onsdag, juli 15, 2020

På vår gata finns det en...

 Orsakullan vill veta vad jag har på min gata. Det låter som "Saltkråkan" och ... för hemma på vår gata...😁

Denna del av parkeringen har råkat bli en gratiscamping just nu.

Vid vår stora genomfartsled, som bland annat bär ända ut till Läckö slott, där finns en enorm parkering. Här en annan del av den.

 Längst bort finns Läckögrillen och Shell. Så där är som klippt och skuret att samla folk och bilar vissa kvällar. Ja, dessa bilder känner ni igen och då med raggarbilar på 😁

Dessa bilder är färska, togs igår när regnet öste ner hela dagen. Idag blir det nog aningens torrare, men mulet och 16 grader, ingen hit. Jag visade bild på en berså igår, ja det finns flera på området, med olika utseenden och de är mycket uppskattade.Jag satt bänkad framför TVn igår kväll och följde Kronprinsessan Victorias nedtonade och annorlunda födelsedag i dessa tider.

Jag kollade lite i Expressen och Aftonbladet här på morgonen, men lade snabbt ner detta. Så mycket som jag läste nyheter där förr! Finns inget av värde idag, bara eländes elände. Sedan är det mesta låsta artiklar i tidningsvärlden.
Det blir mest radio och TV, vad gäller nyheter. Vad beträffar underhållning är det mycket skralt på TV numera. Tur det finns bloggar 😁 eller hur?

Ha en god onsdag med ljus och kärlek!

10 kommentarer:

wiolettan sa...

Så rätt du har Gerd. Jag tycker inte heller att det finns just något att titta på, då det gäller TV. Vet inte om programmen har blivit sämre, eller att man själv har ändrats.
Dessa låsta artiklar på kvällstidningarna, dom blir jag bara irriterade på.
Tänkt om vi haft så stora och tomma parkeringsplatser här hos oss. Det vore tidernas grej.
Ha en finfin onsdag och var rädd om dig.
Varm kram!

Carita Liljendahl sa...

Hahaaa - P-platsen är tom på bilar och folk.
Ungefär såsom mina foton brukar vara.
Jag följde också med Kronprinsessans födelsedag i går - många gånger med en tår i ögonvrån då det kom vacker musik. Och ett leende på läpparna för Duplantis-mor-och-son.

Eva`s sa...

Ja hon fyllde år i går ju o som du säger så är det tur att bloggarna finns :) ha en fin dag kram

Ama de casa sa...

Trevligt att du visar din gata, fast jag känner ju igen delar av den vid det här laget :-)

TV-n har sommartorka med reprishysteri... Trist. Vi tittar främst på nyheterna, men det är ju mest eländes elände, precis som i tidningarna. Lyssnar mer på sommarprat nu faktiskt :-)

Ha det gott!

Ditte sa...

Roligt att se lite mer från din gata. Och området verkar populärt för husbilar. Dock har jag svårt att först tjusningen med att stå så nära varandra och på en parkeringsplats. Men man tycker ju olika.
Jag lyssnar mycket på radion och P1 och där får man veta det mesta i nyhetsväg snabbt och koncist. Tidningarna kan man ju bli trött på. Ofta tittar vi också på Aktuellt.
Nu ska jag dra ut på vift och hoppas på uppehåll.
Stor kram och trelvlig onsdag.

Ingrid sa...

Det är tur att man har tillgång till SvtPlay och Netflix, för det vanliga utbudet på tv är väldigt dåligt. Hur många kanaler sänder t ex Fader Brown. De verkar tro att man inte kan få nog av honom.
Ha en fin fortsättning på onsdagen!
Kram, Ingrid

nalta norrland sa...

I och med corona så började SVT köra repriser hej vilt för att underhålla de stackarna som blev hemma i karantän eller utan jobb.
Tråkigt nog så tycker jag nog att det borde finnas bättre program än vad de nu har skrapat ihop ;-)

Parkeringar är ofta antingen knökfulla eller helt tomma,
vet inte varför... men det är ju sällan det står en enda ensam bil parkerad.

kram

Znogge sa...

Kan tänka mig att den parkeringen lätt kan bli en camping men också locka till olika träffar i bilarnas tecken.

Det firandet missade jag helt!

Kram och god kväll <3

Susjos sa...

Grönt och fint ändå på din gata.
Så fina bilder från TV:n du fick på kronprinsessan, kanske jag ser programmet på svtplay?
Ha en trevlig kväll!
Kram

BP sa...

Gratis parkeringen för husbilar är ju suverän. Antar att det inte finns service med el eller toa, men ändå. Bra och schysst av Lidköpings kommun att välkomna husbilar.
Är alla dessa stora parkeringsytor kostnadsfria? Fantastiskt i så fall.
Nu har jag läst ett antal bloggar från hela Sverige ikväll och måste säga att nollåttaland verkar ha dragit vinstlotten den här veckan. Antingen har det regnat nattetid eller inte alls. Kring 20 grader även idag, men imorgon ska det blir varmare:-)
Håller med dig om tv-utbudet. Suck! Gammal skåpmat och få nya deckarserier. Men dom som gillar Ernst lär nog bli glada snart...