fredag, september 20, 2024

Sett genom dimman!

Glad och trevlig fredag! Jag vaknade upp genom dimman, kan man säga för det var tjyvtjockt utanför fönstret även idag.

Men här var torsdagens smarriga mat, stekt fläsk med kokt potatis och löksås och morötter. En rätt som jag kan längta till och faktiskt inte lagar själv alltför ofta.


Jag bjuder på några bilder från min omgivning igen. Det är där jag vistas och just nu åker jag inte runt så värst på någon aktivitet. Jag kör med återhämtning och lite hjälp i stället.

På något sätt så är dimslöjorna vackra, man kan inbilla sig att älvorna dansar runt i det mystiska.


Dagsfärsk bild!

Ja, nog är det  höst, alltid. Solen kommer att bryta fram här om en stund men sedan kommer dimman tillbaka till kvällen. Jag tänker att så är det väl överallt. Jag väntar fortfarande på mina persienner, de borde vara klara nu. Trots mindre solsken så är det inte optimalt att se på TV utan solskydd än.

Idag ska jag lyssna färdigt på min bok "Såren som inte syns" av Maggie Hartley. En familjehemsmammas berättelse om ett syskonpar som var djupt traumatiserade men där man lyckades hitta en underbar adoptionsfamilj. Tyvärr slutar inte alla sagor lyckligt. 

Ja, så får jag leta ny bok.
Ljus och Kärlek 🙏🏻

2 kommentarer:

  1. Det har varit en del dimma här också och den utlovade värmen har inte riktigt hittat till oss. Idag är det soligt och fint men ack så fuktigt.
    Återhämtning och lite hjälp låter väl som en bra strategi i dagsläget.

    Önskar en fin fredag nu!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vet inte om jag såg nån dimma under den tidiga timma jag var vaken… enligt J var det lite grann när han kom ner från Berget.
    Fint hos Dig 🤩 både inomhus och omgivningarna 👍
    Bra Du bidar Din tid och låter kroppen vila❣️
    Stekt fläsk äter vi ovanligt sällan numera, en av Elins älsklingsrätter.
    Ha en fin fortsättning på denna fredag kram åsa

    SvaraRadera