på Karlavagnen i Radio P4.
Ljus och kärlek!

7 kommentarer:

 1. Så vackra höstbilder och så varmt Ni ännu har... här har jag minus 2 och då har det varit en kyligare natt så ja temperaturen har sjunkit eller stigit (?) varmare har det i alla fall blivit.

  Jobbigt med den där källardörren, Du får gå ihop med grannarna å sätta press på hyresbolaget att de måste åtgärda dörren, nån typ av dörröppnare vore väl inget problem...

  Ha en fin tisdag, kram

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga höstbilder på träden mot den vackra himlen. Så ska hösten se ut!
  Det låter som att en trevlig dag väntar dig :D

  Kram och ha en finfin tisdag <3

  SvaraRadera
 3. Så skönt med det vackra höstvädret hemma. Lika bra att passa på att njuta av de vackra dagarna som är. Härliga bilder som piggar upp. Sol och blå himmel har vi också och +24. Men det är ju inte i Sverige. Skönt är det i alla fall.
  Önskar dig en trevlig dag.
  Stor kram

  SvaraRadera
 4. Tack för lite soliga bilder, jag som sovit hela dagen och vaknat till ett mörker! Märks att vi gått över till vintertid!
  Hoppas dagen varit bra!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Otroligt fina höstbilder! Vi hade samma fina (och kalla) väder här. Rönnbärsträden på innergården är inte helt så fulla med bär, så dina är mycket finare än mina. Meningarna går ju isär - många bär = kall vinter; få bär = varm vinter...

  Å visst är det väl löv oavsett om de sitter på träden eller ligger på marken. Det måste jag nog googla;-)

  SvaraRadera
 6. svar eller ett försök till förklaring:

  Problemet eller vad jag nu ska kalla det är att jag sätter ribban högre å högre och inte är nöjd med det jag klarar av... tidigare tyckte jag att 1 km var okey, nu anser jag att jag helst ska gå minst 5 km.
  Tidigare var jag glad då jag gått 5000 steg men nu är jag besviken om jag inte kommer upp till 12tusen steg/dag.
  Jag accepterar inte sämre mående då jag känner mig misslyckad.

  kram

  SvaraRadera
 7. Verkligen läckra bilder! :-) Jadu, löv eller blad? Vad är vad? Sen har vi å andra sidan blad och sidor (i en bok)... Bladen verkar nästla sig in både här och där :-D

  Ha det gott!

  SvaraRadera