söndag, mars 27, 2022

Skyltsöndag 220327 - Sommartider hej hej!

God söndagsförmiddag till en ny skyltsöndag med BP
Upptäckte när jag skulle få ihop skyltar att jag inte hade några. Där ser man när man inte är på stan och rör sig.

Detta lilla akvarium hittade jag senast hos tandläkaren. På tisdag ska min usla tand äntligen åtgärdas. Det måste bara bli bättre.

Här är en av inkörningsportarna till mitt område med tillhörande skylt.

Inledningsvis blev det ju inte heller utan avslutningsvis.

Jo, efter viss tvekan klädde jag upp mig igår kväll och fick skjuts till lite festligheter med god mat och dryck på Vasa Orden och ett toppenprogram av Carinas make som varit i Indien nyss på tigersafari, wow!

Menyn bestod av fiskgratäng med duchessepotatis, vitvinssås med skaldjur, dill och sallad. Ja, jag var nog inte helt som vanligt, för inte ett enda foto brände jag av!

Idag får jag betala av det roliga, eller jag betalade redan i förskott för jag nästan somnade på kalaset. Många pratar om denna ohemula tröttheten, som kan hänga i ett par månader. För någon kan smak och lukt vara borta länge, men jag har bra smak.

Men nu, en dag i taget, ljus och kärlek🙏

10 kommentarer:

  1. Så roligt att du kom i väg i går för det lät både trevligt och intressant. Nu får du ägna söndagen åt att vila. Ja, många pratar om den tröttheten så det är nog bara att inse att det tar sin lilla tid.

    Kram och god söndag!

    SvaraRadera
  2. Bra att smaken finns kvar. Så att du kan njuta av den goda maten. Nu får du vila några dagar. Och känner du dej inte helt bra, så kanske det är bra att skjuta på tandläkarbesöket också.... Tandläkaren vet säkert vad som gäller. Kram

    SvaraRadera
  3. Skönt at du kunde komma iväg.
    Jobbigt med tröttheten, men energin kommer tillbaka, även om det kan ta tid.
    Skönt att du fortfarande har bra smak och luktar gott😉.
    Skön söndag!

    SvaraRadera
  4. Så härligt att Du kom Dig i väg på roligheter 🤩
    Nu kan det vara bli bättre 🧡
    Skönt Du ska få Din onda tand åtgärdad 👍
    Om klockomställning tycker jag inte 👎
    Kram

    SvaraRadera
  5. Så bra att du orkade vara med och vilken tur att du fått behålla lukt och smak. Nu hoppas jag att tröttheten ger med sig snart också.
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  6. Vad trevligt att du kunde ge dig iväg till Vasaorden med festligheter och god mat. Och roligt att komma ut och se folk.
    Önskar dig fortsatt god bättring. Fint att du har smaksinnet kvar.
    Stor kram

    SvaraRadera
  7. Helt rätt att du gick på kalas. Det ska man unna sig om tillfälle ges.

    SvaraRadera
  8. Bra att du överkom tveksamheterna och gav dig iväg till lite festligheter. Men visst är det mycket olik dig att inte åtminstone föreviga den goda maten som det bjuds på av Vasa Orden. Men du har överlevt både kvällen och natten och idag med antar jag.
    Din skylt med feng shui och inredningsvis är faktiskt riktigt fyndig. Feng shui är ju läran om hur den "omgivande miljön påstås påverka allt levande". Man skulle kunna säga att det är någon slags "inredningslära". Därav inredningsvis, ett ord som ju inte ens finns på riktigt. Det är så jag uppfattar skylten. Så japp, den gillar jag skarpt.
    Sedan hoppas jag att du blir piggare snart. Åt andra sidan om jag skulle få välja mellan trötthet, lukt- och smakbortfall så väljer jag trötthet alla gånger.

    Tusen tack för din fina Skyltsöndag och länken:-)

    SvaraRadera
  9. Men tandläkaren finns det något värre? Jag ska dit snart på årskontroll... nu fick jag det flyttat en vecka som tur var.

    SvaraRadera
  10. Inredningsvis så fick du till skyltbidraget fint!
    Förstår att en trötthet ligger som en våt filt över tillvaron efter sjukdomen, det är väl som att välja mellan pest och kolera att välja mellan trötthet kontra smak-och luktbortfall!
    Hoppas den nya veckan ger dig lite mer energi

    SvaraRadera