torsdag, maj 07, 2020

Corona - automatiskt köpstopp

 Igår var det marknadsdax på torget, som vanligt varje onsdag och lördag. Men eftersom man bygger och grejar så blir det inte som vanligt.

 Jag tog mig fram ganska så sent. Inte med en tanke på att handla, utan mera hur det såg ut. Knallarna packade ihop, men jag tror de fick en skaplig försäljning ändå i det vackra vädret.

För min del så tog jag inte ens med plånboken. Känns som ett automatiskt köpstopp i coronatider.

 Cyklade över till Stadsträdgården. Lika ljuvligt som vanligt. Flera satt på parkbänkar och njöt. Idrottsmuseet syns i bakgrunden.

 Jag njöt på mitt vis, med mobilkameran.


Till höger finns Musikskolan.

Här hittade jag några änder som putsade sina fjädrar inför varandra.

Jag cyklade hem och putsade mina fjädrar.
Och i allt detta så undrade Orsakullan om jag har några planer för sommare?? Näe, jag satt just och längtade efter barn och barnbarn och vet inte hur det kommer att lösa sig.
Ljus och Kärlek

8 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder i det vackra vädret! :-)

  Ja, nog är det svårt att ha några planer alls när läget är som det är. Det enda vi planerar är nog egentligen vad det ska bli för mat...

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig cykeltur och så mysig park. Ja, denna sommar kommer ser oviss ut för alla=)
  Ta hand om dig <3
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det enda jag önskar mig av sommaren just nu är, att inte sommarvädret ska vara inställt!!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 4. Vad trevligt med en cykeltur till Stadsparken. Fint att komma ut och njuta av det vackra som växer. Härliga bilder. Änderna är så söta.
  Ja, sommarplaner är det svårt att ha just nu. Men det ger sig. Jag träffar ju döttrarna men utomhus och kanske kan vi ta oss till Uppsala i helgen så jag också kan träffa barnbarnen. Men även då är vi förstås utomhus. Eventuellt tar vi tåget och i första klass är det väldigt gott om plats. SJ har ordnat det så. Vi får se också på väder och vind...
  Önskar dig en fin torsdag.
  Stor kram

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga bilder från din cykeltur. Tack och lov för att vi har hyfsat fint väder i alla fall.
  När det gäller sommarplanerna så känns det mesta ganska så osäkert så vi får väl se. Kanske barn och barnbarn kan hälsa på dig så att ni kan ses utomhus.

  Kram och god torsdagskväll!

  SvaraRadera
 6. Tror nog att ingen i något land kan planera något för sommaren och resten av året. Inte som läget är just nu. Med detta sagt så "tröstshoppar" jag en hel del, dock inte kläder som jag har tillräckligt av.
  Helt underbara bilder från ditt Lisch. Du verkar ha sol jämt där just nu! Är aningen avis, då vi haft regn och nu två dagar med sol till klockan 12, följt av mulet väder till klockan 18:30 och sedan strålande sol igen. Inte direkt mina tider om man säger så;-)

  SvaraRadera
 7. Så fin Stadsparken är med alla sina planteringar.
  Ingen kan planera något som håller med säkerhet just nu, man får ta dagen som den kommer och göra det bästa av den i väntan på att pandemin ska försvinna någonstans.
  Ni har det jobbigt i Sverige just nu, åtminstone i Stockholmstrakten. Vi följer med alla dagar från vår lilla skärgård i havet.
  Ha det gott, var rädd om dig!

  SvaraRadera
 8. Så vackert och härligt väder!

  SvaraRadera