tisdag, januari 04, 2022

Trees on Tuesdays 🎄

God morgon! Inte mycket till trĂ€d, men dock. VĂ€ggen bakom altaret Ă€r en vĂ€ldigt vacker trĂ€skulptur. Ängeln Ă€r fin,

Fotat av mig tidigare.
.
Julkrubban, som jag sÄg den i söndags.

Just nu soligt som en vÄrdag med 1 plusgrad. Oj, hann knappt skriva detta förrÀn solen försvann och det börjar snöa!

Vid 13-tiden kommer stÀdpatrullen för första gÄngen hem till mig. Damning och lÀttare i mina krypin tar jag sjÀlv, de fÄr grovgörat som gör illa vid mitt ryggelÀnde. SpÀnnande att se hur detta blir!

Ljus och KĂ€rlek 🙏

9 kommentarer:

  1. SÄ fint och sÄ annorlunda. Det gillade jag. Bra att du fÄr hjÀlp med stÀdningen, inget vidare att ha sÄ ont i ryggen, hoppas pÄ bÀttring.
    Ha det jÀttefint
    Kram frÄn mig Primrose ,-)

    SvaraRadera
  2. SpĂ€nnande med stĂ€dpatrull đŸ§č jag hoppas Du blir nöjd, det Ă€r snart att Du unnar Dig en sĂ„n hĂ€r sak… att stĂ€da sjĂ€lv och fĂ„ mer ont/vĂ€rk, vara för att det typ ska vara sĂ„ Ă€r dumt.
    Jag tĂ€nker som sĂ„ att med hjĂ€lp vid stĂ€dning sĂ„ Du slipper vĂ€rsta ryggvĂ€rken sĂ„ kan Du göra nĂ„got roligt i stĂ€llet 😃
    Kram

    SvaraRadera
  3. VÀdret svÀnger fort, men jag hann i alla fall med en Klinterunda innan solen gick i moln.
    Ha en skön tisdag!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  4. SĂ„ Du blev nöjd med stĂ€dningen 👍Topoen 😃kram

    SvaraRadera
  5. Hoppas du haft en fin dag och blev nöjd med stÀdningen!
    Ha en fin kvÀll!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Det blir sĂ€kert jĂ€ttebra. Äldsta fröken med familj har haft stĂ€dning i flera Ă„r och Ă€r supernöjda. De har stĂ€dning varannan vecka och dĂ„ stĂ€das allt. Med tvĂ„ barn sĂ„ fĂ„r de sjĂ€lvklart ta nĂ„gra tag dĂ€remellan men en bra grundrenhet behĂ„lls.

    Kram och god kvÀll!

    SvaraRadera
  7. Sol hela dagen, kring noll grader och isigt/halkigt som bara den. Tur man har Icebugs pÄ fötterna. En granne berÀttade att det gick inte ens att bromsa bilen trots vinterdÀck, bilen bara gled rakt fram. Han var tacksam för att han höll avstÄnd...

    Det ska bli skoj att lĂ€sa din rapport om stĂ€dningen, typ vad dom gjorde, hur lĂ€nge dom höll pĂ„ och hur ofta du anlitar dom. HĂ„ller pĂ„ att "sondera terrĂ€ngen" hĂ€r i nollĂ„ttaomrĂ„de, dĂ€r tvĂ„ timmar Ă€r minimum per gĂ„ng till exempel. Inga pengar med tanke pĂ„ RUT eller om det var ROT;-) Men tvĂ„ timmar. Jag menar jag dammsuger pĂ„ 20 minuter. Är inte sĂ„ vĂ€rst pedantisk verkar det som;-)

    SvaraRadera
  8. JÀttefin trÀdskulptur!
    Tittade lÀnge, men kunde inte hitta bajsande gubben i krubban... ;-)

    Ha en fin trettondagsafton!

    SvaraRadera
  9. Det finns sĂ„ mĂ„nga fina Ă€nglar 🙏💕
    Och krubban Àr fin!

    SvaraRadera