tisdag, december 11, 2018

Ulle dig!

God tisdagsmorgon! Ulle dig, eller gulle dig, hihi.

Nu så är de inhandlade, Ulle-tofflorna! Titta, vilken fin skokartong, precis i min smak! Ekologisk, precis som tofflorna. Nu kan fossingarna förbli varma på de kalla golven och hålla sig svala på heta sommaren.
Det blev grått. Jodå, det fanns rött och skärt och blått också, men den gråa satt bäst och är trots allt neutral (säger jag, som ÄLSKAR färger 😀 eller hur?) och skiten syns väl inte så fort, haha. Tack, BP för tipset igen!

I ett regnigt och pissigt väder cyklade jag så loss igår kväll bort till Kyrkans Gård. Vedervärdigt, men ack så glädjefullt härligt, när jag var på plats 😍🙏 Vi övar till nästa julkonsert, som går av stapeln på Annandagen i Otterstad kyrka.

Idag hoppas jag få tummen ur och bege mig till stan och titta efter något sött och rart. Om det är uppehållsväder.

💖 Ljus och Kärlek 💖

9 kommentarer:

  1. Såg väldigt gosiga ut dom där :-) Fast jag skulle nog ha valt dom röda, hur konstigt det än kan låta :-D

    Ha en finfin dag med varma och sköna fossingar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Av någon konstig anledning så satt de röda inte bra, så de föll på målsnöret.
      Tackar!

      Radera
  2. Ser verkligen jättehärliga ut!
    Ha en bra dag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Så skönt att slippa frysa om fötterna och så fint med den praktiska påsen.

    Kram och ha en bra dag!

    SvaraRadera
  4. Jättefina tofflor ! Säkert håller de fötterna varma och grått är praktiskt. Trist med det grå vädret men trivs då....
    Själv är jag i soliga Arvika hos Tove. Tove hälsar att hon har liknande tofflor, grå, men de var alltför varma på hennes välisolerade golv. (Fniss)
    Tove hälsar i även i övrigt med kram!
    Stor kram!

    SvaraRadera
  5. Verkligen en snygg "kartong" och sköna ser tofflorna ut.
    Tisdagskram!

    SvaraRadera
  6. Kul att du slog till med "mina" tofflor. Å vilket minne du har att du kom ihåg inlägget:-) 1 000 tack för länken:-) Förstår faktiskt att du valde gråa tofflor. Just därför - du älskar ju färgglada kläder och ett par röda tofflor till exempel hade troligen skurit sig rejält med dina fina plagg. Smart där! Jag valde ju röda. Älskar också färger men inte i mönster. Å jag bär ju nästan alltid jeans. Så hittills har de inte skurit sig färgmässigt;-)
    Ett extra plus med dessa tofflor är faktiskt sulorna. Inte bara att de är stadiga och ganska höga, men deras "beläggning" är speciell också. Du kommer att märka det efter en vecka eller så. Ska inte berätta nu. Jag blev iaf väldigt positivt överraskad. Undrar om tillverkaren tänkte på den "bieffekten";-)

    SvaraRadera
  7. En härlig skopåse och tofflorna ser mysiga och varma ut. Sådana behövs verkligen.
    Lite förvånad är jag faktiskt över att du valde grått, du som älskar klara och starka färger. Men, de är ju mest praktiska förstås och att de satt bäst förklarar ju allt.
    Trevlig dag.
    Kram!

    SvaraRadera