torsdag, augusti 06, 2020

Torsdagstankar

Dessa foton skulle kunna platsa i Tråktorsdag, men de härrör från igår onsdag, så nix pix, jag ska göra en bra torsdag idag 🌞 - solen verkar vara på ingående. Kanske, kan jag ta den långa elcykelturen i morgon❓

Jag tillbringade viss tid i tvättstugan igår, passade fint då det regnade och var helgrått. Men jag är så nöjd 💯över att ha låst tvättstuga på min tvättid, ingen kan stöka till det längre.

I väntan på vädret, så har jag börjat på ett par nya raggisar, börjat på ny ljudbok, har ett par Allers att läsa och den superfina bilderboken från Wales att bläddra i.

Jag vaknar varje morgon och känner efter, hur mår jag? Tack, OK. Tänker på att jag börjat utvidga mina vyer med försiktiga inhopp i affärer.

Orsakullan frågar när sista gången var som jag vaccinerade mig? Jo, jag tog influensasprutan i höstas, alltså förra året. Men den influensan kom väl aldrig? Den ersattes väl av Covid-19? - som det inte ännu finns något vaccin emot.

Önskar er alla en fin torsdag med ljus och kärlek.

8 kommentarer:

  1. Det ser soligt och ganska lovande ut här också i dag. Jag ska ge mig iväg ut och som om jag vågar mig in på apoteket. Man får ta det lite försiktigt minsann.
    Jag tog också den där influensasprutan förra hösten. Sen skulle jag tagit den 4:de TBE-sprutan, men det blev inte av. Få se om vaccinationsbilen kommer tillbaka i höst.
    Ha en fin torsdag!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  2. Skönt att du verkar ha finväder på gång :-)
    Såg ut som en fin och rejäl tvättstuga det där. Här har vi vår tvättstuga i köket, det är det vanligaste i spanska lägenheter tror jag. Gemensamma tvättstugor har jag nog aldrig sett här.

    Ha en fin och otråkig torsdag!

    SvaraRadera
  3. Här har dagen börjat varmt och soligt så jag hoppas att det fina vädret hittar till dig.

    Er gemensamma tvättstuga ser fin ut men jag föredrar att kunna tvätta när jag vill.

    Kram och god torsdag!

    SvaraRadera
  4. En solig och varm dag här ... det börjar bli väldigt torrt i skogen igen ...
    Hppas du haft en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag hoppas finvädret hittar till dig. Skönt med en rejäl tvättstuga...men precis som Ama skriver har vi här i Spanien tvättstugan i köket 😊
    Kram

    SvaraRadera
  6. Bra val av tvättdag när det ändå regnade. Hoppas att vädret tar sig. Vi har haft en väldig tur med vädret här på Högbo bruk och det har blivit både långa promenader och fina utflykter.
    Så skönt att sätta sig till dukat bord och äta den goda och närproducerade maten i vackra och lugna omgivningar.
    Vi njuter. Och så bra organiserat med avstånd i matsalen och hur maten serveras. Verkligen energigivande att vara här.
    Trevligt att du börjat "utvidga" det du gör. Och om det känns bra så är det ju bra.
    Stor kram

    SvaraRadera
  7. Vi har nästan likadana tvättstugor med samma golv och maskiner. Även vår tvättstuga är låst under tvättiden.
    Vädret var återigen riktigt fint och varmt här idag. Inte en regndroppe och strålande sol efter kl 13:00.

    PS. Jag ger upp med din familj. Inte en "siffra" rätt alltså. Håller mig nog till Sara, Diego och hönsen. Lättast så;-) DS.

    SvaraRadera
  8. Här är o var det varmt i går för varmt för min smak då jag jobbar ..Tvättstugan slipper vi o det är så skönt att ha det hemma. Hoppas du får en fin fredag på alla vis kram fina Gerd

    SvaraRadera