onsdag, november 25, 2020

En månad till jul - vaccinering?

Igår var igår och det var en så gott som dagsregnsdag i småblöta. Så därför höll jag mig mest inomhus. Idag ser det lika grått ut men nu får jag ta mig i kragen och ta mig till stan, om än ovilligt. Usch, vad jag låter.

Inte så mycket folk ute, som synes. Men å andra sidan togs bilden i söndags. Idag är det torgmarknad.

Orsakullan: 1) En månad kvar till julafton. Hur känns det? Ovisst. Går inte att planera något firande med familjen, får ta det som det kommer.
2) Till helgen ska jag...inte göra något. Skulle varit i kyrkan och sjungit in Advent, men de hårdare restriktionerna satte P för det.

Min egen fråga är: Kommer du att ta Covid-19-vaccinet? Det verkar vara i startgroparna snart. Jag kommer att vaccinera mig, jag får ha tilltro till att det ska fungera. Jag tog svinvaccinet också, inga biverkningar. 
Allt detta för att kunna träffa familjen och inget annat.

Ljus och Kärlek 🙏

11 kommentarer:

 1. Jag kommer inte att hänga på låset för att vaccinera mig. Men då tillhör jag ju ingen riskgrupp heller.

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Jag kommer nog att vaccinera mig den här gången. När det gällde svininfluensan gjorde jag det inte, men den här gången är det allvarligare.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 3. Här lyser det upp nu så jag ska ut på en runda. Önskar dig en fin tur till stan och torgmarknaden är ju trevlig.
  Vad gäller vaccinet kommer vi inte att ta det. Inte förrn man testat det några år. Och det har man ju inte hunnit med.Och ersättningsfrågan, om man får skador för livet är ju inte heller klar. Mig spelar det inte så stor roll men jag vet att många unga som jobbar inom både inom vården och i övrigt är tveksamma- Ett förstört liv som med de som fick narkolepsi vill man ju inte ha.
  Men viktigt är att man själv kan bestämma.
  Tror åsikterna här kommer att variera en hel del.
  Önskar dig en fin onsdag.
  Stor kram

  SvaraRadera
 4. Jag tror säkert att jag kommer att ta vaccinet, men invänta så de som mest behöver det får först. Så jag lär nog få vänta ett tag.
  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 5. jag har aldrig vaccinerat mig mot influensa ... men eventuellt gör jag det den här gången, men kanske inte bland de första.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vackra blommor, och det var nästan folktomt hos dig!
  Jag vet inte om jag tänker vaccinera mig, visserligen har vi haft covid, men man kan få den två gånger har jag läst, svininfluensa vac blev jag dålig av. Få se hur det blir, väntar nu på att alla fall få vanlig influensa vac, när vi blivit bättre!
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

  SvaraRadera
 7. Vaccinering eller inte... ja det är frågan, då jag tillhör riskgrupp borde jag, men då jag oroar mig över biverkningar så...

  Gillar Dina bilder <3

  kram

  SvaraRadera
 8. Dina orkidéer är verkligen en fröjd för ögat. Å du har ju också en blomma på din novemberkaktus. Jättekul:-)
  Jag kommer troligen att vaccinera mig mot C-19, men absolut inte direkt i början. Jag vill nog vänta ett tag tills man hunnit testa det i några år. Alltför många frågetecken kvar i mina ögon. Enda gången jag vaccinerat mig var ju mot svinflunsan och dt gick inte så bra för min del. Så jag är väldigt skeptisk. Men jag har åt andra sidan ingen familj som incitament heller. Ett vaccin är ju ingen universallösning mot C-19 heller.

  SvaraRadera
 9. Jag kommer också att vaccinera mig, kanske vi kan se början till slutet på det här eländet.

  SvaraRadera
 10. Vi kommer att vaccinera oss, men vi hänger inte på låset. Kommer att avvakta några veckor innan vi tar det trots att vi är i riskgrupp. Kramiz

  SvaraRadera
 11. Vi kommer att vaccinera oss men vänta tills alla de utnämnda som behöver det först. Jag tror på ett vaccin och för att jag överhuvudtaget ska kunna resa till Sverige och träffa mina nära och kära måste jag nog ha blivit vaccinerad.
  Synd att du inte kunde medvara i söndagens kyrkokör ÷(
  Kram <3

  SvaraRadera