tisdag, februari 09, 2021

SPA-produkter - vänliga veckan pågår

Gomorron till nio minusgrader och en klar sol! Det blänker och ger reflexer i fönstren på huset mittemot mot en knallblå himmel.

Det kom ett paket igår, fint inslaget med lila silkespapper runt produkterna. Jag hämtade det på ICA, vid en tidpunkt då bara en person var före mig i kön. 

Jag skickade efter härlig tvål av lavendel och citron, en vårdande ansiktskräm och en ringblomssalva. Allt handgjort av en vän Karin på Hönö, "Violkarin". Det är för tredje gången nu, alltid lite extra kul med rent SPA.

En motljusbild igen från igår kl 14, när jag gick och hämtade paketet. Det är min mobilkamera som tar mina bilder.

Orsakullan: Har du sett något vårtecken ännu? Inte varken fåglar eller blommor. Men dagarna blir ljusare!

Om du vann en miljard kronor vad skulle du göra då? Luta mig tillbaka och räkna dem varje dag 😂 Nej, i mitt liv behöver jag ingen miljard, men jag kunde glädja och hjälpa andra. Passar bra nu under "Vänliga veckan".

Ljus och Kärlek 🙏

12 kommentarer:

  1. Så mysigt att lägga lite bra saker på sig själv. Det behövs verkligen i covid-tider!
    Vårtecknen är väl att det blir lite ljusare för varje dag. Än regerar kung Bore!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Skönt att ibland unna sig lite härliga produkter.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Om man vann en miljard skulle man nog få nåt fel... Tänker på sången "Ja, se pengar, ja se pe-engar, är till bekymmer för fattig och för rik". Fast i ärlighetens namn är det absolut mer till bekymmer för dom fattiga...

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  4. 23 januari såg jag och fotade snödroppar, så jag kan gå in i bloggen och titta på dem där, men nu ligger de dolda under ett tjockt snötäcke.
    Ha en fin dag!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  5. Nog så viktigt och roligt att satsa lite extra på sig själv. Jätteroligt att du kan handla från en vän som gör produkterna. Angående ringblommor så köper jag ringblomste på kinabutiken här och och det anses vara bra för det mesta. (Har nyligen handlat hem fina produkter från "Björk & Berries" som jag testade i somras när vi var till Högbo bruk.)
    Härlig bild! Och så fint att vistas ute i solen. Var ute i olika omgångar i går och det var så behagligt.
    Önskar dig en fin tisdag.
    Stor kram

    SvaraRadera
  6. Få se om jag kan kommentera här då, blev fel på förra inlägget.
    Finfina vinterbilder hade du där, så ljuvligt att gå sådär och strosa. Greta gris känner jag inte, men det behövs ju inte heller, det gällde ju din lilla Sally :-)
    Så skönt med Spaprodukter från en vän, för egen skön stund, må så gott med det Gerd!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Vad roligt att få paket! Även om man själv beställt det. Roligt när det är något man verkligen vill ha och tillverkat av en liten producent.
    Alla kort och brev betyder så mycket i dessa knepiga tider.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  8. svar Brisa hänger fortfarande med :) hon var sjuk i början av förra veckan å Elin blev ju hemma i slutet så... men i lördags var Brisa här å idag följer Elin med Brisa hem efter skolan.

    Roligt med paket, njutbara paket är ju bäst :)

    Att det är ljusare eftermiddagar betyder mycket för mig.

    kram

    SvaraRadera
  9. Vilket härligt paket att hämta ut för visst ska man unna sig lite extra omsorg. Här har vi inte sett röken av solen i dag.

    Kram och god tisdagskväll!

    SvaraRadera
  10. Man ska vara omtänksam mot sig själv, speciellt när ingen annan är det;-) Visste inte att det var vänliga veckan, men din tajming är ju helt perfekt! Gillar den färgglada förpackningen - helt i min smak.
    Njut nu av produkterna. Du kanske tar ett lyxigt bad för att tina upp först innan du applicerar produkterna:-)

    SvaraRadera
  11. Härligt med spa-produkter! Å med en miljard kronor kan man göra mycket, både för en själv och för andra också så klart!
    Ha det gott!
    Kram

    SvaraRadera
  12. Vänliga veckan, eller vänliga dagen - borde vi alltid fira - likaså VÄN-dagen som vi säger i Finland om Alla hjärtans dag.
    Men klart att det får lite extra fokus då det är en specifik vecka, eller en specifik dag.

    SvaraRadera