torsdag, september 10, 2020

Bilderbok 📙 och fjĂ€llfrĂ„gađŸ—»

IgÄr morse kÀnde jag, att nu Àr det klippt!
Öppnade datorn och dĂ€r var hemska nya Blogger, grrr 😹 OK. Undersökte lite och sĂ„g - jag kunde ta tillbaka gamla Ă„ter igen, pust! Det gĂ„r sĂ„ lĂ€nge det gĂ„r 😇 

Idag ska jag se om jag kan ta cykeln bort till köpcentrat Änghagen, vĂ€dret ska bli tjĂ€nligt för cykling tror jag. IgĂ„r var det inte lönt, det blĂ„ste 11 m/s. Det Ă€r sĂ„ inspirerande att vĂ„ga handla sjĂ€lv, Ă€ven om jag fĂ„tt lĂ€ngre vĂ€g till allting.

Vad Àr det hÀr för bilder, dÄ? Jo, det Àr frÄn den bok som Lena i Wales skickade till mig för att jag skulle ha lite vackert att titta pÄ. SÄ himla gulligt av Lena. Jag var ju i frivillig karantÀn i 3,5 mÄnader, helt ensam. Jo, jag blÀddrar allt i den fina bilderboken lite dÄ och dÄ Àven nu, nÀr jag Àr lite mer lösslÀppt.

Det gÄr inte att fÄ rÀttvisa i avfotograferade bilder, utan de ska ses direkt i boken, sÄklart.

Orsakullan frĂ„gar: FjĂ€llvandra Ă€r det mĂ„nga som brukar göra. Är det nĂ„got som du sysslar med? Oh, no. Nu var det ett tag sen jag just vandrade och dĂ„ var det i skogarna eller pĂ„ lite mindre berg i omgivningen. GĂ€rna Tiveden, Tresticklan. För 8 Ă„r sen vandrade jag 11 mil av Caminon i Spanien.

Ljus och KĂ€rlek!

9 kommentarer:

 1. SÄ skönt att du hittade gamla Blogger igen. Jag lyckades ju ocksÄ med konststycket att hitta den gamla redigeraren nÀr WP skulle förnya sig.
  Nej, nÄgon fjÀllvandrare har jag aldrig varit.
  Ha en fin torsdag!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. SÄ roligt fÄ en bok av Lena i W! Inte sÄ lÀtt fota av, men visst kan jag se fina bilder.
  Nyheter Àr inte alltid av godo, det tar tid att lÀra sig, en fÄr ha tÄlamod eller leta sig Äter till det gamla :-)
  LÀste ocksÄ inlÀgget frÄn igÄr; om bron och det vackra du har omkring dig i din stad!
  Ha en fin torsdag :-)med en fin cykeltur!
  kram

  SvaraRadera
 3. Testade att blogga med nya blogger nu men glad Àr jag inte.
  Fattar liksom inte varför... det borde ju finnas nÄn anledning.

  Fina bilder i boken... att bara sitta Ä titta pÄ vackra bilder ger ro i sjÀlen.

  Bra Du Àr som cyklar Ä handlar sjÀlv.

  kram

  SvaraRadera
 4. SÄ roligt att du fortfarande tittar i boken dÄ och dÄ och att den ger dig glÀdje, Àven nu nÀr du Àr lite lösslÀppt. Du behövde verkligen lite uppmuntran nÀr jag skickade den till dig.
  Jobbigt nÀr de byter hur man gör sin blogg. Jag har ocksÄ lyckats behÄlla den gamla versionen av Wordpress och hoppas kunna fortsÀtta göra det.
  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 5. Vilken lÀttnad att du kunde ta tillbaka "gamla blogger" igen.Hoppas den bestÄr ett tag till.
  FörstÄr att du haft glÀdje av boken och visst piggar det upp att ha nÄgot vackert att titta pÄ. Och det Àr klart att din karantÀn, Àven om den var sjÀlvvald, var trist.

  Visst Àr det bra att komma ut och röra sig och vidga vyerna. Om man kan och sÄ lÀnge man kan. Bra för bÄde kropp och sjÀl. AvstÄnd tror jag Àr A&O.
  Stor kram frÄn en solig eftermiddag pÄ balkongen.

  SvaraRadera
 6. Det Àr inte lÀtt med alla dessa förÀndringar.Jag gör likadant med FB. Dom envisas med att jag ska ha den nya, men Àndrar hela tiden till den gamla!
  Vilken lÀcker bok du fick frÄn Lena. Bilderna ser sÄ ljuvliga ut!
  Ha det gott.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag fick samma bloggchock som du, men hittade snabbt "knappen" dÀr gamla blogger gömde sig. Skrattade gott Ät det snorkiga meddelandet med "förtÀckt hot" som kom upp.

  Älskar sĂ„dana bilderböcker. SĂ„ intressanta att blĂ€ddra i, njuta av bilderna och bara bildtexterna. Inte en massa text runtomkring. NĂ€stan som en riktig resa fast frĂ„n soffan.

  FjĂ€llvandring Ă€r ingenting för mig heller. Åkte skidor i Åre och Duved, utför alltsĂ„, inte lĂ€ngdskidor. Gör det alltid bekvĂ€mt för mig;-)

  SvaraRadera
 8. Allt det nya Àr inte bÀttre och hittills hÄller jag mig till gamla wordpress. SÄ lÀnge det nu gÄr kanske bÀst att tillÀgga...

  Vilken fin bok och sÄ omtÀnksamt att skicka den till dig.

  FjÀllvandrat har jag aldrig gjort men jag har vandrat runt vÄrt nÀs med eleverna. Knappt en kulle i sikte ;-)

  Kram och god natt för i dag <3

  SvaraRadera
 9. SÄ omtÀnksamt av Lena! Ser ut som en fantastisk bok!
  Bra att du hittade tillbaka till gamla Blogger ... hoppas de behÄller den möjligheten, för det Àr verkligen inte kul med pÄtvingade nymodigheter.
  Kram

  SvaraRadera