torsdag, december 15, 2022

Torsdagsrapport🩋


God kvÀll!
Mitt residens just nu. Kan inte bjuda pÄ nÄgon mer flÀrdfull bild. Lyckas inte med den rÀtta knycken och fotovinkeln, dÀr enhÀnt ska jobba med tvÄhÀnt.

Just nu trÀnar jag av - och pÄklÀdning sjÀlv och lite sjukgymnastik. Trött.

FĂ„r se vad proverna sĂ€ger i morgon. Kanske hemfĂ€rd? đŸȘ»

Ljus och kĂ€rlek 🙏 Tacksamhet

18 kommentarer:

  1. Sötaste du Gerd! DÀr ligger du och trÀnar och ser nöjd ut. Men jag gissar att det Àr tufft som attan i alla fall. Nya saker att ta in, nya muskler som upptÀcks och sÄ vidare. Undra pÄ att du Àr trött. Stor varm styrkekram!

    SvaraRadera
  2. Duktigt av dig att överhuvudtaget lĂ€gga upp ett blogginlĂ€gg. Att hĂ„lla i mobilen och fota med bara en hand Ă€r ett konststycke. Å att knappa in text kan inte vara sĂ„ lĂ€tt heller.
    Klart du Àr trött. Operationen var ju faktiskt ganska omfattande. Sedan gÄr du ju fortfarande pÄ morfin (antar jag) och dÄ följer tröttheten med som en "bihang".
    HÄller tummarna att det blir hemgÄng för dig snart, men Àrligt talat sÄ skulle jag nog "stay put" Ätminstone till söndag. Du lÀngtar INTE hem till 12 minusgrader, oavsett om du Àr inne eller ute. LÄt personalen skÀmma bort dig nÄgra dagar till. Det Àr du vÀrd. MÄnga krya-pÄ-dig-kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. HĂ„ller med BP. Stanna sĂ„ lĂ€nge du kan, dĂ€r du har all hjĂ€lp du behöver, som nog Ă€r en hel del. Att vara "en-armad" Ă€r inte lĂ€tt. Jag tĂ€nker pĂ„ dej varje dag och önskar SÅÅÅÅ att du inte hade fallit sĂ„ illa. Kram! Hoppas du kan sova. LOVE.

      Radera
    2. Det Àr Ruth i Virginia, som hÄller med BP

      Radera
  3. SÄ hÀrligt med ett livstecken frÄn dig och att höra att du Àr vid gott mod. Ett ta en mobilbild med en hand Àr minst sagt imponerande. Jag förstÄr om du vill hem men se till att allt Àr ordnat sÄ att du fÄr den hjÀlpen du behöver hemma.

    MÄnga krya-pÄ-dig-kramar!

    SvaraRadera
  4. Jag hade tur i dag att jag inte rÄkade lika illa ut som du!
    Krya pÄ dig Gerd!
    Kram

    SvaraRadera
  5. SÄ fint att höra att operationen gÄtt bra men jag förstÄr att du har rejÀlt ont. Och visst Àr det skönt att kunna fÄ komma hem. Med god hjÀlp hemma, anpassat det som ska och bra smÀrtlindring sÄ blir det mer behagligt.
    MĂ„nga tankar! Varm kram

    SvaraRadera
  6. KÀnns bra med en rapport om lÀget ... bra gjort att fixa ett blogginlÀgg frÄn sjuksÀngen!
    SÄklart lÀngtar du hem, men stanna sÄ lÀnge du kan ...
    Krya pÄ dig!
    Kram ❤

    SvaraRadera
  7. SÄ skönt att operationen Àr över och att du har kvar ditt goda humör. Men ta du den hÀr tiden som en "extra semester". Det kan du behöva. Man mÄste inte klara allting sjÀlv. Se till att bli uppassad sÄ lÀnge som möjligt. Ha det bra och fortsÀtt krya pÄ dig. Kram

    SvaraRadera
  8. LillaSyster2022-12-16 16:49

    Stanna du kvar över helgen med gott samvete. KĂ€mpa pĂ„ - du fixar det hĂ€r och vi hĂ€r ute kommer att heja fram dig! Önskar dig en bra fredagskvĂ€ll. Kram

    SvaraRadera
  9. MĂ„nga kramar đŸ€—/Ă„sa

    SvaraRadera
  10. Provar igen att publicera via datorn ett inlÀgg!
    Fint att fÄ en uppdatering hos dig, nu kan det bara bli bÀttre!
    KRYA PÅ DIG KRAMAR!

    SvaraRadera
  11. Fint att se dig igen och att du ler och kan ta en bild sÄ dÀr med en hand, bra gjort. Tror att du kommer att klara detta fint, med ditt mod och envishet.
    Bra sÄ lÀnge som du kan fÄ hjÀlp dÀr pÄ sjukhuset. Att klara sig med bara en arm kan vara svÄrt.
    TÀnker pÄ dig och önskar dig god bÀttring.
    Varma kramar frÄn Wiolettan

    SvaraRadera
  12. Skönt att operationen Àr gjord. och hoppas du fÄr komma hem snart.
    TÀnker pÄ dig!
    Kramar!

    SvaraRadera
  13. HÀrligt att det Àr pÄ bÀttringsvÀgen iallafall, inte sÄ kul att ligga dÀr ju, men behövs det sÄ ska man nog stanna sÄ lÀnge som möjligt.

    Stor kram till dig.

    SvaraRadera
  14. Men sÄ vÀl att du Àr ÄtgÀrdad! Hoppas pÄ snabb bÀttring, utan smÀrta.

    SvaraRadera
  15. LÀser din blogg baklÀnges, gör sÄ med nÀstan alla bloggar, dÄ som jag hinner.
    Det har varit ont om tid för just det - att titta in hos bloggvÀnnerna och lÀmna spÄr av sig - kommentera. Jobbet slukar för mycket av min tid just nu kÀnns det som. Och snömassorna har tagit krafter. Men nÀr jag ser dig pÄ sjukhuset vill jag inte klaga.
    Stor kram!

    SvaraRadera