tisdag, juli 07, 2020

Hvita Hjorten - Årets Turismföretag

Det här var ju redigt kul! Restaurangen på Victoriahuset, vid Läckö slott har tilldelats "Årets Turismföretag".

Förra året var jag här och åt gös med barnbarnet Elin. Då var det ingen pandemi så vi satt inne i restaurangen och mådde gott. Vi kunde lika gärna ha suttit ute för det var så varmt och soligt.

Nu i år var hennes mamma, min dotter Jessica, och jag här och då satt vi självklart ute i det vackra vädret. Supergott alltihop och trevlig personal.

Och den dagen blev det en glass, sen blev det två glass. Vardera, fast på olika håll. Idag längtar jag inte alls efter glass. Brrrr. Mer en varm glögg.
15 grader och halvsoligt, regn till kvällen. Det är inte vad jag kallar högsommar. Men vi är bra på att klaga 😀 är det inte det ena, så är det det andra.

Jag har emellertid ett ärende och en inprogrammerad cykeltur om jag har tur 😀 för det blåser rätt rejält, men jag får väl ladda med lite mat.
Ljus och Kärlek

6 kommentarer:

Ama de casa sa...


En dubbelglass sitter ju aldrig fel - oavsett väder om du frågar mig :-)

Ha en braig dag!

Znogge sa...

En välförtjänt utmärkelse kan jag tänka! Själv har jag inte ätit en enda glass hittills i år.

Kram och god tisdag <3

nalta norrland sa...

Ja Du fy så kyligt sommarväder eller rättare sagt vars tog sommaren vägen? + 9 grader mitt på dan igår å idag är det lite varmare + 12 men det känns som höst.

Kul när lokala företag får fin utmärkelse.

kram

Ditte sa...

Vad trevligt att den här restaurangen uppmärksammas. Och roligt att du var där både förra året och i år.
Hoppas vädret bättrar sig. Här har det varit ganska fint och dryga +20. Visserligen kom en kortare skur men den var snabbt borta.
Önskar dig en fin tisdag.
Stor kram

BP sa...

Jättekul att just ditt favo ställe fick utmärkelsen. Hoppas det sprider sig så att många fler söker sig dit.
Å vad gäller vädret så är det ju ett kärt samtalsämne när man inte har nåt annat att prata om. Å konstigt nog är just vädret en av få saker som vi inte ens kan påverka.
Men precis som du är jag less på denna kyliga sommar. Jag menar max 19 grader den 7 juli är väl ändå ett dåligt skämt, liksom på sin höjd 12 grader under kvällen...

Lena i Wales sa...

Ser både gott och trevligt ut!
Vilken fin utmärkelse.