torsdag, juni 16, 2022

TrĂ„kTorsdag?? 🌞

SÄ hÀr trÄkigt sÄg det ut pÄ parkeringen vid nedbrunna LÀckögrillen förra torsdagen. Men det bÀsta var att fordonen lÀt ingenting. Inte ens en vals drog de. PÄ vÀnstra sidan har det blivit en husvagnsparkering.

HÀr bygger kommunen en lekplats nere "ve Àlva", det ser lite stökigt ut, men blir sÀkert toppen!

En go cider satt bra efter cykelturen i kortÀrmat igÄr. Men jag kom försent till blomsterförsÀljningen pÄ torgen. Igen. Men igÄr hade jag skÀl. Jag sov lite för mycket pÄ dagen. Biverkning av sprutan, tÀnker jag.

Inför sommaren sÄ bygger man ut stranden i Kinneviken i Lidköping. Fast jag undrar vilken sommar man menar?? Vi Àr Àndock i mitten av juni. Det kommer att bli jÀttefint!

Uppfinnare till temat TrĂ„kTorsdag Ă€r Kajsa-Lisa.
Ljus och KĂ€rlek🙏

9 kommentarer:

 1. Jag har varit supertrött nÄgra dagar nu, men det beror sÀkert pÄ alla medikamenter dom stoppar i mig. Ingen fjÀrde spruta i sikte - inte av vaccinationstyp i alla fall :-)

  SvaraRadera
 2. Vi fÄr hoppas solen kommer och skine rupp denna trÄktorsdag, fast det ser dÄligt ut hÀr hemma...
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Negarivutwt finns det alldeles för mycket av. Behöver inte stÀdas pÄ med en trÄktorsdag. Tror att du hÄller med mej! Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Ingen trÄkig torsdag, kl 18 Àr det skolavslutning och sedan ett lÄngt sommarlov innan det blir nya tider.
  Visserligen kunde vĂ€dret vara lite mer sommarlikt đŸ€Ș men det regnar inte.
  Helt Ă€rligt sĂ„ Ă€r inte veckans dagar mer glada eller trĂ„kiga, allt kan ske under vilken dag som helst 😅
  Nu ska jag börja ta itu med denna torsdag…
  Kram
  /Ă„sa

  SvaraRadera
 5. Ingen trÄktorsdag hÀr inte. Det blev en visbytur i dag.
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 6. Tror att Helena pÄ Freedomtravel skulle vara jÀtteglad nÀr hon sÄg din husvagnparkering dÀr. Hon skrev ett inlÀgg igÄr som sÄgade Sverige totalt vad gÀller husbilar. Hon och Peter befinner sig ju i Tyskland just nu och de jÀmförde husbilsvÀnligheten dÀr med Sverige. Inget smickrande resultat för Sverige. SÄ kul att se att Lidköping verkar vara ett undantag som vÀlkomnar husbiliser.

  Lekplatsen vid Àlven pÄminner inte sÄ liten om vÄr innergÄrd... Undrar om den och vÄr gÄrd hinner bli klara den hÀr sommaren. Jag tvivlar.

  SvaraRadera
 7. Svar: Filmsnuttarna som visas mellan olika sĂ€ndningar pĂ„ svt1 och svt2 visas över hela Sverige, sĂ„ Ă€ven i Lidköping. Det var faktiskt tvĂ„ bloggare - en frĂ„n Örebro och en frĂ„n norra Sverige som uppmĂ€rksammade "inslagen" och frĂ„gade mig om det var "mitt" bostadsomrĂ„de, vilket det ju var.
  Dom visade Ă€ven husen i Ö-vik nĂ„gon gĂ„ng samt olika motiv med raps frĂ„n SkĂ„ne. Även de borde du ha sett, men troligen inte lagt mĂ€rke till.

  PS. Å visst skulle ditt bostadsomrĂ„de passa perfekt som filmsnutt mellan olika program. DS.

  SvaraRadera
 8. För egen del tycker jag det ofta Àr ganska trist att husvagnar och husbilar stÄr mitt i stadsmiljöer. Tycker inte det direkt bidar till en in stadsbil. Men att stÄ uppstÀllda en bit utanför stan À rju nÄgot annat. Men varje kommun bestÀmmer ju.
  Skulle för egen del tycka det var urtrist att stÄ pÄ en asfalterad plan tÀtt intill andra.
  Men man tycker ju olika och tur Àr vÀl det.
  Trist ocksÄ med den nerbrunna kiosken.Mne Ä andra sidan roligare med en ny lekpark vid Lidan.
  Roligt att de bygger ut stranden för sÀkert hoppas man pÄ mÄnga besökare.
  Stor kram

  SvaraRadera
 9. Det Àr ju ganska trist att det byggs sÄ mycket pÄ sommaren. Det förstör lite av det fina intryck turister annars skulle fÄ. Men Ok, vi bor ju i ett land med sÄnt klimat att det bara Àr dÄ det kan byggas.....
  Min kusin som Äkte hem igÄr efter nÄgra dagar hos oss berÀttade att Stockholm ser hemskt ut just nu. ALLT Àr uppgrÀvt, ombyggt, raserat osv. Tydligen ligger det en massa cykelvÀgars tillkomst till grund - alltsÄ Miljöpartiets idéer om att alla kan cykla/vill cykla.
  KRAM/Susie

  SvaraRadera