söndag, januari 29, 2023

Skyltsöndag 29 januari 🙌

Nu rusar veckorna ivĂ€g och det Ă€r Ă„ter igen en skyltsöndag med fina BP đŸŒș Ljuset börjar komma Ă„ter och det kĂ€nns hoppfullt.

Dagens skyltar Àr hÀmtade frÄn min lokala Rehabcenter hÀr i stan. Första bilden Àr tagen i juletid, med tanke pÄ stjÀrnan i fönstret.

Det fÀrgglada vÀntrummet.

En bild till frÄn samma stÀlle. Men efter cykelbilden kommer en bild pÄ mitt Àrr. Det Àr lÄngt, det Àr godkÀnt. Jag varnar bara för den som inte tÄl titta.


Var hos en pÄ KSS mycket skicklig specialistsjukgymnast pÄ axelprotes i fredags, som ocksÄ konstaterade att min ihÄllande smÀrta grundar sig i skoliosen. SÄ mjukgörande massage i första hand för att bli smÀrtfri. Och det köper jag tveklöst.

Ljus och KĂ€rlek🙏

14 kommentarer:

 1. SÄ bra att fÄ en förklaring till smÀrtan för först dÄ kan man ha en plan för att minska den. Mjukgörande massage lÄter bra sÄ jag hoppas den fÄr god effekt.

  Önskar en fin söndag nu!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Bra att veta vad smÀrtan kommer ifrÄn iallafall, ett rejÀlt Àrr dÀr hörru, lite som Rambo nÀstan ju. ;)

  Ha nu en jÀttefin söndag.

  SvaraRadera
 3. LillaSyster2023-01-29 15:11

  SÄ fint det har lÀkt. Hoppas att du hittar en bra certifierade massör.

  SvaraRadera
 4. SÄ fint och vÀlordnat det ser ut pÄ Rehab och sÄ bra att du har fÄtt en förklaring till vad smÀrtan beror pÄ. Hoppas att det hjÀlper med massagen.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 5. Aj 😓 sĂ„ ont det mĂ„ste gjord nĂ€r Du skadade Dig đŸ˜„
  Men bra Du nu vet varför det Àr mer ont och vad Du ska göra för att slippa vÀrken nÄgot, fÄr Du massage hos fysioterapeut eller fÄr Du gÄ hos nÄn privat aktör?
  Ang medicin mot/för benskörhet sĂ„ sa min doktor att just en injektion som rĂ€cker ett Ă„r Ă€r bĂ€st 👍 det Ă€r det som rekommenderas numera, i mitt fall funkar det icke dĂ„ jag Ă€r medicinöverkĂ€nslig och om jag reagerar negativt pĂ„ en sĂ„n injektion finns inget som gĂ„r att ta bort…
  Bra skyltat 👍
  Kram Ă„sa

  SvaraRadera
 6. Ett ordentligt Àrr. Men sÄ fint lÀkt. Hoppas att smÀrtan ocksÄ ger med sej! HÀrligt att det blivit lite ljusare! Kram

  SvaraRadera
 7. Men Àrret HUA!!! Men det vart en skylt för livet :) Cykeln var hur fin som helst. Bra med handspriten pÄ plats. En fortsatt trevlig vecka.

  SvaraRadera
 8. MÄste sÀga att jag Àr oerhört impad över din "Àrrskyltning". Det ser ju helt fantastiskt fint ut efter sÄ kort tid. Snart kommer Àrret inte synas alls lÀngre. Vilket lÀkkött du har. Som sagt, jag Àr full av beundran hur fint sÄret har lÀkt. Stort GRATTIS!
  Och din fysrehab Àr verkligen inbjudande med sin fÀrgglada tavla pÄ vÀggen bland annat. Dit gÄr man gÀrna för att fÄ behandling.
  SÄ kul att du skyltar! Tusen tack för det och lÀnken:-)

  SvaraRadera
 9. Trevlig skyltning! Och ditt Àrr ser ju jÀttefint ut. Fint att det lÀkt sÄ bra. Bra med din fysrehab och att de kan hjÀlpa dig sÄ att smÀrtan minskar efter hand.
  Varm kram

  SvaraRadera
 10. Fin skyltning, och visst Àr ditt Àrr fint! Hoppas du fÄr hjÀlp med massage sÄ det blir mindre smÀrta! Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 11. JÀttesnyggt pÄ ditt rehabcenter. Och inget litet Àrr precis!! Men sÄ bra att ha det gjort. Nu bara bÀttre och bÀttre!

  SvaraRadera
 12. Oj ... det var dÄ ett rejÀlt Àrr! Bra att du fÄtt veta vad smÀrtan beror pÄ ... hoppas det snabbt blir bÀttre!
  Visst kÀnns det hoppfull med att ljuset har ÄtervÀnt!
  Kram

  SvaraRadera
 13. Ärret Ă€r jĂ€ttefint, kirurgen gjorde ett bra jobb! SĂ„ det fanns en annan anledning till dina svĂ„ra smĂ€rtor, synd att det inte finns nĂ„gon quickfix! Men skönt Ă€ndĂ„ att fĂ„ en förklaring. Jag började med att titta pĂ„ första fotot och försöka tolka texten spegelvĂ€nt och det var inte helt sjĂ€lvklart.

  SvaraRadera
 14. Oj, det var ett lÄngt Àrr, men det blir snyggt med tiden! FörstÄr att du har haft ont.
  Och ljuset, ja - det ger ocksÄ mig hopp dÄ det ÄtervÀnder. Det har varit nÄgra tunga mÄnader, jag har kÀnt mig ensam och deppig ibland, men nu kanske det vÀnder.
  Kram <3

  SvaraRadera