lördag, november 07, 2020

BokmĂ€rke 🔖 och donationsveckan

Donationsveckan pĂ„gĂ„r och hĂ€r visar jag upp det tredje bokmĂ€rket i sitt slag. Det enklaste Ă€r dock att registrera sig i Donationsregistret eller prata med sina anhöriga. I morgon Ă€r sista dagen i donationsveckan, men kampen fortgĂ„r, att ingen ska behöva dö i vĂ€ntan pĂ„ organ.

Kanske Ă€ven dessa har bokmĂ€rken: HanneleAgnetaBP Ă…sa och KlimakteriehĂ€xan!

Mina rönnbÀrsstrÀd pÄ tomten. SÄ hÀr har det gÄtt för dem pÄ hösten och i stormen. Nu Àr all den vackra fÀrgskapelsen vÀck och ligger pÄ marken.

Covid-19 ökar rejÀlt igen, hur pÄverkar detta dig? Det hÀmmar vissa saker som jag tagit upp igen sen i somras. Och mina barnbarn kÀnns Ànnu lÀngre bort.

Äger du nĂ„gra gummistövlar? Jag har bĂ„de korta och lĂ„nga gummistövlar, men de anvĂ€nds inte sĂ„ ofta nuförtiden. Förr Ă„kte vi till nĂ„got berg och klev runt i all slags vegetation.
 
Ljus och KĂ€rlek 🙏

7 kommentarer:

 1. JodÄ, jag har gummistövlar! Ett par röda, som jag Àr mycket nöjd med. De blir inte sÄ mycket anvÀnda numera, för det Àr ju inte nödvÀndigt lÀngre att gÄ ut om det Àr ruskvÀder, men de Àr bra att ha om det skulle knipa.
  Ha en skön helg!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Du fÄr kratta ihop dom dÀr löven och sen hoppa i högen. Det Àr kul :-)

  Mina stövlar blev kvar i Sverige och jag har inte köpt nĂ„gra nya. Regnar det sĂ„ vĂ€ljer jag att inte gĂ„ ut istĂ€llet ;-) (Fast ibland hade det varit bra att ha stövlar, nĂ€r det vĂ€l regnar sĂ„ regnar det ofta REJÄLT!)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. vÀldigt viktigt mÀrke, sjÀlv har jag inget idag

  SvaraRadera
 4. SÄ bra att du skriver om donationsveckan, behöver mycket high light!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. SÄ viktigt med "Donationsveckan" men man önskar den pÄgick hela Äret. Hoppas att mÄnga nu som inte gjort det registrerar sig .
  Vackra trÀd och roligt att följa dem. HÀr har mÄnga trÀd fortfarande sia löv kvar och lÀngs vattnet Àr det Àven trÀd som har gröna löv kvar.
  Önskar dig en fin lördag.
  Stor kram

  SvaraRadera
 6. SÄ fort det har gÄtt frÄn vacker höstskrud till att löven ligger pÄ marken. Dock ligger vi nog lite efter er inser jag.

  Kram och god lördag!

  SvaraRadera
 7. JÀttebra och viktigt med det bokmÀrket!
  Ja, det gick fort med trÀden efter nÄgra blÄsiga dagar och regn pÄ det. TÀnkte pÄ det idag. Förut var trÀden gröna och "fylliga". Nu Àr de kala och man ser helt plötsligt saker som man inte sett pÄ minst 6 mÄnader...

  SvaraRadera