lördag, september 11, 2021

Veckans bokmĂ€rke 🔖 Mello

En kampanj pÄgÄr just nu i Lidköping, kanske pÄ fler orter, vad vet jag. Jag fick i alla fall den hÀr nyckelringen i förbifarten, fast jag inte Àr rökare. Jag tycker den Àven kan anvÀndas som bokmÀrke, eller hur? Originellt, var ordet.
Det kommer mera i det Àmnet i morgon!


Om ni har tur kanske ni Ă€ven hittar bokmĂ€rken hos: Hannele, BP, Ă…sa och KlimakteriehĂ€xan!

Blickarna riktas mot Lidköping. Stolta och glada politiker och tjĂ€nstemĂ€n frĂ„n Lidköpings kommun berĂ€ttar att Melodifestivalen kommer tillbaka till stan! Även om jag inte besöker detta jippo sĂ„ tycker jag det Ă€r jĂ€ttekul att det hĂ€nder nĂ„got och det drar till sig turister ocksĂ„. SĂ„ 2022 Lidköping, here we come! 
Det hÀr Ät jag igÄr. California rullar med krabba, avokado, gurka, japansk majonÀs och teruyakisÄs. Mums!

Idag 20 Är sen septemberattackerna i USA. Tragiskt. Idag 18 Är sedan utrikesminister Anna Lindh mördades i Stockholm. Tragiskt.

Ljus och kĂ€rlek och en finfin lördag! 🙏 

10 kommentarer:

 1. riktigt bra kampanj, jag har bÄde nutid och nostalgi

  SvaraRadera
 2. Tungt datum i dag, verkligen. Men mamma hade namnsdag!

  SvaraRadera
 3. Minns förvĂ„ning och förskrĂ€ckelse dĂ„ vi sĂ„g attentatet/attacken pĂ„ tv… mitt pĂ„ dan i en storbilds-tv och vi trodde först det var nĂ„n mĂ€rklig film…
  Detta var nÄgot man aldrig trott eller tÀnkt skulle kunna hÀnda.
  Anna Lindh ja det var sorgligt och onödigt.
  En dag att minnas.

  BokmĂ€rkesdag och boklista hos mig 😃
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har ju oxĂ„ alltid lĂ€st snabbt och lĂ€tt klarat av att lĂ€sa flera böcker under en vecka, nĂ€r jag gick i skola lĂ€ste jag ju ofta ut en bok pĂ„ kvĂ€llen/natten för jag kunde inte sluta nĂ€r det var som bĂ€st 😃
  Livet och lÀsning förÀndras, det Àr tur det finns möjlighet att lyssna pÄ böcker nu, Du kan fortfarande njuta av böcker.
  Liza Marklund Àr nog mest kÀnd för Gömda, men hon Àr fortfarande aktuell.
  Kram

  SvaraRadera
 5. SĂ„ roligt att melodifestivalen kommer till din stad igen.
  SÄ gott du Ät! HÀr bestÀmde vi oss dock för pizza.

  Kram och god lördagskvÀll!

  SvaraRadera
 6. Det mesta fungerar ju fint som bokmÀrken.
  Kul att Melodifestivalen kommer tillbaka till Lidköping 2022 . Vet att deltÀvlingarna Àr fint utspridda i Sverige och det Àr ju absolut bra reklam för stÀderna. SÀkert kommer mÄnga resandes...
  California rolls kan vara sÄ goda och dessa sÄ verkligen frÀscha ut. Jag Àr vÀldigt förtjust i sushi och gör ibland hÀr hemma . Men visst Àr det enklare att köpa. Gör det nog minst en gÄng i veckan. Har ett sÄ bra stÀlle hÀr helt nÀra som gör sushin i samband med att jag bestÀller dem.
  Jag idag blir det att tÀnka extra pÄ 11 september och sÀrskilt 2001 och 2003.
  Stor kram

  SvaraRadera
 7. SĂ„ gott det ser ut ! Mums!
  Melodifestivalen... Den Àr kul tycker jag. Kul att den kommer till en mindre stad!
  Fimpa rÀtt... ja, man ska ju inte slÀnga fimpar pÄ marken. Vilket man alltid gjorde nÀr man rökte utomhus. Nu har man blivit lite klokare och slÀnger inga alls !
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Va kul att Mello kommer tillbaka till din vackra stad! vi har varit i alla stÀder som kommer nÀsta Är, sÄ vi vÀljer att Äka tillbaka till en av de större stÀderna, om de nu vÀlkomnar publik nÀsta Är, det fÄr bli Göteborg!

  Maten sÄg mumsig ut!
  Ha en trevlig kvÀll!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Den dÀr nyckelringen Àr - mmmmhhhh vÀldigt 1980-ish om jag fÄr sÀga sÄ. Om du anvÀnder den i böcker slipper man till och med titta pÄ den. HÄller dock med dig, bokmÀrket Àr originellt 2021;-)

  Synd att Susjos vÀljer att Äka till Göteborg istÀllet. Annars - vem vet - hade du kanske följt med hennes och hennes kompis till Mellon.

  Dina sushi - MUMS! Har du tĂ€nkt pĂ„ att japansk majonnĂ€s smakar mycket "intensivare" Ă€n vanlig majo. ÅssĂ„ fick du sjögrĂ€ssallad med ocksĂ„. Älskar den!

  SvaraRadera
 10. Viktig pÄminnelse till rökarna som i rent oförstÄnd kastar fimpar lite hur som helst!
  Kul att Melodifestivalen kommer till din hemstad! Maten ser fantastisk ut!
  Ha en fin söndag!
  Kram

  SvaraRadera