torsdag, mars 17, 2022

TråkTorsdag 220317

Gomorron!
Jag har inga trädbilder, eftersom jag inte varit ute och fotograferat den sista tiden. Så därför klämmer jag in en tråktorsdag i engångsförpackning. Uppfinnare till temat är Kajsa-Lisa.

Jo, den dagen jag insjuknade så beställde jag två nya snabbtester via Apotea och ett set med hörbatterier. Det aviserades snabbt men inte i min brevlåda utan jag skulle hämta ut det med legitimation hos postens ombud på ICA.

Jag var ju hemma med feber och Covid! Jag fick påminnelse efter påminnelse. Hade inte min snälla granne hämtat ut det här vansinnigt stora paketet med legitimation hade paketet varit på väg tillbaka idag.

Jag beklagade mig naturligtvis hos Apotea. Fick snabbt svar att de inte lägger snabbtester i brevlådan. Nähä. De kan gå sönder. Jaha, varför fick de ligga där och skramla utan skydd då?

Den 41-åriga kvinnan som försvann på måndagsmorgonen den 31 januari i år, hittades död i söndags, drunknad. Hon efterlämnar make och tre tonåringar. Så fruktansvärt tragiskt.

För att inte tala om kriget,..

Sov halva dagen igår också plus att jag gjorde ett viktigt MOD-arbete som tog några timmar. Så gick den dagen. Idag har jag nyss vaknat. Annars är det bra.

Ljus och Kärlek🙏

7 kommentarer:

 1. Jag fick en liten pryl jag köpt på nätet levererat i en sån där stor förpackning jag också, i samma stund som jag stod där och förundrades över detta plingade det till i mobilen. Det var fakturan som kom och till den bifogades ett tack för att jag tänkte på miljön och valt fakturan via mail.
  De fick ett surt mail tillbaka och jag fick en ursäkt. Men nog är det konstigt.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Borde väl kunna skaffa mer passande förpackningar! Snacka om att ta upp plats i onödan.
  Tragiskt med kvinnan. Hu!
  Krya på!

  SvaraRadera
 3. Märkligt med Apoteas paket! Det var ju inte bara oproportionerligt stort med tanke på innehållet, så det hade nog inte gått ned i brevlådan i alla fall. Men konstigt att du inte fick paketet levererat via ett transportföretag som lägger paketet utanför din lägenhetsdörr. Så funkar det här i alla fall.
  Å din hjälpsamma granne har nog jobbat ihop det till en eller två flaskor vin vid det här laget;-)

  Tragiskt med den försvunna kvinnan. Konstigt att man inte tagit upp fallet i någon rikstidning.

  SvaraRadera
 4. Tur att grannen kunde hjälpa till med paketet. Inte kan väl testerna gå sönder i en brevlåda?! De ligger ju i ett lite paket.
  De måste ju räkna med att något händer så de inte kan hämtas så där direkt.
  Hoppas du mår mycket bättre, här är vi nu SÅ TRÖTTA.
  Sorgligt med kvinnan som hittades drunknad. Och kriget??!!!! FY finns inte ord.
  Hoppas på snar bättring för dig.
  KRAM Primrose

  SvaraRadera
 5. Så fint och hjälpsamt av din granne att hämta ut paketet till dig. Sådant värmer. Hoppas att du känner dig piggare för varje dag som går.
  Så sorgligt med kvinnan och kriget är ju rena fasan. Mar får försöka ha lite normalitet i vardagen.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Sorgliga saker hända än i våra dagar, det känns som om livet mest består av tragiska händelser när man kollar in nyheterna.
  Så fint av Din granne 🧡
  Vad tyckte Du om Gör om mig?
  Jag tyckte kläderna blev bra även om min favorit var jeansjackan… gillade stövletterna och väskan.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Tack för länken, den kartongen såg tråkig ut :)

  SvaraRadera