torsdag, december 05, 2019

Det ska vi fira!


Idag har jag återigen sådan tur att det är Veteranklubbens julbord på min födelsedag. Det känns lite extra, om man säger så, och det tackar jag för!

Firningen börjar med glöggmingel klockan 11.30 på Lundsbrunns Kurort. Därefter ett härligt julbord med lotteri och underhållning av musikgrupp. Kan det bli bättre?

Så HÄR var det visserligen förra året. Lite hetsigt. Jag tror det blir fint som så här. En hel torsdagskväll för mig själv 😀 och tacksam för ett år till 🙏

 Så här såg det ut när vi klev in i sångövningsrummet, som igår tog plats i kyrksalen. I kväll är det nämligen julvandring och man hade förberett en del, som vi fick beskåda.

 Här ligger änglaskrudarna, med himlen i bakgrunden.

Här är väl fåren. Det ska finnas utklädda Josef, Maria och docka Jesusbarnet, tre vise män, herdar, skattskrivare och soldater mm. Nej, jag ska inte gå på detta.

Kören firade 1 advent med att äta kycklingpaj och kantarellpaj. Jag valde alltså sångövningen.
Ljus och kärlek!

12 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen. Du blir ordentligt firad förstår jag. Kram och ha en mysig födelsedag.

  SvaraRadera
 2. Grattis på födelsedagen! Jag hoppas att du får en riktigt bra dag. Med tanke på programmet så tycker jag det finns goda förhoppningar om det.

  Kram <3

  SvaraRadera
 3. Stort GRATTIS till dig på din största dag i födelsedagsmånaden! Hoppas du får ett riktigt ordentligt firande - det verkar onekligen så :-)

  SvaraRadera
 4. Stort grattis på din dag! Önskar dig en jättefin födelsedag. Och vad trevligt med ett besök på Lundsbrunn.
  Ha det allra bäst!
  Stor kram

  SvaraRadera
 5. Grattis på Din Dag <3
  Jag hoppas Din Dag blir en riktigt fin och gemytlig dag.

  Jag förstår absolut att Du blir berörd av barn som far illa och att Du vill hjälpa, vi får hoppas det blir bra nu det som sker och att allt ordnar.

  kram

  SvaraRadera
 6. Har skickat en ny inbjudan samt uppdaterat inställningar så jag hoppas Du (och alla andra som läser min blogg) kommer in i min blogg nu.
  kram

  SvaraRadera
 7. Stort, stort GRATTIS till födelsedagen. Tror nog att Veteranklubben tajmar julbordet för din skull, då de ju vet att du fyller år idag:-) Bra där!

  Tycker du gjorde helt rätt att fira med paj. Matchen Villa-Sirius var en vanlig seriematch. Du missade visserligen nio mål av Villa men...;-)

  PS. Hade precis samma problem som du med att kommentera hos Åsa. Du och jag verkar vara dom som har mest problem just nu. Först med Ditte och nu med Åsa.
  Jag bytte lösenord för mitt gmail-konto för några dagar sedan, just på grund av problemen med Ditte (man vill ju inte bli kapad), och det accepterades inte av Åsas konto. Men sedan funkade det helt plötsligt igen. Hatar sådana eländiga problem. Så energikrävande... DS.

  SvaraRadera
 8. Stort Grattis på din födelsedag!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Stort grattis! Hoppas du fick en jättefin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Hurra hurra på din födelsedag, lite i efterskott!! Vilken toppen dag du fick!
  Kram 💖

  SvaraRadera
 11. Brasan på mattan ser kul och trygg ut :-D
  Och grattis i efterskott!

  SvaraRadera