onsdag, augusti 25, 2021

Onsdag 🛒 VĂ„r vackra stad

Onsdag mitt i veckan och symbolen visar shopping. Idag Àr det helt i sin ordning, för jag ska shoppa. BÄde fönstershoppa och handla mat, det Àr sÄ dags nu.

HÀr var jag gatan fram igÄr och beundrade de vackra blomsteruppsÀttningarna som finns lÀngs gÄgatan.

Stannade till vid lokaltidningen och bad om support. De har stÀngt för besökare nu under pandemin, men ett fönster öppnades och jag fick rÄd, och förstod att felet ligger i min mobil. PÄ laptopen funkar det fint. Jo, jag prenumererar vidare, det kan jag unna mig under pandemin. Prassla i papper tre gÄnger i veckan, Àr vÀl perfekt.

Frukost pĂ„ balkongen Ă€r ocksĂ„ perfekt. Jag Ă€r glad sĂ„ lĂ€nge det funkar. 

Avslutar med en vacker bild frÄn Torgbron. Till vÀnster en otydlig bild frÄn fotoutstÀllningen. Det blÀnkte och speglade sig och mÄlet var att visa upp vyn över "Àlva".

PÄ tal om torgmarknaden, sÄ har den varit igÄng Àven förra Äret. Den körs varje onsdag och lördag Äret om men det var glesare med knallar och besökare förra Äret och man handlade med handskar pÄ.

Ljus och KĂ€rlek 🙏

10 kommentarer:

  1. Du har det sÄ fint i din stad :-)

    Lycka till med dagens shopping, men köp inte alltför mÄnga fönster ;-)

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Din stad verkar vara en fin sommarstad med bĂ„de Ă€lva och blomster 😍
    Shopping Àr nödvÀndigt, skönt Du nu kan handla sjÀlv.
    HĂ€r har vi en mindre storm 💹 och regnet 🌧 det öser ner Ă„ nej jag har inte varit ut, J vĂ€ckte mig nu nĂ€r han var hem Ă„ vi drack kaffe ihop.
    Kram

    SvaraRadera
  3. SÄ vackra bilder frÄn din stad. Det Àr alltid sÄ fina planteringar och vackra blomsterarrangemang. Det blir man glad av.
    Hoppas att dina inköpt gick bra.

    Kram och god onsdag!

    SvaraRadera
  4. Det Àr verkligen vackert i din stad trots att det börjar bli höst finns det sÄ fina planteringar. och vyn över Àlven Àr hur vacker som helst.
    Visst Àr det trevligt att ha en papperstidning. E-tidning kan vara ett komplement, men det aldrig bli detsamma som att fÄ sitta dÀr och prassla och löst korsord och sudoku med penna och suddgummi beredda.
    Trevlig onsdag!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  5. SÄ vackra blomsteruppsÀttningar! Jag blir glad nÀr jag ser bilder frÄn din stad! De bryr sig verkligen om de som bor dÀr.
    Mysigt med frukost pÄ balkongen. Vi har suttit pÄ vÄr 4 gÄnger sen vi kom hek för tre veckor sedan, kyligt och mycket regn.
    HĂ€rliga bilder!
    Ha det jÀttefint KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
  6. Vad gÀller torghandeln hade jag uppenbarligen fel. Troligen berodde det pÄ att du visade fÀrre bilder dÀrifrÄn. Men som sagt. kul att knallarna Àr tillbaka. Hoppas de sÀljer riktigt bra.

    Å vilket vĂ€der du har i Lidköping! Det slĂ„r nog vĂ„rt vĂ€der hĂ€r. IgĂ„r var det visserligen fint till klockan tre, men vi hade mĂ„nga fler moln. Å idag var absolut ingen höjdare. Ingen frukost pĂ„ balkongen med andra ord.

    Blomsterutsmyckningarna och de fÀrgglada bÀnkarna Àr sÄÄÄÄ fina:-)

    SvaraRadera
  7. Vackert med dessa blomsteruppsÀttningar. Och sÄ fint att de fÄr vara intakta och inte blir vandaliserade som nÄgra av konstverken blev som stÀlldes ut. Men Ä andra sidan kan vÀl ingen förarga sig över blommor. Kan man ju hoppas. StrÄlande vÀder hÀr bÄde mÄndag och tisdag men idag tog det blÄ ledigt.
    Stor kram

    SvaraRadera
  8. Fint med alla blommor och blÄ himmel! Det kan vi behöva nu nÀr det ska bli en hel del grÄ himmel framöver och regn, suck!
    HÀrligt med frukost pÄ balkongen, blir nyfiken pÄ osten, vad Àr det för ost?
    Ha det fint!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Fina blomster i din vackra stad! HÀrligt vÀder med sol och blÄ himmel - och visst Àr det hÀrligt sÄ lÀnge man kan Àta frukost pÄ balkongen.
    Ha en fin dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  10. Hoppas man kan sitta ute Ànnu nÄgra morgnar och Àta frukost. Blomsterarrangemangen i din stad Àr överdÄdiga. Kram

    SvaraRadera