torsdag, maj 26, 2022

Trees on Thursday - Kristi Himmelsfärdsdag

Jag har inte så många träd att visa denna vecka så det blir lite från Stadsträdgården.

En hel mängd med gula tulpaner! Så vackert!

Middagen igår kväll blev en chimichurry varmrökt lax med tillbehör. SÅ smarrigt.

Sedan en tid har jag behövt verifiera mig att inte vara en robot hos flera av er än vanligt. Nu har det tillkommit att jag måste verifiera mig själv för Google att jag inte är en robot som skriver mina inlägg, pga att jag skriver för ofta eller skriver skadligt innehåll. Jag kan bli skogstokig på detta. Jag???  

Idag på Kristi Himmelfärdsdag firas även Gökotta. Såg att det firaas inom kyrkan också, annars är det väl en föreningstradition med fågelskådning. Jag kan inte minnas att jag någonsin varit på en gökotta, har du?

Här är vädret lite ostadigt med regn och bara 11 grader. Det lär bli lite klädvård och annat pyssel idag.
Ljus och Kärlek🙏

9 kommentarer:

 1. Undrar också varför säkerheten har ökat så i bloggvärlden, fast man kanske ska vara glad för det även om det ställer till det lite, irriterande minst sagt. ;)

  Den där bron gillade jag, vackert och lite rogivande, till och med på bild.


  Ha det bäst nu.

  SvaraRadera
 2. Dom där verifieringarna kan verkligen göra en galen! För tillfället är det "bara" bloggpunktesse som trilskas med mig, men det gör den med besked...

  Gökotta har jag aldrig varit med på. Hörde talas om den först när jag gick djurvårdarlinjen och en klasskompis från Blekinge talade varmt om den :-)

  Flyg försiktigt idag nu då :-D

  SvaraRadera
 3. Blommor i blom är också vackert . Har i år tänkt extra mycket på all vacker grönska som finns i våra parker. Så roligt att städerna ordnar med detta.
  Jag har också noterat att man ändrat hos både blogg.se och blogger för att kunna kommentera. Hopplöst med alla knasiga och otydliga bilder man ska tvingas peka ut för att kunna kommentera. Och så ska man göra om och om igen. Förtar mycket av lusten.
  Gökotta är trevligtoch jag har varit på många. Har förr också varit med och ordnat sådana och då med champagefrukost.
  Önskar dig en fin dag från Karlstad.
  Stor kram

  SvaraRadera
 4. Blogger är inte ett dugg kul längre.
  Men där har jag 13-14 år av mitt liv, så jag får göra det bästa av krånglet.
  Gult är vackert I naturen. Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
 5. Gökotta var jag på som 7, 8 åring då min äldsta syster sjöng i kyrkan kör och de uppträdde, detta skedde i skogen på ett berg… dit har jag aldrig varit varken förr eller senare.
  Men även i vuxen ålder har jag hört talas om Gökotta då kyrkan har (?) möjligtvis hade friluftsgudstjänst på Åslia då bussades pensionärer och andra från ålderdomshemmet och till Åslia.
  Ha en fin torsdag
  Kram
  /åsa

  SvaraRadera
 6. Åh, så vackra bilder och så fint med allt det gula. Växterna lyser verkligen som solar.
  Verifieringen kan vara irriterande från och till men just nu fungerar det bra för min del men så var det inte för någon månad sedan. Då fungerade det först på tredje försöket hos en del vilket inte var roligt. Hoppas det ordnar till sig.
  Önskar en fin torsdagskväll nu!

  Kram

  SvaraRadera
 7. LillaSyster2022-05-26 16:28

  Ingen ersättning av gökotta, men 05.50 gick jag ut på dagens promenad och möttes av soluppgången och fågelsång, ingen men mycket annat vackert både för ögon och öron. Kan ev. bli ett inlägg till skyltsöndag =) Jo det är mycket som ska verifieras och det krävs helt korrekt bloggadress....och det funkar så där när man kommenterar med tfn.Ha en fin kväll =)

  SvaraRadera
 8. Erfarenhet skrev jag ju inte ersättning... ingen gök men mycket annat.....suck suck suck

  SvaraRadera
 9. Jo då! blogg.se går mig på nerverna. Blogg.se och WP hatar ju oss "blogspottare". Är urbota trött på att identifieracyklar, brandposter bilar och övergångsställen på urdåliga bilder. Har alltid haft problem med WP och delvis med blogg.se, men just nu är det det sistnämnda programmet som gör att jag bara vill skrika;-)

  Gökotta har jag aldrig hört talas om. Så tusen tack för länken. Å som sann asfaltbonde har jag såklart inte varit på någon heller;-)

  15 grader här och olika regnstänk. Den största mängden kom återigen efter klockan 20. Helt okej alltså.

  SvaraRadera