torsdag, augusti 18, 2022

Stadsträdgården 🌺

God morgon på er, nu har jag vaknat till! Jodå, jag har allt varit vaken sedan klockan åtta. Men tyckte det var skönt att ligga kvar i sänghalmen med mina ögondroppar och min mobil. 

Jag sov rätt oroligt i natt. Var vaken både vid två och fyra och hade riktiga äventyrsdrömmar. Litet kalas men mycket folk strömmade in objudna, maten räckte inte till, hann inte öppna presenter eller prata med alla. Pust, det var jobbigt.

En dag i förra veckan tog jag en härlig cykeltur i det fina vädret till Stadsträdgården. Det svalkar så skönt att cykla och med vinden i håret. I parken är det som en lisa för kropp och själ, med att vistas i naturen.

Vädret har den senaste tiden växlat med hög värme, kraftiga åskväder och regnskurar.  Moder Jord har verkligen visat sig från den kraftfulla sidan.

Det blev en paus i min lilla dagbok. Men är humöret på lågvatten så får man vila. Jag hade precis startat ett inlägg för glad måndag, när jag fick ett ledsamt besked.  

Jag har jobbat en hel del med MOD så jag har inte hängt i soffan precis. Dessutom har jag småstädat lite varje dag (och det känns i ryggen), eftersom Hemstäd har semester. Lite städ till idag inför helgen, ja så blir det.  Och ännu mera MOD-arbete, men det är så roligt att ha hand om Min historia, det ger så mycket socialt.

Ha det fint!
Ljus och Kärlek🙏 

12 kommentarer:

 1. Naturligtvis så får man vila när humöret är på lågvattennivå! Ett måste skulle jag säga när ens Glada måndag blir kantad av ledsamma budskap. Varm kram till dig Gerd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jo jag valde rätt vad gäller dagarna, bäst att lyda kroppen.
   Kram

   Radera
 2. Självklart får man vila när humöret inte är på topp efter tråkiga besked. Då är det svårt att tänka på glada måndagar kan jag säga...
  Vackra bilder från din stad!

  Kram och god torsdag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blomster är alltid en skön och lindrande känsla. Just nu slår regnet på fönsterrutorna, det är också behagligt.
   Kram

   Radera
 3. Jag förstår att Du blev ledsen och berörd, en familjemedlem som plötsligt gick bort.
  Stadsparken verkar bjuda på grön förnyelsebar energi 🔌 och det är ju det som behövs när man inte riktigt är i fas.
  Ha en bra torsdag 🤗
  När det gäller min mors hörselproblem får Du svar i min blogg idag + bilder från Saxnäs.
  Kram åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Naturen är läkande, man kan faktiskt få kraft genom att krama träd.
   Kram

   Radera
 4. Fina bilder från Stadsträdgården, och visst är det skönt att cykla med lite vind i håret. Ha en fin torsdag! Kram Susjos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, det funkar att cykla mellan skurarna, konstigt fuktigt väder.
   Kram

   Radera
 5. Stadsträdgården i Lidköping är så fin och det varje år:-) Klart att du tappade sugen att blogga efter Diegos bortgång. Ganska "signifikativt" att du jobbade för/med MOD just de gångna dagarna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle iofs ändå jobba med MOD, jag har ju ett uppdrag och jag har mer jobb, och tiden styr jag, men just nu passade det så bra.

   Radera
 6. Förstår att det var ett tungt besked som kom i måndags och att sorgen var och är stor.
  Fint med ett besök i er vackra stadsträdgård och en härlig miljö att vistas i på när håll.
  Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blomsterträdgårdar är en lisa för själen.
   Stor kram

   Radera