onsdag, september 27, 2023

Höstmodemix

Här kommer tredje delen av höstmodet som visades på modeuppvisningen för en kort tid sedan. Jag har några få bilder kvar som till ett inlägg frampå.

Bilderna får tala för sig själva. Jag säger bara att det fanns mycket i varierande färger och säkert nog något för varje smak.


Denna gröna klänning med lite "draperad hopdragning", sjalen och den rosa tröjan, föll mig på läppen.

Snygg, men inget för mig. Jag vill helst ha något smidigt med kapuschong.

Ja, så var jag då i farten igen. Måndag lång resdag, tisdag förberedelser inför styrelsemötet, vardagsbestyr och sen tog jag bussen till resecentrum och gick andra halvan av vägen till fots. I ett härligt väder, vill jag nämna. 

Bloggen har gått på lågvarv ett tag för jag har helt enkelt inte hunnit med. Och när jag var i Värmland så lyssnade jag inte ens på min bok. Jag bara umgicks och hade det gott. Får se om jag kan spotta i nävarna och öka på varvet något. Någon höghastighetsblogg får jag aldrig mer, nej inget är längre som det var 2006, då jag började blogga. Då sa det bara svisch men blogginläggen var också kortare.

Sen är jag fortfarande funktionsnedsatt i min arm. Den värker om jag gör saker i fel läge. ---Men på min agenda står det idag: Ta hand om tvätt, gå till apoteket, handla mat och kolla lite i fotoalbum från förr.

Ljus och Kärlek 🙏🏻 

14 kommentarer:

  1. Så härligt att du varit i Värmland!
    I vår ålder ska vi inte stressa, ta det lugnt, så gott det går.
    Ha det bra och stora kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har haft det jättebra!
      Nej, jag försöker att ta det lugnt. Plockar lite här och lite där.
      Stor kram!

      Radera
  2. Du ger mig dåligt samvete, för här går jag och lasar i jeans och tröja nästan jämt. Modemedveten kan man defintivt inte kalla mig, men visst visar du mycket som är snyggt. Fast med min lätt deformerade kropp är det inte lätt att hitta någonting, så jag sliter på de få plagg jag har i garderopen.
    Trevlig onsdag!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inget dåligt samvete! Jag går väl här i tröja och jeans också till vardags. Ibland hänger t.o.m. morgonrocken på en stund.
      Jag har också en knasig rygg och allt passar inte mig men så intalade jag mig, att: strunt i det! Ta på mig det jag gillar! 😀
      Ha det fint och kram!

      Radera
  3. Så många härliga och färgglada kläder som visades. Sedan är det så klart en smaksak vad man tycker om.
    Varför stressa om det inte är nödvändigt? Man gör saker i sin egen takt och som man vill och då blir det bra med det. Det gäller även bloggen tänker jag.

    Önskar en fortsatt fin onsdag!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, nej, varför stressa? Det var bara en förklaring. Jag brukar ta det lugnt.
      Tack och kram!

      Radera
  4. Något höghastighetsbloggande behöver jag inte hos Dig, huvudsakligen att jag får ett livstecken, att Du mår okey och att livet fortfarande pågår ❤️
    Du får ta det i Din takt efter förmåga och tid.
    Kläder är mestadels något jag skyler kroppen med 😅 skulle nog säga att en kombination av funktions och sköna kläder är min stil 😜
    Ha en fortsatt skön onsdag kram åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar tackar! Jag gillar också funktionskläder och sånt som är skönt men ibland måste jag klä upp mig och då tycker jag det är jätteroligt.
      Ja, jag lever bra. Idag blir det inte många knop gjorda, märker jag, men det är väl en dag i morgon?
      Kram!

      Radera
  5. Rutiga skjortan var snygg. Skulle nog vilja ha lite mer färg bara. Gott att du kommit igång igen. Men det var väl ingen som trodde något annat. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag är igång igen men något på halvfart, har jag fått inse. Det hjälper nog inte att spotta i nävarna alltid. Kram!

      Radera
  6. Det är inte bara din blogg som gått på lågvarv ett tag nu. Det är stiltje i hela Blogglandia. Trodde att det skulle bli "livligare" efter sommaren, men det är precis tvärtom.
    Frågan är ju också vad man vill åstadkomma med sin blogg? Typ dagbok, fotoblogg, tramsblogg etc. Sedan är det inte helt enkelt att avgöra längden på ett inlägg heller. Blir det för långt orkar ingen läsa texten. Många bilder fungerar om det är foton på vackra blommor.
    Personligen tycker jag att dina inlägg är precis lagom långa med rätt mängd bilder.

    PS. Kläderna du visar är inte mitt stuk. På sin höjd byxorna i sista bilden. Resten av kläderna är för "oformiga" för min smak. Men tack och lov att vi alla har olika smak:-) DS.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du tar upp så bra frågor. Det är faktiskt en del förändringar i Blogglandia. Och ja, vad vill man med sin blogg? För mig har det nog alltid varit en dagbok, så läs, tyck om eller scrolla förbi.

      Lång eller kort? En medelväg, skulle jag vilja säga. Du har bra stuk på din BP. Med tiden och som synnedsatt så har jag svårt att läsa långa bloggar, blir så trött i ögonen och får förstora upp emellanåt, tar tid. Men det är jag, det.

      Radera
  7. Vad gäller bloggar så har jag fortfarande inte återfått lusten att skriva. Känns ibland lite trist, men också delvis kommit ifrån att läsa.
    Ibland så läser jag och trevligt är det. Men utan att kommentera, för jag vet inte vad jag ska skriva som kommentar.
    Vad gäller mode tycker jag det är ganska kul och kan tänka mig att det var trevligt att få lite kläder presenterade.
    Förstår att du haft det bra i Värmland och fint att ta en tur när lusten faller på.
    Fint att du nu kan ta dig fram och åter och att du blir säkrarei rörelserna.
    Varm kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen, så är det. Ibland har man lust och ibland inte, eller så gör man något annat.
      Jag är glad över att kunna ta mig fram rätt så bra och ibland får jag skjuts dit jag inte tar mig helt själv. Det blir lite ändringar betr. Kyrkans gård t.ex.
      Men vi hörs nån dag.
      Varm kram!

      Radera