mÄndag, december 06, 2021

Glad mĂ„ndag đŸ„° Covidbevis

KĂ€ra vĂ€nner! IgĂ„r uppnĂ„dde jag den vuxna Ă„ldern av 75 Ă„r. Jag har faktiskt lĂ€ngtat efter att fĂ„ fylla 75. Lite lagom gammal men Ă€ndĂ„ barnasinnlig.  

Jag bjöd pĂ„ fest hĂ€r i Lidköping i lördags. Vi var en ordentlig klan om 18 personer som pĂ„ kvĂ€llen promenerade ivĂ€g frĂ„n hotell RĂ„dhuset i centrum och över bron till Stadshotellet. 

SÀllsynt att jag Àr ute och gÄr pÄ kvÀllstid men visst Àr det vackert runt torget! En del har trott att det Àr en kyrka, den dÀr röda byggnaden, men det Àr faktiskt det gamla rÄdhuset, eller Magnus Gabriel de la Gardies jaktslott en gÄng i tiden.

Jag och min förstfödde son Peter (som lĂ„nat lilla Mys hĂ„rdiadem en stund dagen till Ă€ra) 😁

HÀr rockar StÄlmormor loss med lilla My pÄ restaurangen. Och jodÄ, kl 22 kom covidpolisen och ville se covidbevis, premiÀr.

Allra yngsta barnbarnet Noah, 3 mÄnader!

Barnbarnet Elin och mormor!

Jag fick ett Mamma-barnhalsband och Mammaarmband, handgjorda av "By Sofia Wistam", utav alla mina fyra barn. Halsbandet bÀr jag pÄ första bilden.

Tack, Àlskade alla, ni gjorde min dag!
Ljus och KĂ€rlek 🙏

PS. Det var mitt bidrag till Glad mÄndag, ett tema som bloggvÀnnen Carita har uppfunnit. Och till kvÀllen blir det en cykeltur eller om jag gÄr, till Gospel igen. Det Àr kallt ute, just nu 7 minus. DS

12 kommentarer:

 1. HURRA HURRA HURRA HURRA ett försenat jÀttegrattis frÄn mig! ,-))
  HĂ€rlig dag. Fin familj och charmigt med diadem som sonen bar ,-)
  Fina Àr ni och det syns att dagen blev lyckat. HÀrlig present med mamma barn halsband! Ett minne för livet. Barnasinnet ska man ha kvar eller barnsinnlighet ,-)) HÀrligt att fÄ bli Àldre!
  Ha det nu fortsatt jÀttefint
  Varm Kram frÄn mig Primrose ,-)

  SvaraRadera
 2. Vilket hÀrligt firande och grattis till de 75 Ären!
  Ha en glad mÄndag!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. Grattis till att ha blivit lite vuxen. Men barnasinnet behÄller vi vÀl alltid kvar? Det ser ut att ha varit en toppenfest. Fint halsband du fick. Kram

  SvaraRadera
 4. Ett hÀrligt firande! Folkligt, festligt och fullsatt - och fina presenter!
  En riktigt bra dag!
  Ha en fin mÄndag! HÀr var det -15 i morse - nu bara -12 :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Stort grattis! Roligt att du blev sÄ uppvaktad Och sÄ hÀrligt att ni alla kunde ses och fira i flera dagar. JÀttefina bilder!
  Önskar dig en fin mĂ„ndag.
  Stor kram

  SvaraRadera
 6. Vilket hÀrligt firande av din 75-Ärsdag! BÀttre Àn sÄ kunde det vÀl knappast bli. SÄ mysigt att ni kunde trÀffas alla. Ett inlÀgg som gjort för en glad mÄndag.

  Kram och glad mÄndag till dig med!

  SvaraRadera
 7. Hipp hipp hurra đŸ„ł SĂ„ nu Ă€r Du vuxen 😃
  HĂ€rligt att Ni kunde trĂ€ffas och umgĂ„s alla tillsammans denna gĂ„ng… inga restriktioner som satte stopp för Er samvaro och Ditt kalas.
  Glad mĂ„ndag đŸ€—

  SvaraRadera
 8. SÄ fint att alla ku de vara med och fira din högtidsdag! Du Àr verkligen en stÄlmormor! Hade inte gett mig ut och cykla i detta vÀder! Fast jag förstÄr... nöden har ingen lag. Kram!

  SvaraRadera
 9. Grattis pÄ din födelsedag igÄr! SÄ fint halsband du fick och sÄ roligt att Ni kunde fira den tillsammans.
  Kram frÄn Britt-Marie

  SvaraRadera
 10. Du verkligen strĂ„lar av lycka! SĂ„ bra tajmat med din 75-Ă„rsdag att hela familjen kunde trĂ€ffas. Å vilket firandet det blev. Ja, man blir ju 75 bara en gĂ„ng om man sĂ€ge3r sĂ„.
  Halsbandet Àr vÀldigt vackert. Helt i min smak. Kommer ju alltid att blanda ihop dina söner, sÄ jag ger mig hÀr;-)
  Elins fantastiskt lÄnga hÄr - guuuu sÄ avis jag Àr dÀr. Noah - tre mÄnader redan! Han har ocksÄ sÄ vackra ögon och ser vÀldigt vuxen ut pÄ bild.
  Nu Àr det bara att satsa pÄ 80, eller hur;-)

  SvaraRadera
 11. Ett stort grattis i efterskott. Du ser sÄ lycklig ut sÄ jag vill ocksÄ fylla 75! Men, jag fÄr vÀnta lite...
  SÄ fina presenter och sÄdan varm gemenskap, jag blir glad av att titta pÄ fotona! 18 personer Àr vÀl alldeles lagom, inkluderar det barn inklusive resepektive samt barnbarn?

  SvaraRadera
 12. Stort GRATTIS i efterskott!!! Vilket hÀrligt firande! :)

  SvaraRadera