mÄndag, oktober 28, 2019

Glad mĂ„ndag 😀

 
 Idag Ă€r det mĂ„ndag igen och jag försöker tĂ€nka till vad som har gjort mig glad det senaste dagarna. Jo, det Ă€r ett par saker i lördags, som jag vill nĂ€mna. 

Jag har inte berÀttat om konserten. Publiken fyllde hela Otterstads kyrka till max, extrastolar fick in. VÄr kör fick stÄ lÀngs vÀggarna under de tvÄ timmarna som det pÄgick, med de fantastiska solisterna och musikerna. Förutom nÀr vi var framme och sjöng gospel, ja dÄ stod vi med. Och till sist, tillsammans med solisterna, hÀngde vi pÄ med "Proud Mary" av Creedence Clearwater Revival! Vilket jubel!


Hospicepersonalen fick upp pÄ scenen och fÄ varsin ros under klapp klapp.
Inte nog med detta, alla som deltagit med sÄng och musik fick varsin Àngel, handgjord av en volontÀr pÄ Hospice Gabriel. Just den Àngeln kallas OtterstadsÀngneln.

Sedan ploppade det upp pĂ„ Instagram att sonen Thomas med fru befann sig pĂ„ Stadshuset i Stockholm.  Förfest med champagne i Gyllene salen och sedan middag med dessert i BlĂ„ hallen. Det var Considgalan 2019.  

HÀr skrattade jag i onsdags och skrattar Ät mig sjÀlv idag igen.

IgÄr för 43 Är sedan föddes yngste sonen Thomas, det var en glad dag. Nu trÀffades vi inte, sÄ söndagen blev ett telefonsamtal.

Det Ă€r bloggvĂ€nnen Carita, som uppfunnit temat Glad mĂ„ndag, fast idag kunde det lika gĂ€rna heta Tacksamhetslista. Ljus, KĂ€rlek och TilliT  💖

13 kommentarer:

 1. Ja det kunde det sÀkert gjort, ja du ser glad ut :) och trist nÀr man inte ses som man gÀrna hade velat fina Gerd kram Ä fin mÄndag oavsett namn :)

  SvaraRadera
 2. Vilken hÀrlig konsert ni hade! Musik blir man upplyft av. SÄ roligt att sÄ mÄnga kom.

  Kram och glad mÄndag önskar jag dig ocksÄ <3

  SvaraRadera
 3. LÄter som en lyckad konsert och vilken fin Àngel du fick. Det kÀnns lite i hjÀrtat nÀr man inte kan trÀffa sina barn pÄ födelsedagar, men ibland sÀtter avstÄndet kÀppar i hjulet. Jag ser att du Àr glad idag med och ditt leende lÀttar upp mitt humör ocksÄ. Kram

  SvaraRadera
 4. SÄ roligt att konserten var sÄ uppskattad!
  Ha en bra och Glad mÄndag du ocksÄ Gerd!
  Creedence Clearwater Revival WOW ... de var bra!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Den dÀr konserten mÄste verkligen ha varit en upplevelse som givit glada minnen.
  Ha en riktigt Glad mÄndag!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 6. Det Àr fint att kunna vara bÄde tacksam och glad <3

  SvaraRadera
 7. *Tummen upp* för Creedence Clearwater Revival :)

  LÄter som konserten var mer Àn bÀst, sÄ himla skoj.

  Grattis till Din son, synd Ni inte kunde trÀffas...

  kram

  SvaraRadera
 8. SÄ roligt att konserten blev sÄ lyckad och vÀlbesökt. Kan tÀnka mig att det svÀngde rejÀlt. Och Creedence musik gllar jag verkligen. Det svÀnger rejÀlt. Tycker Àven att Tina Turners version av den Àr jÀttebra. Fint ocksÄ att Hospicepersonalen uppmÀrksammades sÄ fint.
  Kul med fest i Stockholms stadshus. Och att festa i Gyllene salen Àr verkligen festligt. Har varit dÀr npgra gÄnger pÄ fest bl.a. ett par minnesvÀrda Nobelfester. Dock lÀnge sedan. Men minnena finns kvar.
  Och roligt idag med sonens födelsedagen. Stort grattis till er bÄda.
  Varm kram

  SvaraRadera
 9. LĂ„ter som du haft en hĂ€rlig helg med en fantastisk konsert! Å grattis till sonen som fyller Ă„r! Du blev sĂ„ fin i hĂ„ret hos frissan!
  Ha en fortsatt glad mÄndag!!
  Kram

  SvaraRadera
 10. SÄ hÀrligt med en lyckad konsert. Det Àr jÀttetrevligt och inspirerande att sjunga, blir det sedan uppskattat sÄ kÀnns det dubbelt sÄ fint. Roligt med Àngeln som ni fick.
  Att stÄ sÄ lÀnge skulle för mig ha varit minst sagt för jobbigt, bra att ni klarade av det. Men, Àr det mycket folk sÄ Àr det och det kÀnns ju extra roligt.
  SÄ trevligt för din son Thomas i Stadshuset. Jag har ocksÄ haft Àran att vara pÄ en finare middag i BlÄ Hallen.
  FörstÄr att du lyser av glÀdje dÀr pÄ bilden.
  Varm kram till dig.

  SvaraRadera
 11. SÄ roligt att höra att konserten i Otterstads kyrka blev en sÄdan succé. Hoppas sÄklart att besökarna ocksÄ öppnade plÄnboken.
  Creedence Clearwater Revival var/Ă€r en av mina absoluta favo band. Tror vi har alla skivor av gruppen.
  Considgalan fick jag googla. Aldrig hört talas om. Var sonen/svÀrdottern nominerade till en av de tre utmÀrkelserna? SÄg att det var tvÄ kvinnor bland pristagarna. Det ser man sÀllan i denna bransch. Himla kul!

  SvaraRadera
 12. Verkligen en glaaad mÄndag! SÄ mycket glÀdje!

  Creedence Clearwater Revival hörde till mina favvoband ocksÄ :-D

  Nu har vi redan tisdagskvÀll hÀr... Har svÄrt att hÀnga med i blogglandia med allt vi har för oss :-D

  SvaraRadera
 13. Lyssnat en del pÄ Credence men det var lÀnge sen, bra band

  SvaraRadera