lördag, juli 06, 2019

Bokmärken vecka 27 + PBM

God lördagsmorgon!  Vad hade min mamma mellan sina bokblad?

Detta bokmärke, kan jag lova, att det är från mina föräldrar. Precis som de många andra gamla, som jag visat upp. Mina föräldrar tog gärna emot kringresande predikanter och särskilt glada var de om de kunde bjuda utländska evangelister på mat och husrum. En fin gest.

Vad jag kan läsa, så var detta ett par ifrån Ohio, USA.

Jag har hittat temat hos BP. Det är Boklysten som uppfunnit temat. HanneleMösstantenKlimakteriehäxanÄlskar att läsa! och Emma visar också bokmärken.

Avslutar med lite bonus, för jag måste ju bara ge er en vindpust från det galna arrangemanget PBM (Power Big Meet) i Lidköping (tidigare Västerås)!


💖 Ljus och Kärlek 💖

11 kommentarer:

  1. riktigt gulligt bokmärke, fina formklippta träd, mitt djuriska märke;
    http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2019/07/tillfalligt-bokmarke.html

    SvaraRadera
  2. Din bokmärkessamling har verkligen ett tema! Power meet har jag sett på nära håll, i Västerås.

    SvaraRadera
  3. Det var ett fint gammalt bokmärke ifrån din mamma. Det är roligt att ha sådana små minnen kvar.
    Det var likadant i mitt föräldrahem. Många predikanter har övernattat hos oss. Vi hade även möten i vår "sal" med jämna mellanrum.
    Häftiga bilar.
    Trevlig helg och varm kram till dig.

    SvaraRadera
  4. Vilket fint bokmärke och vilket fint minne. Förstår att du växte upp i ett religiöst hem.

    Kram och ha en härlig lördag <3

    SvaraRadera
  5. Verkligen ett speciellt bokmärke och ovanligt dessutom.

    Varför flyttade PBM från Västerås?

    Någon feelgood bok blir det icke, jag kämpar fortfarande med En bur av guld av Camilla Läckberg... det tar sån tid numera för mig att läsa.

    Hur tänker Du att Arbetsterapeuten menar med att jag är inaktiv?
    Förstod inte... att cykla funkar icke för mig eftersom mina händer/armar inte klarar av att hålla i styret längre stund... det var ju det som var ett av problemen då jag cyklade för arbetsEKG.

    Ha en fin lördag, kram

    SvaraRadera
  6. Det bokmärket måste ha varit ett fint minne för dina föräldrar.

    SvaraRadera
  7. Här var det då kontraster- Från det lugna bokmärket från dina föräldrar till mullrande bilmotorer. Roligt att se på bilarna men kan tänka mig att nattsömnen blir rubbad.
    Stor kram!

    SvaraRadera
  8. Ja jisses, som Ditte säger, kontraster! Satans snara ... hua!

    SvaraRadera
  9. Snacka om kulturkrock mellan ditt bokmärke och Power Big Meet! Har ju sagt det förut, jag är förvånad över att du sparade dessa gamla bokmärken. Men för dig är de ju förknippade med väldigt speciella minnen, så jag förstår. Dessutom tar de ju ingen plats direkt heller.

    Å vilket drag på Power Big Meet. WOW! Å att se/höra det från första parkett är en höjdare. Du behöver ju inte ens gå ut för att kolla. Bara titta ned, zooma och njuta. Helt i min smak. Men jag antar ändå att du fick ta till öronproppar efter klockan... 23:00 kanske;-)

    SvaraRadera
  10. Svar: Hahaha! Du och Emma tyckte likadant om mina dynor. Kan berätta att de var ill-lila när jag köpte dom för cirka fem år sedan. Nu är dom solblekta (ja, även den svenska solen har förmågan att bleka tyg som du ser;-). Har letat efter nya dynor ett tag nu (speciellt mått på stolarna). Nuförtiden är alla sittdynor antingen just gråa eller beige -suck... Då kan jag lika gärna behålla dom jag har;-)

    SvaraRadera
  11. Ett mycket speciellt bokmärke!

    SvaraRadera