lördag, september 16, 2023

Bokmärke och höstmode

Gomedda! Sent omsider kommer så veckans bokmärke! Det är absolut inte fejkat för jag hittade det i veckan när jag bläddrade i några böcker i bokhyllan. Bokmärket låg i Medium Lena Ranehags utgivna bok "Det osynliga riket" utgiven 2012. Jag började läsa boken tidigare men klarade nog inte av den för synens skull.

Så hade jag bestämt mig för att visa några bilder av höstens mode. Jättesvårt att ta snygga kort "i farten".



Jag kommer att visa fler bilder en annan dag!

Denna goa tröja från det italienska märket Edith köpte jag med en tillhörande scarves, också från Edith.

Det är Boklysten som har uppfunnit temat Bokmärken.
Kanske hittar du också bokmärken hos BPHannele eller Åsa.

Ljus och Kärlek 🙏🏻

10 kommentarer:

  1. Fin färg och fräckt med scarfen till 👍
    Kul Du fann ett bokmärke 😄
    När det gäller text i böcker så upplever jag att vissa pocketböcker trycks på ”sämre vis” 😜 både papprets utseende och textens färg ger problem.
    Lördag mitt på dan och jag har gjort ett inlägg Hoppa på tåget 🚂 i min alternativa blogg.
    Vad ska Du göra idag?
    Ha en fortsatt bra dag kram åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Pocket var det första som jag inte klarade av. Mindre bokstäver dessutom och svårt med att vända blad, alltså för mycket hopklistrade. Idag så bara jag chillar, tror jag. Var vaken en del i natt, så sov längre på morgonen. Tack och ha det bra du med. Kram!

      Radera
  2. Blir jättefint på dej, som klär i klara färger. Var inget som jag direkt "föll för" i din modekavalkad. Men jag är rätt kräsen. God lördagseftermiddag! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. 😂 Jag är också kräsen. Så det enda som jag föll för var min köpta tröja. Men fler bilder från visningen kommer frampå! Kram

      Radera
  3. Det var riktigt snyggt vardagsmode det där, fastän jag inte kan ha så där långa kjolar eller klänningar, då jag är ganska kort (168 cm) och rund. Men färgerna är fina, också i ögonen för en som mest använder svart och vitt :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte är du kort? Jag var 165 cm som längst och har sen krympt succesivt så jag är nere i 151 cm (pga ryggkompressioner). Jodå, du är så mycket yngre och kunde glatt ha haft några skapelser här.

      Radera
  4. Vilken snygg tröja och scarfen kommer att bli pricken över i. Kul med lite nytt inför hösten dessutom.

    Önskar en god kväll nu!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Det bokmärket borde jag ju minnas, men jag gör nog inte riktigt det. Men halsbandet tror jag var en legosten.

    Alltså du är ju en av få som klär sig i rött. Blusen är nog det bästa plagget du visar och köpte. De andra kläderna var rätt färg- och formlösa om jag ska vara diplomatisk. Sedan kollade jag skorna. Sådana korksulor var inne på1970 och tidigt 1980-talet. Då var man automatiskt 5-10 centimeter längre;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bokmärket är från dig. Med flit så skrev jag inget och länkade heller inte, för jag ville se om du kom ihåg. Det är jättelängesen och vinsten var ett halsband med en legosten, helt riktigt, mycket snyggt och jag har använt det en del. Blev glad för det. Precis som jag blev glad för den super ihopvikbara nylonkassen som du skickade vid ett jubileum. Används dagligdax!

      Höstmodet är ju rätt trist, men min orange blus/tröja är jag helt nöjd med, superfin kvalitet.

      Radera