söndag, december 04, 2022

Skyltsöndag 221204
SKYLTSÖNDAGEN är här med BP menas jag ligger på Lidköpings ortopediska sjukhus efter ett grymt fall i en stentrapp utomhus.

Ljus och kärlek 24 kommentarer:

 1. Men kära nån! Har du brutit armen eller hur pass skadad är du? Det var inte kul så här nära inpå jul. Det är i och för sig aldrig kul med den slags olyckor. Ska du ligga där länge? Du får ha det så bra du kan och försöka krya på dig snabbt. Många kramar skickar jag till dig.

  SvaraRadera
 2. Mamma har en jättekomplicerad fraktur och hon väntar nu på en operation. Men de måste först hitta någon som kan operera. Vi hoppas detta sker snabbt då mamma har väldigt väldigt ont.
  /Sarah

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hitta någon som kan operera!!! Vad fasen är sjukhus FÖR, om inte att ta hand om en person som genom olycka behöver vård. Man HITTAR väl inte en läkare som kan operera. Vet inte sjukhuset,, var deras läkare håller till? Det skall ju alltid vara läkare som har JOUR (tror det heter så), .
   Jag är så himla ledsen att detta hände; goda tankar flyger över Atlanten, det är allt jag kan göra. (jag blir förbannad, när jag tänker på att ingen läkare kan HITTAS.)
   Ruth i Virginia

   Radera
  2. Ruth! Nu har man funnit en expert på axelfrakturer så jag får en operation på tisdag. En axelprotes. Jag har värsta skadan, en krossad axel.

   Radera
 3. Men stackare - att få vänta på operation låter hemskt när du har så ont. Sånt vill man ju ha avklarat direkt när man kommer in. Håller tummarna för att du har fått den gjord och att du frisknar till fort - och att du slipper smärtor...
  KRAM-Susie

  SvaraRadera
 4. Vilken maximal otur men tyvärr är olyckan snabbt framme. Faller man handlöst så är det lätt att det går illa. Skönt i alla fall att du inte slog huvudet också. Min mamma föll på liknande vis och det blev också operation. Axeln var krossad så det blev en protes. Håller en tumme nu för att du inte ska behöva vänta mycket längre på operation.

  Varma kramar och ha det så bra som det går <3

  SvaraRadera
 5. Så snabbt det kan hända- Hoppaa att du snabbt blir åtgärdad. Förstår att det tar ett tag att komma tillbaka till gamla Gerd. Kanske du kan vara med i kören rätt snart, trots allt. Stor kram!

  SvaraRadera
 6. LillaSyster2022-12-04 18:01

  Stackars dig, det förklarar varför du inte bloggat på ett par dagar - har ju kikat in och saknat dig. Såg hos BP att du slagit dig riktigt illa. Håller tummarna för att du snart får en operationstid. Varma krya på dig kramar från Skogsliden

  SvaraRadera
 7. Där sitter du och ler så varmt och glatt trots grymma fallet. Du är otrolig Gerd, du är ljus och kärlek! Hoppas du snart kan komma hem igen och att du kryar på dig. Tänker på dig. Styrkekram!

  SvaraRadera
 8. Krya på kramar i mängd 🤗❤️ åsa

  SvaraRadera
 9. Så härligt att se dig skratta så hjärtligt och varmt! Osis med fallet dock. Som jag skrev i mejlet så är det ju "positivt" att du inte bröt benet eller höften. Sedan ser jag att du bär en mitella på vänsterarm, så du klarade höger. Förutsatt att du är högerhänt alltså.

  Stackars dig. Max otur. Nu hoppas jag innerligt att man hittar en läkare som kan operera dig så snart som möjligt. Håller alla tummar och tår. Så så himla gulligt av dig att skylta ändå. Tusen tack för det:-)

  SvaraRadera
 10. Nej men usch, har du ramlat och slagit dig illa? Glad ser du ändå ut på bilden, så du har återhämtat dig.
  Stor kram!

  SvaraRadera
 11. Så trist Gerd att du skulle ha oturen att falla och att det dessutom skulle bli så illa . Önskar och hoppas du får bra smärtlindring och att du snart kan bli opererad.
  Många tankar och varm kram.
  Tack, Sarah! Förstår att Gerd har det verkligt besvärligt. Men hoppas att förtur kan ges på ett större sjukhus där det finns skickliga operatörer och som har god erfarenhet av att operera dessa skador. Håller tummarna-

  SvaraRadera
 12. Tror jag blev anonym. Men det var Ditte som skrev.

  SvaraRadera
 13. Men kära nån, så olyckligt att du skulle falla så illa. Stackars dig Gerd! Jag hoppas att det inte dröjer med den där operationen alltför länge.
  Varm kram!

  SvaraRadera
 14. Usch så tråkigt - och ont gör det förstås också! Krya på dig snabbt!

  SvaraRadera
 15. nejjjj! jag som inte vågar gå utan att hålla i räcken, krya på dig snabbt!

  SvaraRadera
 16. Mat(skyltarna) är äckliga, du ser pigg och glad ut trots din otur! Snar bättring önskas från pörtet

  SvaraRadera
 17. Men ååhhh ... stackars dig! Så tråkigt! Hoppas du snabbt blir opererad och får komma hem igen!
  Varm kram ❤

  SvaraRadera
 18. Din stackare! Många krya på kramar ❤

  SvaraRadera
 19. Idag är det måndag - grattis på födelsedagen! Hoppas något positivt händer med din skada!

  SvaraRadera
 20. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 21. Oh, nej! Inte det! Krya på dig och stora kramar!

  SvaraRadera