fredag, mars 11, 2022

Fem en fredag - trängsel

God morgon till en solig fredag!
Bilderna är från stadsträdgården i onsdags morse.

Jag har Covid-19 nu. Dålig i onsdags kväll, skitdålig hela dagen igår, feber 39 gr. Värk i kroppen, halsont, snuva, huvudvärk, legat på soffan. Idag har det gått ner i luftrören. Så onödigt, men får hoppas det är Omikron och går över snabbt.

Då var det dags för den roliga Elisamatildas fem frågor, som handlar om trängsel.
 1. Finns det någon trängsel du undviker? All.
 2. Vilken var den senaste större folksamling du deltog i? I lördags på festen. Kan ha blivit smittad, vet inte. För att vara med måste alla vara vaccinerade och symptomfria.
 3. Har pandemin medfört någon ändrad vana hur du hanterar trängsel? Absolut. Mycket vaksam och håller avstånd.
 4. Vad är det längsta du stått i kö? Jag står aldrig i kö, då jag scannar det mesta själv.
 5. Var trängs du mest? Ingenstans.
Jag vet inte om jag orkar nån bloggrunda faktiskt. Ska lägga mig nu igen.
Ljus och Kärlek🙏

15 kommentarer:

 1. vilka roliga djur i lekparken! Hoppas festen var trevlig, jag har mitt vaccinpass, använde det på julkonsert före jul på makens födelsedag, härligt med musik! Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt att höra att du är sjuk! Den här smittan tränger sig på trots alla vaccinationer och även om man är återhållsam. Plötsligt händer det ändå! Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Den här covid får vi nog leva med ett bra tag och många av oss kommer att få den. Jag hoppas att du snart mår bättre.
  Krya på dig!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 4. Otur!
  Kan vara så att vi haft en släng av covid också... eller annan influensa. Har inte kollat/testat. Maken har varit ganska dålig.... dottern halvdålig... de två killarna ordentligt förkylda... och jag har hostat en del... men inte känt mig dårlig.
  Trängsel är inte min grej heller, men ibland måste man. Köa är ännu värre, men ibland behövs det också.
  Krya på dej! Kram

  SvaraRadera
 5. Så tråkigt att höra att du är sjuk!
  Kram och krya på dig

  SvaraRadera
 6. Hej Krya på dig! Så tråkigt att du är sjuk trots vaccin. Idag har vi en solig dag och 7+ här i Mariestad så vi har fikat på altanen nu i eftermiddag.
  Kram från Bittan i Mariestad ❤��

  SvaraRadera
 7. Nej, så trist att du blivit sjuk! Hoppas att det inte blir värre. Du får ta alvedon och ipren regelbundet. Krya på dig!
  KRAM!

  SvaraRadera
 8. tråkigt att få covid 19! en tror ju gärna att pandemin är över. men tyvärr tycks inte de tre sprutorna hjälpa. krya på dig! trängsel undviker jag gärna

  SvaraRadera
 9. Som min (snygga) husläkare bruka säga: Livet är aldrig rättvist. Å i ditt fall stämmer det verkligen. Jag menar du som i drygt två år offrat nästan hela ditt sociala liv, har hållit i och ut har nu drabbats ändå. Kan lugnt säga att jag känner minst tio personer som drabbats sedan restriktionerna har hävts. Alla tror att pandemin är borta - bara sådär, men du och många andra bland annat vår kompis Åsa och hennes dotter har drabbats just nu.
  Kan bara hålla tummarna att det inte blir värre än så med dig. Det är i och för sig illa nog som det är, men ändå. Krya på dig och många styrkekramar:-)
  Vad gäller trängsel så hatar jag både trängsel och alla slags köer. Har alltid gjort. Å det där med avståndshållande går ju nästan per automatik nu för tiden. I och för sig har det inte hjälpt dig (heller), så i slutändan är det nog så att vi troligen allihopa får C-19. Först då är pandemin över. Inte innan.

  SvaraRadera
 10. Tråkigt att du blivit sjuk i covid-19! Ja det är inte tyvärr inte över fast en vill det. Vaccinet hjälper mycket men en kan ju ändå bli sjuk har jag förstått på de som tagit alla doser och blivit sjuka, men lindrigare har de blivit. Du får ta hand om dig och krya på dig! När det gäller trängsel så undviker jag det, aldrig varit förtjust i det. Håller avstånd i den mån det går, inte säkert det hjälper helt och fullt (framtiden får utvisa det) men det sitter i ryggmärgen nu.

  SvaraRadera
 11. Aj då... Ta det lugnt, vila upp dig och krya på!

  SvaraRadera
 12. Oj en sån otur! Hoppas du kryar på dig snabbt.

  SvaraRadera
 13. Vilken otur att du blivit smittad men skönt i alla fall att du är fullvaccinerad. Hoppas att det är snabbt övergående och att du snart känner dig bättre.

  Kram och krya på <3

  SvaraRadera
 14. Är det inte typiskt så säg! Min familj, barn och barnbarn blev dåliga för några veckor sedan, tack o lov blev det inte värre än en vanlig förkylning. Hoppas detsamma för dig, riktigt oturligt Önskar dig snar bättring

  SvaraRadera