onsdag, mars 04, 2020

Min vardag - horoskop

Igår hade jag en arbetsbefriad dag. Fast det kom lite emellan och det var jag glad för. Gick sedan ut för att fånga lite färg, denna gråa dag.

En helt vanlig familj
Lyssnade även färdigt på boken "En helt vanlig familj" och den överträffade mina förväntningar. En spänningsroman som jag sträckläst.

Mot eftermiddagen gick jag bort till Willys och småhandlade lite med min dramaten. Ville mest kolla prisläget med plastpåsar och ev. höjningar. Allt såg ut precis som vanligt. Gjorde sedan en gryta på potatis, vitkål, purjolök, buljong, skinka och creme fraiche tomat/basilika. Gudars skymning, så gott och så billigt!

Läser du horoskop? Samt tror du på horoskop! frågar Orsakullan idag.
Svar: Det var allt längesedan som jag läste horoskop. Visst var det spännande. Jag ville ju se min tillkommande prins på den vita springaren eller få en massa guldklirr i kassan, såklart. Det mesta stämde ju för övrigt, för det var väl rätt så allmänna utsägelser 😀 Nej, jag tror inte!

"Skytten (23 November — 22 December)
Du är optimistisk och entusiastisk. Du har en obekymrad tendens att lita på din tur eftersom du inte har någon talang. Majoriteten av alla Skyttar är fyllon. Du är en värdelös skit."


"Kära skytt, nu är du nog lite väl bekväm. Det kan vara skönt att förlita sig på andra och jobba tillsammans med folk för att få saker gjorda. Men veckan kommer med påminnelser om att du faktiskt har en otrolig självständighet i dig och att du måste släppa trygghetsbehovet och börja gå mer utanför boxen igen."
Det är Orsakullan som håller i temat "Mars 31 dagar".

6 kommentarer:

  1. WOW, det var inga snälla saker som stod på skyttens horoskop. Att de inte skulle ha talanger utan får förlita sig på tur=0
    Att skytten är ärlig och optimistisk det är positivt. Man att de flesta skulle vara fyllon och värdelösa skitar=/
    Ord och inga visor men jag tror inte på veckotidningarnas horoskop=/
    Du är bra som du är vännen och vilken god gryta <3
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hmm... Så du sträckläste boken? Jag uppfattade det som att du sträcklyssnade ;-)

    Ha nu en färgglad onsdag!

    SvaraRadera
  3. Visst är boken bra! Jag hade svårt att släppa den. Vi pratade en hel del om den på vår senaste bokcirkel.
    Vad gäller plastpåsar har jag inte sett riktigt hur det ser ut här. Tror inte de börjat ta betalt för platspåsarna till frukten ännu. Men det finns en del papperspåsar för användning. Kanske kan butikerna nu också tar bort plasten på alla de ekologiska varorna. I varje fall här är de varorna rejält inplastade.
    Önskar dig en fin onsdag. Här är det trevligheter på gång i eftermiddag. Känns bra för vädret är tämligen grått.
    Stor kram

    SvaraRadera
  4. Onsdagen startade med jakt efter ny dator 😥 min laptop kraschade igår kväll 😭 jag kan inte blogga från mobilen men snart har jag köpt en ny. Får se om jag lyckas imorgon.
    So no comments from me today 😴 bloggen sover.

    SvaraRadera
  5. Med fotot lyckades du absolut lägga lite färg på tillvaron. Å den röda Volvon är väl en kusin till din Volvolina eller;-)

    "En helt vanlig familj" har jag läst, och den var skitbra. Kul att du har börjat med deckare:-)

    Det där med astrologi och horoskop har jag aldrig trott på. Den första "analysen" av Skytten - hahaha:-) Bra att du rättade till den. Å du går väl ganska ofta utanför boxen tycker jag.

    SvaraRadera
  6. Oj läste att Din laptop lagt av å Du nu inte kan blogga/kommentera.
    Jag hoppas det ordnar sig till det bästa för Dig.

    Hörde på ICA att de skulle börja med prishöjning på plastpåsar 1 maj, vet dock icke om det är sant. Låter ju skumt.

    kram

    SvaraRadera