fredag, juni 21, 2019

Midsommarafton med fin hårstajl och sommartassar!

God fredagsmorgon! Igår tog jag buss, buss till Annette på Bäverlihill (byte på Resecenter). Det var min lilla utflykt för att fina mig. Jag vågade mig inte på att ta cykeln, som jag hade en tanke om, för vädret var ostadigt och det kom lite regn under färden.

Idag verkar det bli skapligt. Synd om alla i halva Lidköping som fick sina växter och trädgårdar förstördai onsdags kväll. Någon fick halva fiskdammen förstörd och några fick sina bilar bombarderade av dessa iskulor, stora som golfbollar. Jag lyckades vara i tid och få in några balkongväxter, så för mig gick det bra.

 Jag hade beställt både naglar och hårklipp och gav Annette i uppdrag att göra sommarnaglar i blått och gult som svenska flaggan utan flagga. Annette är otroligt konstnärlig, inspirationen bara flödar. Så här snyggt blev det och detta är hon ensam om att göra häromkring. Sitter med pensel och garnerar.

 Här hade jag en önskan. Inte en millimeter bort utav den färgade slingan, utan "förstärk" den genom klippningen! Jag bara älskar den färgen!

Här kom katten Aslan in och gjorde plats för sig i goaste stolen. Varför älskar jag katter, tro? jo, de njuter och tar plats.

Eller hur?

Ha det så fint och det ska jag också ha, här hemma med mig själv. Jag ska ta sillen & co vid lunch, sedan blir det något färdiggrillat till kvällen. Ljus och Kärlek till alla, njut så länge vi varar!

9 kommentarer:

  1. Ja, det var ett förskräckligt oväder som drog in över Lidköping ... såg "golfbollarna" på tv.
    Kanonsnygga naglar och frisyren blev också bra!
    Ha en fin midsommar!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Skönt att du hann rädda dina blomster :-)

    Så fint det blev med både naglarna och frisyren :-)

    Ha nu en glad midsommar!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Läste om ert oväder och såg bilder på teve. Skönt att det i varje fall blev kortvarigt men ovädret hann ju ställa till med en del i all fall.
    Fint att du hann få in dina balkongblommor.
    Så fin du blev både i håret och på naglarna. Väl värt att ta bussen till din Annette för att få det gjort.

    De senaste åren har jag legat av mig med naglarna. I Peking var det i princip varje vecka som after work vi ordnade naglarna. Och även där vra det otroligt fina motiv som gjordes med pensel för hand. Ska nog traska iväg här i Stockholm och testa igen. Vet att det finns många riktigt bra ställen.

    Önskar dig en fin midsommar. Ska strax iväg på midsommarbrunch med vänner. Brunch där utsikt över Stockholm ingår. Fint väder är det också och hoppas det består.
    Stor kram!

    PS Nu fungerar det fint att kommentera utan att kryssa i/för bilder.


    SvaraRadera
  4. Skönt att få både naglar och hår fixat. Och fint blev det också :)
    Kram och glad midsommar!

    SvaraRadera
  5. Ditte: Jag har ändrat lite i texten. Annette är inte ensam om i hela Sverige att göra konstnärliga naglar. Men det hon gör, gör hon så bra att det sitter i åtta veckor på mig! Förmodligen ännu längre...

    SvaraRadera
  6. Äntligen den svenskaste helgen utav dem alla :)
    Midsommar måste ju vara den helg vi svenskar går all in ;-)
    Speciellt utlandssvenskar verkar fira vår "Nationaldag" ordentligt :)

    Otroligt fina naglar och Du är verkligen en vacker kvinna <3

    Kram och ha en fin midsommarafton.

    SvaraRadera
  7. Ha en riktigt Glad midsommar!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  8. Vi har inte haft något oväder alls här. Några små regnstänk på kvällen i förrgår och igår vid midnatt, men jag såg blixtarna långt bort. Men vi har ju inga blommor på balkongen så... Å vår gamla bil - några bucklor till hade inte gjort så mycket;-)

    Annette är verkligen en nagelkonstnär. Det har jag ju sagt förut. Naglarna är hur fina som helst! Med tanke på din ålder så sticker du verkligen ut. Så härligt och underbart att se att kvinnor över 65 inte behöver vara grå och svarta. Fortsätt med det!

    PS. Ja, tänk om du själv fick till den tuffa frisyren som frisören har gjort. Det lyckas jag då aldrig med. Gör du? DS.

    SvaraRadera
  9. Du har alltid underbart vackra naglar - jag har aldrig låtit fixa eller stajla mina - kanske kunde ge det en chans nån gång. Kan inte ha långa naglar då jag skriver så mycket på datorn dag ut och dag in :-)

    SvaraRadera