mÄndag, april 13, 2020

Glad mĂ„ndag 😀 och Annandag PĂ„sk!

Good morning! Nej, jag videoĂ€ter inte min frulle. Ska strax gĂ„ och laga till den. LĂ„g och drog mig lĂ€nge i sĂ€ngen idag. Skönt och avslappnande efter pĂ„skens alla fester. NOT 😀 Nej, men hjĂ€rnan fĂ„r ju ta emot otroligt mycket information "i dessa tider".

Hörde pÄ nyheterna att mÄnga hört av sig och vill ha hjÀlp med att sluta röka. Det Àr positivt och man kan ju Àndra lite pÄ vanor och lugna ner sig.

Min virtuella lĂ„tsaskompis Ă„ jag. Det Ă€r mycket man kan göra med Snapchat 😂 - lite roar mycket ibland.

Det Ă€r Carita som Ă€r inspiratör till temat, att sprida lite mĂ„ndagsglĂ€dje! 😀

Orsakullan frĂ„gar vad jag gör pĂ„ Annandag pĂ„sk, en extra ledig dag tillsammans? Svar, jag Ă€r ensam och gör sĂ„ledes inget extra med nĂ„gon. Om inte om hade varit sĂ„ hade jag sjungit med i ConBrioGospel denna dag i Otterstad kyrka,  som naturligtvis Ă€r instĂ€llt.
Det Ă€r Orsakullan som hĂ„ller i temat April 30 dagar.

Jag gjorde Ă€ven som BP i pĂ„sk. Lade ut nĂ„gra pocket i trappan och skrev GLAD PÅSK - varsĂ„god och ta en bok eller fler. Alla böcker borta nu!
Ljus och kÀrlek

12 kommentarer:

Biggeros sa...

Ensamheten kan Àven vara dystert i detta lÀge. Det gÀller att hÄlla kontakt med nÀra och kÀra pÄ Internet. Visst kan man lÄtsas att man har en virtuell kompis till hands=)
TrÄkigt att du inte kan samverka med din gospelsgrupp som du brukar göra. Ta hand om dig ��
Kram

Ingrid sa...

Den hÀr coronan pushar vÀl folk att sluta röka. Annat var det nÀr spanska sjukan gick, dÄ stod det rekommendationerna för hur man skulle sköta sig "Rök sÄ mycket som möjligt!"
Hoppas att du har en skön annandag!
Kram, Ingrid

Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagog sa...

Det dÀr med rökningen kÀnns faktiskt riktigt bra, jag antar att corona kanske fÄtt folk att inse att man inte har livet till att tas för givet :).

Ditte sa...

Bra att folk slutar att röka för det Àr ju verkligen en rejÀl riskfaktor. Men Ä andra sidan kan man bli pÄkörd ocksÄ. Risker finns i allt nÀr man lever.
Visst blev det en annorlunda pÄsk men jag Àr sÄ glad att vi hÀr kan gÄ ut och röra oss. Befriande! Ser dagligen nu flera som har kalas utomhus. Men man fÄr hitta lÀ för det har blÄst rejÀlt bÄde igÄr och idag.
FörstÄr att du saknar dina körer och annat socialt umgÀnge. Vi har promenadvÀnner som vi trÀffar och det Àr trevligt. Ibland tar vi ocksÄ med kaffe och mackor ut.
Önskar dig en sĂ„ bra mĂ„ndag som möjligt.
Stor kram

Carita Liljendahl sa...

En rolig bild som bra beskriver dagens verklighet för mÄnga. Fint att internet finns nu, Skype och annat.
Gullig bild av dig och nallen!

Znogge sa...

Glad mĂ„ndag till dig med! Jag tror att mĂ„nga mĂ€nniskor blir psykiskt trötta nĂ€r det ser ut som det gör. Även om man inte tĂ€nker pĂ„ det hela tiden sĂ„ finns det en oro som Ă€r nĂ€rvarande. NĂ„ja, vi kan bara göra det bĂ€sta av situationen.

Kram och god mÄndagskvÀll!

En rosa fluga sa...

Skönt med sovmorron ,-)
Men sÄ söt bild pÄ dig med nalle! Charmigt,-))
Kan man fixa sÄn pÄ snapchat, kul, fÄr gÄ in och kolla ,-)
Ha det fint
KRAM Primrose ,-)

Susjos sa...

SÄ fin bild med dej och nallen, tÀnk sÄ mycket men kan göra med tekniken idag!
Hoppas din dag blev bra, trots instÀlld gospel idag
Varm Kram

BP sa...

Hörde ocksÄ det dÀr med rökningen. FörsÀljningen av Nicotintuggummi hade visst gÄtt upp med 79 procent i mars jÀmfört med samma period ifjol.
Kul bild pÄ dig med din virtuella nalle. Du Àr duktig du! Har inte ens Snapchat och har aldrig anvÀnt det - ooooops;-)
JÀttekul att du hÀngde pÄ med att lÀgga ut pockets och att det blev en succé, precis som hos mig. HÀr har fler sjÀlva lagt ned böcker i utbyte ocksÄ.

nalta norrland sa...

Kul Du hÀnger pÄ BP och lÀgger ut böcker lite mer grannsamverkan sÄ hÀr i coronatider kanske?
Ensamhet har tvÄ sidor och ja Du bör nog trivas bra med Dig sjÀlv för att undgÄ tristess och psykbryt ;-) nÀ men allvarligt sÄ tror jag fortfarande inte att ensamhet Àr bra, inte för nÄn, det Àr ju dÀrför fÄngar sÀtts i isolering som straff.
Det Àr tur Du har Din cykel och kan ta Dig hemifrÄn Ä i alla fall se mÀnniskor.

kram

Ama de casa sa...

Himla bra idé av BP dÀr och kul att du hakade pÄ. HÀr Àr det ingen större vits att lÀgga ut nÄgra böcker eftersom det inte Àr nÄn i huset som kan lÀsa svenska böcker... Ja, förutom vi sjÀlva dÄ :-)

Hoppas att det börjar lÀtta snart sÄ att inte precis allt Àr instÀllt...

Ha det gott!

KajsaLisa sa...

Kul ide med böckerna och att folk uppskattade det.