lördag, maj 23, 2020

Mina bokmĂ€rken đŸ˜» gott & blandat

Det hĂ€r bokmĂ€rket har jag fĂ„tt digitalt av min vĂ€n Anne. BokmĂ€rket Ă€r kommet ifrĂ„n tidningen Djurens VĂ€nner. Kanske jag kan gĂ„ dit nĂ„gon dag och titta pĂ„ fina katter, obs. bara titta 😉 Kanske  BP Hannele Agge eller nĂ„n mer har bokmĂ€rken? đŸ˜»

Efter mysig videokonferens klockan 18 igÄr, sÄ Äkte en fÀrdigrÀtt fram hemma hos mig. Ville kÀnna mig lite lat. Dock Àr jag inget fan av dessa. Findus har jag bojkottat, men DafgÄrds kan duga med à la carte Leif Mannerström. Detta var Wallenbergare.

Orsakullan undrar hur vÀdret Àr hos mig. Jo, igÄr var det grÄtt, idag Àr det grÄtt. Lite lÀgre temperatur och regn vÀntas. SÄledes inget Gerd-vÀder.

PÄ "Ring sÄ spelar vi" just nu finns en publikfrÄga: Vad ser du fram emot?
Jag ser fram emot att fÄ trÀffa barn och barnbarn, kanske i sommar.
Kortsiktigt, i mitt huvud finns en planerad cykeltur, men inspirationen vÀntar pÄ en solig dag.
Vad ser du fram emot?

Trevlig lördag med ljus och kÀrlek!

11 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

riktigt roligt bokmÀrke, maken och jag Àr lata ofta... mÄnga fÀrdigrÀtter Àr riktigt bra.

Ama de casa sa...

Gillar bokmÀrket! :-)

Jag ser fram emot att fĂ„ gynna turistnĂ€ringen igen. Åtminstone inom Spanien :-)
PÄ nÀrmare sikt ser jag fram emot en promenad och sen lunch pÄ terrassen med en restpizza frÄn igÄr :-)

Ha en fin dag trots icke-GerdvÀder :-)

Älskar att lĂ€sa sa...

Vilket roligt bokmÀrke :)

Tycker att man kan fÄ lov att vara lite lat ibland och ta en fÀrdigrÀtt.

Hoppas att du fÄr en fin dag!

Znogge sa...

Vilket underbart bokmÀrke! Det fÄr du hÄlla hÄrt i.

FÀrdigrÀtter gillar jag inte men Mannerströms Àr i alla fall Àtbara. Ibland Àr det skönt att göra det lÀtt för sig. VÄra pizzor var knappt Àtbara sÄ dÀr bestÀller vi aldrig mer.

SjÀlv ser jag fram emot nÀr allt blir som vanligt igen, nÀr det nu kan bli...

Kram och god lördag <3

Susie pÄ StjÀrnarve... sa...

FĂ€rdigrĂ€tter Ă„t vi den gĂ„ngen vi renoverade köket, men det var inga höjdare precis! Älskar ditt bokmĂ€rke - man behöver lite roligt att trösta sig med!!
Jag ser fram mot att hemtelefonen samt datorn ska fungera med det nya mobila nÀtet. IgÄr sÄ sa telefonen som hade fungerat i flera dagar(!) upp sig igen - och anslutningen till nÀtet fungerar inte alls. Min mobil har sagt upp sig ocksÄ - men det var ju inget konstigt, den Àr runt 15 Är gammal. Rolles kontantkortsmobil fungerar, men den Àr vi rÀdda om nu - sÄ inge sociala samtal. PÄ mÄndag kommer en "ny" tekniker hit för att kolla allt och förhoppningsvis fÄ igÄng det man Àr beroende av just nu!
TROTS ALLT - TREVLIG HELG/Susie

Ingrid sa...

Vi planerar en utomhusmorsdag nÀsta helg. Hoppas att det gÄr att genomföra den. Det beror ju helt pÄ vÀdret och vÀdret i Är kan man definitivt inte lita pÄ.
Ha en skön helg!
Kram, Ingrid

nalta norrland sa...

SÄ kul bokmÀrke :D

Med tanke pÄ FolkhÀlsomyndigheternas olika rekommendationer kÀnns det ovisst om vi kommer att kunna umgÄs normalt under detta Är... ja jag börjar kÀnna mig instÀngt, den enda tid pÄ Äret jag brukar kunna lÀmna mitt hem Ä den nÀrmaste omgivningen Àr ju nu Ä dÄ ska vi helst stanna hemma.
Jag Àr kanske fÄnig men jag vill helst undvika risken att bli smittad.

Fina blommor, ja jag Àr svag för rosa :)

Skönt Ni kan umgÄs digitalt, lite samvaro om Àn pÄ konstlad vÀg.

FÀrdigmat Àter jag aldrig... dÄ vÀljer jag om jag mÄste hellre en fryst pizza men jag undviker sÄdant om jag kan.

VÀdret under torsdag & fredag var underbart, idag har vi höst ;-)

kram

Biggeros.blogg.se sa...

Ja, jag instÀmmer med dig att jag vill trÀffa mina nÀra och kÀra och kunna röra mig normalt. Vilket roligt bokmÀrke med roliga historier med pÀlsklingar. Man behöver ibland livas upp. Hoppas att solen kommer snart sÄ att du kan sitta pp balkongen.
Trevlig lördag <3

Ditte sa...

Kul bokmÀrke. Och humor Àr alltid rÀtt-
Fint att trÀffa de dina digitalt. Ett helt ok alternativ nu nÀr det Àr knepigt att ses. Men fprsÄt att du lÀngtar efter att trÀffa bÄde barn och barnbarn.
Vad gÀller fÀrdig mat sÄ avstÄr jag frÄn den. Men visst Àr det bra att det finns.
GrÄtt hÀr idag men jag piggade upp mig med en tur till IKEA tillsammans med dottern.
IgÄr var det helt ljuvligt med strÄlande sol frÄn tidig morgon till sen kvÀll och vi avverkade 13 km.
Jag trÀffar ju de mina men utomhus men visst ser jag fram emot att ses mer "normalt". Ser ocksÄ fram emot att trÀffa fler vÀnner. Nu har vi nÄgra vi trÀffar och det Àr verkligen trevligt.
Ser ocksÄ fram emot att kunna resa igen. BÄde lÄngt och kort. Ja, korta resor fungerar ju bra nu ocksÄ förstÄs.
Stor kram och trevlig lördag.

BP sa...

Vilket sött bokmÀrke! Visst Àr det perfekt med kompisar/vÀnner som levererar bloggfoder till en, nÀr det egna lagret har sinat.
Vad gÀller Findus hÄller jag helt med dig. OÀtbart! DafgÄrds Àr aningen bÀttre. Du som gillar kÄlpudding, testa deras KÄldolmar, de Àr förvÄnansvÀrt Àtbara. Har din Willys inget eget kök? AlltsÄ dÀr man lagar "dagens rÀtt" och som man kan bestÀlla hem. Tror du skulle Àlska min lokala ICA.

Inget Gerd- respektive BP-vÀder hÀr heller efter tvÄ soliga och varma dagar.

Vad jag ser framemot... bra frÄga. Har ju inga barn och barnbarn, vilket Àr inte helt fel i dessa dagar. SÄ det jag ser framemot Àr att jag mot förmodan hittar en ny solstol till balkongen som inte Àr grÄtt eller svart, utan har "mina" fÀrger. Har letat som en galning. Alla glada fÀrger har utgÄtt ur sortimentet - grrrrrrrrr.

Aaa sa...

Om jag klarar corona, eller ens fÄr den, oavsett, sÄ Àr mitt mÄl att fÄ bestiga Murtsertoppen i Hemavan i sommar. Det ser jag fram emot!