söndag, december 11, 2022

Skyltsöndag 11 december

God morgon till en ny skyltsöndag med BPSom med bilder har anknytning till olyckan.

Men först, välkommen till Betlehem! En av kyrkans levande julvandringar, finns även påskvandring!

Detta är numera min larmradio. Trygghetsklockan har jag runt halsen och gäller bara i bostaden.

Den stora fina bukettens extrapåse med Kryapådig-chokladhjärtan!

Sedan jag kom hem i onsdags så har 14 personer varit inom här, med olika funktioner av hjälp och alla är lika trevliga och varsamma. Så tacksam.

I morgon åker jag sjukresa till Kärnsjukhuset i Skövde och på tisdag opereras jag där av en specialist. Jag lär få en axelprotes, min egen axel är skrot. Hoppas nu kunna slippa den infernaliska värken from hell. Skadade mig 1 december, det är lång tid.

Ljus och kärlek🙏

14 kommentarer:

  1. Jag hoppas verkligen att du ska slippa värken i och med operationen, men det lär väl ta ett tag med rehabilitering innan du är "fit for fight" igen.
    Krya på dig och ha en dräglig tredje advent!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas värken försvinner. Känner med dig.
    Bra att du får hjälp av olika slag, det behövs.
    Stora varma kramar!

    SvaraRadera
  3. Så skönt att du får god hjälp i hemmet men det är ju en nödvändighet med tanke på din skada.
    På tiden att du blir opererad och jag tycker att väntan varit oskäligt lång. Minns att min mamma väntade tre dagar och det var inte roligt...
    Naturligtvis tar det lite tid att komma igen men jag minns att det blev sjukgymnastik direkt och att det blev ett mycket bra resultat av operationen så ha hopp.

    Varma kramar <3

    SvaraRadera
  4. Lång tid att vänta, märkligt med tanke på Din skada men kanske fanns det ingen tillgänglig kirurg eller plats på sjukhuset. Vården är toppen 👍 men även väldigt dålig… ibland är det som ett lotteri.
    Nu hoppas jag på god bättring 🤗
    Kram och Lycka Till ❤️
    /åsa

    SvaraRadera
  5. Hoppas verkligen du slipper mer värk än nödvändigt, men de har ju mediciner för det som tur är.
    Nästan två veckor med detta ju, hujeda mej. :(

    Fint att kunna få hjälp i hemmet och dessutom ha ett larm att tillgå vid behov.

    Ha det nu så fint du kan och ha en fin adventskväll.

    SvaraRadera
  6. Fint att du har larm hemma och att du blir väl omhändertagen av hemtjänsten- Önskar dig nu det bästa inför din operation. Och nog så viktigt att en skicklig specialist opererar dig. Sådana finns ju inte överallt eller är tillgängliga på alla sjukhus.
    Härligt med de vackra blommorna att njuta av.
    Många tankar och en varm kram

    SvaraRadera
  7. Oj då, det var värre än jag trodde. En protes! Som Ditte säger, hoppas du får en skicklig kirurg, som kan fixa en "ny" axel. Intet under att du haft ont! Hoppas sjukresan inte blir alltför svår. Tänker på dej.
    Jättekram. Ruth i Virginia

    SvaraRadera
  8. >Gott att veta att det är dags för operation. Häller alla tummar för det ska gå snabbt för dej att återhämta dej! Kram

    SvaraRadera
  9. LillaSyster2022-12-11 16:56

    Då håller jag tummarna på tisdag för en riktigt lyckad op, så att du slipper värken och kan få börja läka och köra rehab ♡

    SvaraRadera
  10. Så skönt att du blir opererad och tappar värken från hell. Det tar säkert lite tid men någonstans måste det börjas för att bli bättre. Fina skyltar Gerd! Varm krya på dig kram!

    SvaraRadera
  11. Men det är väl märkligt att du behöver vänta så länge på operation! Stackars dig säger jag bara. I övrigt verkar du vara väl omhändertagen. Nu kan det bara bli bättre, bara ett par dagar kvar nu. Krya-pådig!

    SvaraRadera
  12. Det var totalt otippat igen! Att du skulle skylta idag alltså. Japp, att blogga skingrar tankarna, åtminstone för en liten stund. Nu klagar ju alla över långa väntetider vad gäller operationer, men jag måste säga att det gick otroligt fort för dig - tack och lov naturligtvis. Att hela tiden ha smärta och ha 14 personer som vårdpersonal hemma hos dig, är ju långt ifrån optimalt för längre tid. Eller man kanske ska vänja sig. I slutändan drabbas vi nog alla, och då kan vi vara tacksamma att vi bor i just Sverige.
    Vilken fin Skyltsöndag du fick ihop! Tusen tack för den och länken:-)

    PS. Från hela mitt hjärta önskar jag dig lycka till på tisdag. DS.

    SvaraRadera
  13. Visst åker du till sjukhuset med stort självförtroende! Föreställ dig bara hur underbart det kommer att vara att vakna upp efter operationen och veta att allt kommer att bli bra. Din kropp börjar precis vänja sig vid den nya axelleden, läkarna säger att allt gick bra och en varm känsla av tacksamhet strömmar genom dig. Du kommer fortfarande att ha ont, men inte lika extrem som de första dagarna i december. Krya på dig!

    SvaraRadera