onsdag, mars 16, 2022

Onsdagsmix 220316🩋

I eftermiddag Ă€r det en vecka sedan, som jag insjuknade i Covid-19. Jag trodde aldrig detta skulle ske, efter all försiktighet, som jag vidtagit under tvĂ„ Ă„rđŸ€’đŸ€§

Men en sak har jag lÀrt mig. NÀmligen mÀnniskors omsorg och kÀrlek. JÀttefint att fÄ kÀnna detta. Barnen, vÀnner, kyrkan, Vasaorden, grannen.

Grannen handlade lite godsaker till mig. Jag hade precis innan preppat konserver inför kriget och lite kött och fisk, men blev sĂ„ lusten pĂ„ lite saker med smak. Som semla, juice, Proviva, grönsaker mm.☕️

Jag var sĂ„ rĂ€dd att tappa den dĂ€r guldkanten med smak och lukt, sĂ„ jag ville tillföra bums. FĂ„r jag bara sova nĂ„gra dagar till sĂ„ ska jag nog vara pigg i nĂ€sta vecka😮

NĂ„got jag saknar Ă€r sĂ„ngövningarna😇

Ljus och KĂ€rlek 🙏

8 kommentarer:

  1. Vet inte om du lÀste svaret du fick. men jodÄ vi tre har haft det tvÄ gÄnger, först oktober november 2020 dÄ smittade mamma oss, sen nu dÄ smittade vi mamma. HÀrligt att du fÄr hjÀlp och sÄ fin uppmuntran med lite av varje. Hoppas du kryar pÄ dig snart, för nÄgon liten förkylning som vi lÀst att det mer ska vara som var det inte! Vi har mÄtt riktigt dÄligt, tappade smak o lukt med en gÄng. Dy skrev att det gÄr upp och ner, precis, man mÄdde lite bÀttre och sen satte det igÄng igen. SÄ du fÄr ta det lugnt, förstÄr att du saknar sÄngen!
    Krya pÄ dig!
    VARM KRAM Primrose

    SvaraRadera
  2. TÀnker ju inte alls pÄ covid lÀngre. Det Àr vÀl dÄ man drabbas... Krya pÄ dej! Kram

    SvaraRadera
  3. SÄ gott att vara omgivna av sÄ mÄnga hjÀlpsamma mÀnniskor. Det betyder mycket. Nu fÄr du vila dig i form sÄ du snart Àr ditt vanliga jag.

    Kram och fortsatt krya pÄ!

    SvaraRadera
  4. SÄ skönt att du har omtÀnksamma vÀnner omkring dig. NÀr vi hade covid för ett par mÄnader sen var det bara jag som tappade smak och lukt, men det kom tillbaks efter fem sex dagar.
    Kram och krya pÄ dig

    SvaraRadera
  5. Att vi skulle bli sjuka förstod jag nÀr smittspridning skenade i vÀg och över 100 elever pÄ skolan hade konstaterat covid19 VÀsterbotten tillhör ju ett lÀn som klarade sig bra tills restriktionerna togs bort, dÄ brakade det loss rejÀlt.
    Efter sju sjuka dagar Àr jag fÀrdig att kasta in handduken.
    Allt jag försöker Àta smakar salt, bittert och oÀtligt.
    FortsÀtt nu pÄ Din bÀttringsvÀg kram

    SvaraRadera
  6. Som jag skrev hÀromdagen - du var verkligen inte förtjÀnt av att snubbla pÄ mÄllinjen. Jag menar du har ju kastat bort cirka tvÄ Är av ditt liv till ingen nytta alls. Men livet Àr ju inte rÀttvist.

    Kul att din granne skĂ€mmer bort dig och ser till att du har "vettig" mat hemma. Som tur Ă€r verkar du INTE har tappat lukt- och smaksinnet. Å det dĂ€r med trötthet har jag lĂ€st hos Åsa och Åke ocksĂ„. Typiska "biverkningar" om man har C-19.

    MÄnga krya-pÄ-kramar till dig!

    SvaraRadera
  7. TyvÀrr tror jag inte försiktighet direkt hjÀlper mot Covid.Har sett mÄnga bevis pÄ det. Har man otur sÄ. Jag har levt ganska mycket som vanligt men har insett och inser ju att jag kan drabbas nÀr som helst. Men har Ä andra sidan heller inte försakat sÄ mycket. Och med tre doser hoppas jag pÄ att inte bli alltför sjuk utan klar mig hemma.
    Vem som helst kan drabbas och nÀr som helst.
    Fint med familj, fina vÀnner och grannar som finns till hands och stöttar och hjÀlper. Betyder ju mycket.
    Önskar dig fortsatt god bĂ€ttring.
    Stor kram

    SvaraRadera
  8. FortsÀtt krya pÄ! Skönt med hjÀlpsamma mÀnniskor i omgivningen i alla fall.

    SvaraRadera