söndag, maj 10, 2020

Skyltsöndag 10 maj - semester??

Idag börjar jag med Förbjudet och nästa blir Hej då!

Mellan hägg och syrén är vi nu.

Fast jag hittade syrénen!

Jag måste ta med den här gårdagsbilden också. Klockan på rådhuset är ju en skylt i sig och f.ö. så skyltar bilden med soligt väder och blå himmel plus några lördagsnjutare på var sina bänkar. Från andra sidan gatan hördes ljudet från uteserveringen, där man satt betydligt tätare och hade trevligt.

Någon hade idkat lördagskvällsstädning och smugit ner med denna sopsäcken. Vad gäller Covid-19 så finns 58 konstaterade fall i Lisch.

Jag har just bjudit på söndagens skyltutmaning. Denna mest roliga utmaning, som förvaltas så perfekt av vår bloggvän BP 😀

Orsakullan frågar när jag går på semester. Svar: För mig, som är evigledig så räknar jag resor, som semester. Den planeringen är inställd just nu, hoppas det ändrar sig.

Ljus och Kärlek

12 kommentarer:

 1. Semesterläget i år är speciellt minst sagt men det får man ta. Tack och lov så kan vi vara ute i vår fina natur.

  Kram och ha en fin söndag <3

  SvaraRadera
 2. Vilken lycka att finna Syrén på din promenad. De luktar så gott=)
  Detta året blir si och så att fira semester. Man får göra det bästa av situationen

  SvaraRadera
 3. Visst är det förfärligt trist att årets semester är inställd. Jag har ju dessutom begränsat med semestertillfällen kvar, så det är mer än retligt.
  Ha en skön söndag!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 4. Fina skyltar! Och trevligt att det nu är allt fler som är ute på torget i Lidköping. Förstår att man gärna slår sig ner där.
  Vad gäller semester återstår ju mycket att se. Vi är ju alltid lediga, även om jag jobbar en del mellan varven. men jag bestämmer ju själv. Jobben är inställda i juni och juli men vi hoppas på mer fart i augusti. Jag tror att länders gränser kommer att öppnas i juli om det nte kommer stora bakslag. Tror inte länders ekonomi klarar längre uppehåll. Vi hoppas på resor i Sverige. Men sen får vi se vad som hände. Orolig är jag inte. Och livet pågår ju trots allt här och nu.
  Stor kram och trevlig söndag

  SvaraRadera
 5. Mindre än tio fall av covid19 i min kommun... men då det inte specificeras så vet vi ju inte om det är en, tre eller nio stycken.

  Semesterplaner känns onödiga än så länge... jag hoppas på att kunna ta en tur till Stekenjokk och jag hade funderat på en tur till Ammarnäs men det var ju innan corona förändrade världen.

  Skolavslutning blir en trist historia då allt hålls på skolan, enbart elever och ja det är bara att gilla läget.

  kram

  SvaraRadera
 6. Det är när sånt här händer som man får ta till fantasin. Mitt i allt så hittar man riktigt trevliga hemesterställen i närheten av där man bor. Eller ställen man kan fara till fastän man är hemma. Livet är som det är just nu och det bästa är att göra det bästa av det. Jag gillar släng dig i häggen :) Lite speciellt förstås men varför inte lägga sig under en hägg och bara vara? Bra skyltat för övrigt! :)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Oj så fina bilder (inte minst på din andra blogg).
  Fortsatt fin söndag ��

  SvaraRadera
 8. Släng dig i häggen, den var underbar!! Den tiden ligger fortfarande framför mig, för här finns inte en tillstymmelse till blomning än :) Vilket vackert rådhus ni har och vilket väder!! Fast vi hade fint här också men det var igår, nu är det kallt...
  Ha en fortsatt fin söndag Gerd <3

  SvaraRadera
 9. Släng dig i häggen, gärna! ,-)))
  Härliga bilder.
  Jag är också evighetsledig ,-) Skönt så slipper man pussla med den ,-)
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 10. Du är inte bara en baddare på att hitta vassa skyltar, du är en mästerlig fotograf också. Bilden på syrenen är ljuvlig, nästan så jag känner doften där.

  Bilden från parken med rådhuset är så otroligt fin, och jag ser faktiskt en skylt till vänster på staketet också och några skyltar på rådhuset.

  Så ni har ett fint "sophus". Mycket finare än våra fula återvinningskärl. Men synen känner jag igen. Orkar man inte åka till tippen, hamnar grovsoporna bredvid kärlen här också. Tyvärr.

  Å visst har vi pensionärer långtidssemester oavsett var vi befinner oss. Å om vi inte få resa är det ju bara att hoppas att vi får en solig och varm sommar à la 2018, eller hur!?

  Tusen tack för en toppen skyltning och länken:-)

  SvaraRadera
 11. Snygg skyltning! Släng dig i häggen! - den var kul! Det ser somrigt ut hos dig ... det gör det här också, men bara +3 grader nu på morgonen.
  Ha en bra måndag!
  Kram

  SvaraRadera
 12. Ja så är det nog sem är att resa :) men i år mmm tveksam kram å fin måndag

  SvaraRadera