lördag, december 28, 2019

Mina bokmärken v52

Detta är förvisso inget bokmärke. Det är ett julkort, det vackraste. På mina yngsta barnbarn Lowe och Sally. Men visst kan man använda kortet som bokmärke också!

Snart så, ska jag få träffa dem på riktigt. Datumet är satt till den 2 januari. Hoppas att inget spökar med min frånvarande tand.

BPBoklystenHanneleMösstantenKlimakteriehäxanÄlskar att läsa och Emma har ibland bokmärken. 
Ljus och Kärlek

9 kommentarer:

 1. Bättre bokmärke än detta kan man väl knappast ha!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Klart att barnbarnen får vara med när du läser! Fin bild!

  SvaraRadera
 3. Verkligen ett fint julkort! :-)

  Hoppas det går bra med tanden.

  SvaraRadera
 4. Vilken jättefin bild på barnbarnen! Perfekt som bokmärke, det sista du ser innan du släcker för natten.

  På mitt skrivbord har jag en bild på sonen i vinterluva, han måste vara i samma ålder ungefär som det yngsta barnet. Det är en favoritbild!

  SvaraRadera
 5. Vilket ljuvligt bokmärke! Och så fina barnbarnen är.Förstår att du gläder dig till att träffa dem. Hoppas innerligt att tanden inte ställer till det. Och för min del anser jag att ett bokmärke kan vara nästan vad som helst som man kan ha för att märka upp där man är i en bok. (Ja, också dessa bokmärken man samlade på och bytte förstås.)
  Stor kram och trevlig lördag.


  SvaraRadera
 6. Det bästa bokmärket du visat! Bilden är ju såååå skön:-) Så stor Sally har blivit och jag bara älskar hennes regnbågsoverall.

  Om tanden är frånvarande lär det ju inte bli några problem. Å om det är lite kvar av den, så antar jag att den dras ut. En baggis! Hade ju ett liknande problem för några månader sedan. Det gick som en dans, inga sviter alls efteråt, bortsett från några timmars bedövning som satt kvar längre än vad tandläkaren sa. Så jag håller tummarna för dig!

  SvaraRadera
 7. Jättefint "bokmärke" <3
  Tandproblem är inte roliga, jag hoppas det ordnar sig till det bästa.
  kram

  SvaraRadera
 8. Ett jättefint bokmärke ❤
  Kram

  SvaraRadera