söndag, mars 22, 2020

Skyltsöndag v 12

God söndagsmorgon! Och här ville jag ha en röd tråd vad beträffar läget i Sverige just nu. Nämligen att handla. Och mataffärerna har ju julafton varje dag.
Som ni ser så är det butiksplockad "hämtmat" man erbjuder. Detta är Lidköping och inte storstan 😀

Inget samarbete, men ett väldigt gott rödvin, tycker jag. Hos Systembolaget kan jag emellertid få hemkörning om jag vill, då kommer Bring 😀


Nja, lite ljug. Äta betyder också att röra på sig och det gör jag, haha. Promenader, cykelturer och så har jag hantlar, yogamatta, pilatesboll, balansplatta och dragband hemmavid.
Så kan jag även träna tålamod 😀

På Åhléns kan man handla mycket till hemmet. Och vägg i vägg ligger Hemköp, där man kan handla mat. tyvärr ingen hemkörning därifrån heller.

Närmaste pizzeria är Drömstans. Jo, det finns en Läckögrillen på andra sidan min gata också. Men det är rätt folktomt där nu.

Jag har just bjudit på söndagens skyltutmaning. Denna mest roliga utmaning, som förvaltas så perfekt av vår bloggvän BP 😀
Ljus och Kärlek

8 kommentarer:

  1. Träna eller inte träna, det är frågan ... jag försöker i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Att köpa hemkört på bolaget? Inte illa. Det trodde jag att man handlade dunkvis hemma hos hembrännare :-D

    Ha en braig söndag!

    SvaraRadera
  3. Då får man kanske testa deras hemkörda ;-)

    Kram och god söndag!

    SvaraRadera

  4. Tack för trevlig skyltning!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  5. Undra just om de kör med hemkört här på bolaget :D
    Ica har i alla fall inte hemkört... möjligtvis kan de plocka ihop varor om det krisar.
    kram

    SvaraRadera
  6. Och visst fick du till en "röd tråd" i den trevliga skyltningen.

    Träna tror jag på om man vet vad man tränar och varför. I dessa tider så tror jag på att träna upp orken/styrkan så att kroppen ska orka med mer. Kan behövas och på olika sätt.

    Här har vi tränat idag tillsammans med vänner genom att gå 13 km. Och en fin kaffepaus blev det utomhus på ett gammalt café vid vattnet. Så roligt att se att så många var ute idag i det vackra vädret och att caféet också hade ånga besökare. DE flesta satt utomhus och med avstånd. Och många uteserveringar har här öppnat i dag. Så trevligt.Många besökare där också
    . Önskar dig en fin kväll.
    Stor kram

    SvaraRadera
  7. Fina bilder från Lidköping. Zinfandel gillar jag också!
    Varm kram

    SvaraRadera
  8. Den enes död är den andres bröd, eller hur!? Mataffärer, reklambyråer, tryckerier med mera gör storkovan just nu, medan bland annat restauranger och barer går på knä...

    Nu tränar jag inte överhuvudtaget - hahaha, men jag är impad att du har hantlar. En pilatesboll har jag också, men jag har inte disciplinen att göra övningarna, för de är ju så förbaskat tråkiga.

    Kompositionen med Åhléns-skylten är en höjdare.

    Jag skulle nog gärna stöda restaurangerna här i Täby, bara jag gillade deras mat. Men jag kan tänka mig att den lokala pizzerian som bara säljer hämtpizzor också skrattar hela vägen till banken.

    En toppen Skyltsöndag! Tusen tack för den och länken:-)

    SvaraRadera