tisdag, oktober 11, 2022

Trees on Tuesdays 221011

God morgon!
Jag sparade lite på den här bilden (p.g.a. rubriken) av Sunnersbergs kyrka, som jag var i i söndags. Där har inte varit några stora sammankomster under hela pandemin, så det var riktigt roligt att besöka denna lilla kyrka.

Min make och jag vandrade ibland runt omkring i omgivningarna, så på ett visst sätt har jag anknytning till platsen.

Här stod jag klockan 16 och väntade på skjuts i ett strålande väder! 

Idag är det knallgul sol och blå himmel, så jag känner mig nöjd. Kan nog bli en stund i solstolen, fick en stund igår också.

I eftermiddag kommer Hemstäd så då får jag plocka undan vissa lösa saker innan. Känner att jag inte riktigt hunnit med att sätta in kläder, det har gått i ett på sistone och jag vill ha ordning och reda - och ett rent köksbord och datorbord. Det blir en promenad också såklart.

Ljus och Kärlek🙏

6 kommentarer:

  1. Åh vad jag avundas dig att kunna ta prommisar, själv staplar jag fortfarande fram med en krycka och är väldans vinglig. Inne kan jag hjälpligt gå utan krycka några meter, men ska jag t.ex. laga mat så är det rullstol som gäller...
    KRAM-sUSIE

    SvaraRadera
  2. Så vackert med kyrkan där i solen. Jag hade också väldigt fint väder i helgen och det gör genast att man blir på bra humör. Kram

    SvaraRadera
  3. Så vacker bild på kyrkan och så fint den ligger. Även här visar sig solen igen efter en regnig måndagskväll. Blåser förvisso men det gör det alltid här känns det som.
    Önskar en fortsatt fin tisdag!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Så fin kyrka! Jättefin bild på den också!
    Soligt och blåsigt även här!
    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Fin kyrka och blå himmel med sol 🤩
    Ha en fortsatt bra tisdag kram åsa

    SvaraRadera
  6. Du hade lika fint väder som vi, både igår och idag. Hoppas den här strålande hösten fortsätter på det sättet. Har bosatt mig på balkongen 25 grader, helt underbart. Synd bara att solen inte tar längre, alltså att man kan bättra på solbrännan en aning;-)

    SvaraRadera