onsdag, november 08, 2023

Onsdag och körövning

Nu är båda mina kaktusar i full fart och blommar båda två, så trevligt.

Det här är sju rosor av de tio som jag köpte den 27 oktober. Verkligen tur-rosor.

Det blev en bra tisdag med en liten bussutflykt till stora COOP. Jag har nog inte varit där här i Lidköping på två år. Inte den billigaste butiken men väldigt fräsch. Jag tänkte för mig själv, visst, jag tar mig dit med dubbla bussar och även hem med lite väntetid, men det tar några timmar. Så mycket enklare med bil eller cykel. Kan ju säga att jag saknar att kunna cykla också.

Idag får jag öva lite på sångerna för nu är det In Chorus i kväll, det ska bli roligt.
Ljus och Kärlek 🙏🏻

10 kommentarer:

  1. jag kör bil sällan, men vi har bra kommunikationer, buss varje dag och gratis för pensionärer vissa tider. Trevligt med din kör, min kör hette Vi-Som-Inte-Kan-Sjunga, vi var ett par hundra i en stor kyrka, roligt, vi hade några konserter som spelades in i cd.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, jag ska väl inte klaga. Jag åker gratis i hela zon C på Västtrafik alltid.
      Min lilla kör består bara av åtta personer, så det krävs lite övning. Vi har också en sån typ kör som din, den heter "Våga-sjunga-kören" och där är många med.

      Radera
  2. Så kul Du kom ut på egen hand med hjälp av olika bussar och kunde botanisera i en ny affär medans Du fick lägenheten städad.
    Bra att vara aktiv‼️
    Skönsång körsång och härlig samvaro 💕
    Ha en fin dag kram åsa

    I dagens blogginlägg en del av alfabetet 😜 vi hörs lite privat senare 👋

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gör så gott jag kan i det skick som jag är!
      Körsång och samvaro, där satte du pricken över i´et.
      Har läst och kommenterat ditt inlägg. Hörs lite om du vill.
      Kram!

      Radera
  3. Det är viktigt med väl fungerande kommunikationer men jag förstår att det tar lite tid. Du har inte funderat på en trehjuling om det är för balansen? Fast är det synen som ställer till det hjälper inte det.
    Önskar en trevlig körkväll!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det går fint att ta mig till centrum och till resecentrum. Men ska jag längre bort så blir det ny buss och det kan vara lite snårigt att fånga den som passar då, lite rörigt, skulle jag vilja säga.
      Trehjuling har jag funderat på länge, men avfärdat, för det finns ingen p-plats och helst ville jag kunna sätta in en sån inomhus. Sen så är synen besvärlig. Ibland är jag nära att gå på stolpar, ja du förstår.
      Tack och kram!

      Radera
  4. Jag får allt svårare att gå p ga min polyneuropati och cyklat har jag inte gjort på många år, så bilen är min räddning, annars skulle jag snart inte kunna handla själv.
    Ha en trevlig sångövning!
    Kram Ingrid

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man ser hur skört allting är. Jag har varit med om att inte kunna handla själv och det är inte kul, men nödvändigt. Förstår att din bil är så mycket värd.
      Tack och kram!

      Radera
  5. Stort GRATTIS till dina två blommande novemberkaktusar. Med tanke på att den du visar är så pass liten är blomsterprakten extra stor och fin!!!
    Även rosorna verkar trivas hos dig. Några väl behövliga färgklickar in dessa eländiga höstmörker.
    Hoppas att din utflykt till stora COOP var framgångsrik, det vill säga att du kom med allt du hade planerat att köpa. Billigt är inte alltid bäst tycker jag. Dessutom ska man skämma bort sig ofta i vår ålder efter mottot: "I deserve it, because I'm worth it." Mitt älskningsmotto kan jag säga:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar, jag är glad för varje blomma som vill öppna sina blomblad för mig!
      Jo, såklart gick jag runt på COOP och lade godsaker i min XLDraMaten. Den rymmer väldigt mycket, så jag behöver inte oroa mig mer än att fin in spektaklet på bussen och få av det sen och så uppför alla mina trappor hemma. Men jag är nöjd.

      Radera