torsdag, juni 02, 2022

Trees on Thursdays 220602

God förmiddag!
Detta var juni månads första dag och stan kokade en hel del inför studentutsläppet klockan 15.00.


Jag hade ingen släkting att gratulera, den sista var barnbarnet Elin förra året i Åmål och då fick vi bara vara fyra personer per student att gratta vid utsläppet.
Nästa barnbarn lär dröja till omkring tio år framåt i tiden.

Här lite yra och folk på G inför studentkavalkaden. Nej, jag orkade inte tränga mig fram till själva utsläppet, det var megamycket folk som knödde.
Sedan cyklade jag hem.

Idag torsdag. Tomt i agendan, även fredag och lördag, faktiskt.
Ljus och Kärlek🙏

10 kommentarer:

  1. Nästa fredag är jag bjuden på studentfest hos min guddotter, det var några år sedan sist, närmare bestämt när våra killar "tog studenten", och yngsta fyller 30 år i år, så det var ett tag sedan!
    Idag regnar det här i 08-land,hela dagen...
    Ha det fint!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Nej, har man ingen som man ska uppvakta eller så är det ju inte så roligt att knö in sig. Man kan titta på avstånd om det faller sig så.
    Här blev det et strålande em och kväll och mycket folk i omlopp utomhus. Trevligt!
    Idag heldagsregn men det är helt ok. Har resejobb nästa vecka så jag läser på och planerar. Passar fint. Hela helgen är avsatt för trevligheter så jag hoppas på fint väder. Och fint vill jag helst ha nästa vecka när jag ska resejobba till och på Öland.
    Trevlig torsdag.
    Stor kram

    SvaraRadera
  3. Dom hade i alla fall tur med vädret. Ett av våra barnbarn tar studenten i morgon, men tyvärr måste vi stanna hemma pga Covid. Vi mår ganska bra, men kan ju smitta många och det vill vi inte.
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Så roligt för studenterna att kunna fira lite igen för det hör liksom till. Vi har dock ingen att gratta utan får nog vänta tre år. Däremot så ska vi på dop snart.

    Önskar dig en fin torsdag!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Tack för alla fina kommentarer från dig hos mig.
    Jag har som du vet varit ute på jobbresa och inte hunnit besöka Blogglandia. Nu börjar jag ta igen.
    Har ingen student jag känner i år, så här är lugnt på så sätt, fast mycket annat på gång.
    Torsdagskramar!

    SvaraRadera
  6. Studenternas tid. Stor skillnad från då Kram man själv var student. Nästan så man fick skämmas för att man valt att köpa en mössa.
    Något utsläpp var det inte tal om. Men hemma var det mottagning. Min mors roligaste dag, sa hon alltid. Kanske var det för att hon fick den fest som hon aldrig kunde få. Bonddöttrar tog inte studenten på 30 och 40-talen... Ha det gott!

    SvaraRadera
  7. Där var det liv! Jättekul! Även Lidköping hade fint väder för utsläppet igår. Jättekul, för idag hade studenterna nog frusit ihjäl i 10 grader med regn.

    SvaraRadera
  8. Så roligt för alla studenter att kunna fira. Många missade det nog under corona perioden . Hoppas dom får fira ordentligt nu . Skickar en stor kvälls kram till dig.

    SvaraRadera
  9. Så roligt för alla studenter att kunna fira. Många missade det nog under corona perioden . Hoppas dom får fira ordentligt nu . Skickar en stor kvälls kram till dig. www.yasminejohansen.com

    Svara

    SvaraRadera
  10. Trevligt för studenterna, men trist om det blir alltför mycket trängsel. Jag har gått och blivit lite folkskygg dom senaste åren...

    Ha en fin fredag!

    SvaraRadera