onsdag, januari 27, 2021

Mitt i veckan ❄️💚

God morgon, från Lidköping! 

Jag börjar med ett foto, som tagit vägen från Ruths släktingar i Dalarna och till USA och som därifrån nyss hittade vägen via Ruth i Virginia till mig i Lidköping.
Goa Ruth har skickat bilder till fler bloggare, så jag bjuder på ett av dem jag också. På bilden är det verkligen snöig vinter!

Så här ser det ut hos mig, samma vinter, men helt snöfattigt. Men vad gör väl det? Fast man kan ju undra om bilderna är från samma Sverige 😃

En blogg är för mig en slags dagbok. Men när inget händer, då blir den tunn. Tänker tillbaka för ett år sedan. Ändå så har jag att göra, fastän inget spännande och ingen festklädsel, om jag inte klär upp mig för TVn 😂 och det gör jag ju ibland. Eller för videochatten 😉

Orsakullan: På sociala medier blir jag glad när...man gillar, det som jag försöker förmedla, och för några vänligt skrivna krumelurer. Det piggar upp!

Ljus och Kärlek 🙏

11 kommentarer:

  1. Visst piggar kommentarerna upp även om jag inbillar mig för att jag skriver för mitt eget höga nöjes skull.
    Ha en fin onsdag!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  2. Ja nog är det stor skillnad hur det ser ut i det avlånga land som Sverige är :-)

    Visst är det trevligt med kommentarer!

    Ha en fin mitt-i-veckan-dag!

    SvaraRadera
  3. Jättefin gladbild på din fina dotter .vilken lycka när hon kom ,-)
    Skönt att gå och få tänderna rena, det gör jag en gång om året.
    Ja vårt avlånga land är intressant, fin snöbild , här har vi fin vinter nu, men så halt. det slipper du, halkan ,-)
    Ha det fortsatt fint KRAM Primrose ,-)

    SvaraRadera
  4. Vacker vinter från Ruth ... såg bilden hos BP också.
    Visst blir man glad för varje kommentar :)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Visst är Ruths vinterbilder som hon skickat oss helt ljuvliga och de tål att ses många gånger. Jag skulle gärna vilja vara här i skidspåren.
    Fint med solen hos dig också och lite känsla av vår är det i bilden.
    Och visst är tillvaron nu är ju mer tunn för oss alla. Men många möjligheter finns ju ändå. Tur det.
    Önskar dig en fin onsdag och det vackra vädret har jag förstått att du har.
    Stor kram

    SvaraRadera
  6. Det är samma här sådant gör en verkligen glad på sociala medier. Jag har verkligen haft svårt med saken att läsa som jag velat på sista tiden. Eller ja sedan jag bytte jobb har det varit som att alla energi gick ut mig :(.

    SvaraRadera
  7. Visst är det skillnad på väder fast det är samma land. Jag har släktingar i Dalarna och minns att jag åkte spark där som barn. Kram

    SvaraRadera
  8. Vilken berest och vacker vinterbild som du fick från Ruth. Här har vi ingen snö heller men det gör mig inte så mycket även om jag måste erkänna att vintervitt är fint.

    Att det inte händer så mycket nu präglar självklart bloggen men samtidigt så är det också verkligheten.

    Kram och god kväll!

    SvaraRadera
  9. Jättekul att du också la upp den fina bilden från Ruth! Jag beskar den ju, så det är en helt ny och annan bild jag ser hos dig;-)

    Är såååå avis att du har noll snö och dessutom sol. Här ligger det kanske fem centimeter, det är grått och var cirka fem grader kallt. Ska nog inte klaga ändå. Det var värre på 1980-talet med över tjugo minusgrader;-)

    Du gillar ju klä upp dig, så jag förstår att du saknar det. Vi gör det ju inte, så vi saknar det inte heller. Jeans, t-shirt, hoodie är den enda klädsel vi har olika uppsättningar av.

    SvaraRadera
  10. Vi har massor med snö men då bor vi i gällivare å ja älskar det, och ja älskar kylan som vi har här :) ❤️ Hade inte klarat av bar mark under vintern, då kan man inte uppskatta våren sen när den kommer ;)

    SvaraRadera
  11. Usch! Vi har MASSOR med snö så min gubbe är tvungen att ta fram snöslungan så vi kommer ut från tomten. Ska till VC i Hemse idag, så det är ett måste men han är inte pigg på det precis. Vägarna däremot är så välskötta att har man väl kommit ut så långt är det inga problem som tur är.....
    KRAM/Susie

    SvaraRadera