onsdag, oktober 05, 2022

Brus mitt i veckan

God förmiddag! 
Och här var det en liten vandring längs älva Lidan i förrgår. Idag är det mulet, grått och regnigt så stegen utomhus blir korta idag.

Samma upplevelse i rörelse och brus.

I natt har jag både sovit konstigt, drömt osorterat och varit vaken en hel del. Det blev en slummer på morgonsidan. Jag förstår att kroppen antagligen säger till mig att ta det lugnt. Lite soffhäng med en ljudbok i öronen låter bra. 

Senare på kvällen är det sångövning igen. Vi är tre körer som samsas om lite olika repertoar i Sunnersbergs kyrka på söndagskväll.

Ljus och Kärlek🙏

4 kommentarer:

 1. Skönt att vila idag, och så lite roliga aktiviteter ikväll! Ha en fin dag! Fint i älva! Kram Susjos

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du vilat dig lite i dag så att du orkar med kvällens sångövningar!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. Vila under dagen och sedan gemensam sångövning på kvällen låter väldigt bra tycker jag. Nu är du väl iväg misstänker jag så jag önskar en god kväll!

  Kram

  SvaraRadera
 4. En härlig bild och filmsnutt. Så rofylld tycker jag. Å bra att du passade på igår, för idag var det lika trist här som hos dig. Men det ska bli bättre igen till helgen om SMHI får rätt.
  Om kroppen kommer med "varningssignaler" är det nog smartast att lyda, speciellt i vår ålder. Har märkt att priset är alldeles för högt om man vägrar lyssna på kroppens påminnelser...

  SvaraRadera