onsdag, augusti 18, 2021

Onsdagsmix 🍒

Onsdag morgon! Äntligen kunde jag vakna till sol! Regnet kommer senare, sĂ„klart, och det Ă€r bara 14 grader, sĂ„ för mig kĂ€nns det som höst. Men en frulle pĂ„ balkongen kan det strax bli! 

Jag hörde en massa prat nedanför min balkong en dag. Tittade ner och dĂ€r höll flera ungdomar pĂ„ att packa ihop sina SUP (Stand-up-paddle-boards). BloggvĂ€nnen Susjos skrev om SUP för en tid sedan. Innan dess visste jag inte vad det var för nĂ„got.

En av de senast soliga dagarna pÄ min balkong. Jag Àr sÄ nöjd över golvet, det har förgyllt hela min sommar i min lilla oas.

Man tager, det man villhaver. Äntligen trĂ€ffades mina körvĂ€ninnor och jag över en fika /lunch. Vi lyckades parera mellan ösregnen i tvĂ„ timmars samvaro och nĂ€r jag kom hem drog ovĂ€dret igĂ„ng igen och höll pĂ„ hela kvĂ€llen.

Orsakullan: I höstens tecken... sĂ„ har regnmassorna och översvĂ€mningarna hittat hit och de blöter ner de fallna löven hĂ€r och var, med lite solglimtar emellanĂ„t.

Ljus och KĂ€rlek 🙏

8 kommentarer:

 1. SÄ trevligt att trÀffa vÀninnorna frÄn kören för en lunch.
  Ja, vilket vÀder det var i gÄr. I dag kÀnns det stabilare men vem vet...

  Kram och god onsdag!

  SvaraRadera
 2. Du har verkligen fint pÄ din balkong :-)
  Skoj att trÀffas igen och snyggt parerat med vÀdret ocksÄ.

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Vilket fint golv pÄ din balkong. Och jÀtteroligt att ni kunde trÀffas.
  Kram

  SvaraRadera
 4. SÄ mysigt med en trÀff och att vÀdret höll sig i skinnet just dÄ. Jag visste inte heller var SUP var förrÀn alldeles nyss! Man kan ju inte v eta allt eller hur :)
  Jag förstÄr att du Àr supernöjd med ditt balkonggolv! Fint!
  Kram

  SvaraRadera
 5. SUP Àr riktigt roligt och jag testade förra Äret. i Är har ryggen stoppat mig.
  Vad trevligt att ni fick till en trÀff och tur med vÀdret just dÄ var det ju ocksÄ.
  FörstÄr att du Àr glad över golvet pÄ Balkongen. Gör ju sÄ mycket till trivseln. Vi har ett liknande sedan flera Är tillbaka och Àr ocksÄ vÀldigt nöjda. Hade gÀrna velat ha en matta men eftersom vi inte har "tak" balkong över sÄ blir det knepigt vid regn. Har testat med dÄ glömde jag ta in den och regnet kom.
  Önskar dig en skön fortsatt onsdag.
  Stor kram

  SvaraRadera
 6. SUP Ă€r jĂ€ttepop hĂ€r ocksĂ„, vi har en liten artikel om det i torsdagens Nya Östis.
  Ja lite trist vÀder nu efter varm lÄng sommar. Mycket blÄst hÀr, regn ibland, +18 grader Àr ok, men kÀnns att hösten kommer dÄ det blir mörkt rÀtt tidigt.
  Onsdagskram!

  SvaraRadera
 7. Va kul att du kÀnde igen SUP:arna genom min blogg, lite nytt för mej ocksÄ, men jÀttekul att prova pÄ! Tack för lÀnken ;-)

  Ja, det verkar tyvÀrr att hösten kommer tidigt i Är, sÄ mycket regn och sÄ mycket svalare. Hoppa spÄ lite vÀrme igen innan löven faller!
  Nu ska jag strax cykla till jobbet, vi fÄr se hur natten gÄr med min hörsel!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 8. SUPar har jag sett pÄ Freedomtravels blogg, men Àven irl i Benidorm. Skulle aldrig kunna hÄlla balansen pÄ ett sÄdant "brÀde", men kul Àr det tycker jag.
  Ja, din balkong Ă€r en lika fin oas som min. Å den hĂ€r sommaren har vi verkligen kunna utnyttja den fullt ut.
  Idag kom dock Conny min infravÀrmare fram. 13 grader Àr aningen för kallt utan vÀrme. Om du vill förlÀnga sommaren kan jag varmt rekommendera en infravÀrmare.
  Tajmingen med fikat/lunchen var ju perfekt!

  SvaraRadera