torsdag, februari 03, 2022

Trees on Thursdays 220203

Bjuder på ett knippe nytagna bilder. Jag kan inte kalla dem dagsfärska, då jag inte hunnit ut än på morgonen, men de är ifrån gårdagens promenadvändor till tvättstugan.

Inte så mycket att orda om egentligen. Fastighetsskötarna var kvicka att snöröja och sedan sanda så det gick bra att gå med små steg. Däremot så var det lite lurigt i yttertrappan ner till tvättstugekällaren, kände bara att jag flämtade till, men det gick bra.




Min Sigge Batavus står nere i cykelkällaren och Karin Monark står ute med snö på och fryser. Så får det vara i vinterväglaget.

Till min glädje mår jag inte illa längre och magen är inte tomt som ett hål heller. Detta är två av biverkningarna av penicillinet, som jag haft. Får se vad tandläkaren föreslår vid måndagens undersökning för jag är inte OK i munnen, detta är ett steg på väg.

På onsdag släpps alla restriktioner, så då får jag se om jag kommer ut lite på vift med aktiviteterna igen, skönt. På söndag är jag kyrkvärd men det hade jag varit oavsett.

Ljus och Kärlek🙏

13 kommentarer:

  1. Vilken skillnad det är i väderleken. hos mig är det barmark för tillfället. jag har också haft en del tandläkarbesök, men inte av det allvarligare slaget. Hoppas du snart ska må bättre. Kram

    SvaraRadera
  2. Här oss oss har vi barmark medan det är vinter hos dig igen. Skönt i alla fall att snöröjningen fungerar som den ska.

    Jag tror det är rätt att släppa på restriktionerna nu. Det innebär ändå att jag kommer att agera med viss försiktighet.

    Kram och god torsdag!

    SvaraRadera
  3. Otroligt så mycket snö ni har! Snö är fint till jul men sedan kan det vara. Hoppas att du blir fri från det onda i munnen. Det är aldrig roligt att knapra penicillin allt för länge. Ha det gott!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ni har verkligen fått en hel del snö, medan vi har barmark. Penicillin kan vara knepigt för magen, men behöver fylla på med lite snälla bakterier så kommer den i form igen. Det fick jag på apoteket när jag fick penicillin mot borrelia.
    Kram Ingrid

    SvaraRadera
  5. Bra Du känner Dig bättre men synd att Du inte ör helt okey.
    Detta med indragna restriktioner orkar jag inte ens tänka på.
    Du får vara försiktig när Du är ute så Du icke faller och slår Dig fördärvad.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Fina bilder från ditt område.
    Oj, då! Lite bökigt att behöva gå till tvättstugan i grannhuset. Men det är ju inte varje dag och inte alltid det är så halt. Skönt att det var snöröjt och sandat. Men luriga trappor kan det helt klart vara.
    Skönt att du mår bättre och hoppas tandis är nöjd med resultatet.

    Antar att du kan ge dig ut och vifta redan nu. Skillnaden mot idag och den 9/2 kan ju inte vara påtagliga.
    Trevlig torsdag
    Stor kram

    SvaraRadera
  7. Gott att kunna vara med på de roliga aktiviteterna igen! Sen tror jag att det tar ett tag att "vänja" sig vid friheten.
    Snö jär också.... Så tråkigt med detta "fram och tillbaka vädret". Kram

    SvaraRadera
  8. Oj, så mycket snö ni har, nästan mer än vad vi har här.
    Trist med dina tänder, hoppas att tandläkaren hittar problemet!
    Ha en fin kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Håller tummarna för att du läkt klart till återbesöket. Att äta penicillin kan sätta sina spår i kroppen, jag har bara behövt äta det en gång i livet, när jag fick lunginflammation - läkaren trodde mig knappt när jag sa att jag aldrig ätit det tidigare så jag kunde ju inte veta om jag var allergisk mot det. Verkligen isgata hos dig och trappor kan verkligen vara lurigt. Att cykla nu skulle jag aldrig våga... skulle inte ens komma på tanken.
    Restriktionerna, jag är rädd för att det är lite för tidigt att släppa på allt, vi kunde ha lugnat oss till efter sportloven - har vi hållit ut så här länge kunde vi väntat ett tag till och sett hur det går i våra grannländer först. Ha en bra kväll!

    SvaraRadera
  10. Tack för fina snöbilder, i love it. :)

    Skönt att inte må illa förstår jag, bland det värsta jag vet, det och tandvärk...usch.

    Ha en underbar kväll.

    SvaraRadera
  11. Dina bilder hade jag kunnat ta hos mig igår, fast vi har mycket mindre snö som tur är. Ja, och is har vi så det räcker och blir över.
    Tycker väldigt synd om Karin Monark. Varför kan inte båda dina cyklar stå i cykelrummet? Är utrymmet begränsat till en cykel/hushåll? Korkat i så fall. Ett hushåll med två barn brukar ju ha minst tre cyklar...

    Bra att du blivit av med dina biverkningar mot penicillin. Det är första gången jag hör om dom. Märkligt. Hoppas tandläkaren gör "rätt sak" med din tand. Å om h*n vi dra ut den, så är det bara göra det. Ett problem mindre i munnen om man säger så.

    PS. Sol och minus fem idag - burr, burr. DS.

    SvaraRadera
  12. Ja biverkningar kan va jobbiga hoppas snart du mår bättre fina du, håller tummen. Önskar dig en skön helg kram <3

    SvaraRadera
  13. Skönt att du inte stöp där i trappen och att du mår bättre nu. Hoppas att tandis kan ordna till det så du blir bra i munnen!

    Ha en fin fredag!

    SvaraRadera