mÄndag, augusti 23, 2021

Glad mĂ„ndag 😀 de fyrbenta

 Gomorron! TvĂ„ fina dagar pĂ„ raken och jag tror baske mig att vi fĂ„r fint idag med 🌞

Har ni sett? Man kan vÀl inte bli annat Àn glad över en kanin?? HÀr sitter Lillan hemma hos Sarah och gossar med Stampe. Kolla öronen!

HÀr fÄr jag presentera Sötnos. De Àr belgiska jÀttekaniner och man kan senare ut och gÄ med dem i koppel om man vill. Men de ska fÄ en rymlig bostad ocksÄ.

Och hĂ€r ligger denna körven och vill vara med pĂ„ bild 😂 Goe Diego.
Alla bilder Àr levererade av Sarah.

Carita Ă€r inspiratör😁 till temat Glad mĂ„ndag.

IgÄr fick jag för mig att ta tag i kÀllarförrÄdet. Visst har jag saker som ska bort och inte fÄr ligga kvar och mögla, Àven om inget av vikt har blivit förstört. Men puh, vad jobbigt att slÀpa pÄ detta för hand eller shoppingvagn! Det blev ett halvt dagsverke som inte var gjort för min rygg. FÄr ta lite till idag under tvÀttstugepasset. Bedrövligt att inte fastighetsÀgaren bistÄr med mer Àn en container.

Orsakullan: Köttbullens dag idag, blir det köttbullar? Kanske det. Visserligen Ät jag egengjord köttfÀrsgryta igÄr men köttbullar och potatismos med lingon Àr supergott.

Ljus och KĂ€rlek🙏

PS. De konstverk som jag visade igÄr hade en namnplatta. Jag skrev ju konstnÀrernas namn och att det var stengods. Förmodligen Àr dessa "vandrande konstverk" och finns inte upptagna pÄ nÀtet under "Konst i Lidköping". Ibland ligger saker och ting i betraktarens ögon. DS

9 kommentarer:

  1. Visst blir man glad av dom fyrbenta bilderna :-D

    Jobbigt med rensningen av förrÄdet. DUMMA regn! Skönt att det Àr finvÀder nu i alla fall :-)

    Köttbullar med potmos hör till mina favoriter ocksÄ.

    Ha en fin start pÄ veckan!

    SvaraRadera
  2. Vilka hÀrliga bilder pÄ fina fyrbenta vÀnner. Kaniner Àr ju bara för söta.
    Köttbullar med potatismos Àr inte fel men hÀr blir det köttfÀrssÄs och spagetti i gruvan. Fungerar det med och uppskattat av barnen.

    Kram och glad mÄndag till dig!

    SvaraRadera
  3. Vilka gulliga kaniner! Krister hade en kanin nÀr han var liten. Den hette Sofi. Vi har dock myxomatos hÀr pÄ Gotland och Sofi blev smittad av nÄgon rabbis, sÄ hon blev inte sÄ gammal.
    Ha en glad mÄndag!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  4. Men sÄ söta kaniner!
    Jobbigt att rensa i förrÄdet!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Men sĂ„ fina och stora kaniner 🐰 sĂ„ himla hĂ€rligt đŸ„° gissa vem som blir nalta avundsjuk 😜 Diego Ă€r oxĂ„ fin men idag knep kaninerna första platsen đŸ„ł
    StÀda och rensa av nödvÀndighet och se vad som som Àr skadat och förstört Ä sen forsla bort det tar pÄ krafterna, jag förstÄr Din rygg protester och att det Àr jobbigt, jag hoppas inte akt för mycket Àr förstört.
    Köttbullar och potmos Ă€r gott, hemgjort ska det vara 😊 annars Ă€ter jag inte ✋
    Gissa vem som har en ny mobil 😜
    Glad MĂ„ndag och đŸ€—

    SvaraRadera
  6. Du fÄr vara rÀdd om ryggen! SjÀlvklart behövs det fler container nÀr mÄnga behöver slÀnga, sÄ trist att ni rÄkat illa ut. Vilka söta kaniner ,-)) Har sjÀlv haft kaniner, de Àr underbara. Diego Àr alltid sÄ mysig.
    HĂ€rlig med djur, fina bilder.
    Ha det jÀttefint KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
  7. Roligt med de fina fyrbenta vÀnnerna som ger ett sÄ fint sÀllskap.
    Knepigt att röja nÀr det Àr ont om plats dÀr man ska lÀmna det man gör sig av med. FörstÄr att din rygg klagade. Kanske fÄr du ta lite i taget. Men samtidigt vill en ju bli klar.
    Vi har mÄnga containrar och visst underlÀttar det en hel del.
    Stor kram

    SvaraRadera
  8. Kaninerna Àr jÀttesöta. Kul för tjejen att hin kan leka med sÄ mÄnga djur pÄ Sarahs gÄrd. Diego Àr för skön - bÀsta bloggfoder:-)

    Fysiskt arbete Àr ingenting du och jag ska hÄlla pÄ med om vi bryr oss om vÄra ryggar. Priset Àr helt enkelt för högt. Jag hade troligen mutat fastighetsskötaren och bett om hjÀlp. VÄr fastighetsskötare Àr barnsligt förtjust i Martell konjak...

    Stort tack för dina svar angÄende konstnÀrerna.

    SvaraRadera
  9. Djur gör oss absolut glada!
    Glad fredag - nÀr jag lÀser detta!

    SvaraRadera