lördag, januari 30, 2021

Veckans bokmĂ€rke 🔖

 God morgon till lördagen! Och till Ring sĂ„ spelar vi, med Pernilla MĂ„nsson Colt ♪♫♪♫

Ett Àkta bokmÀrke pryder min blogg idag igen. Ett av de fÄdda frÄn vÀnnen Anne, tackar!

Om ni har tur kanske ni Ă€ven hittar bokmĂ€rken hos: Hannele, BP, Ă…sa och KlimakteriehĂ€xan!

En motljusbild frÄn mitt omrÄde. Fotat genom barnens fotbollsinhÀgnad, mycket vÀlordnat hÀr, dÄ övrig bollsparkning Àr förbjudet.

Sist sÄ bjuder jag pÄ lite frukost. Jag har nog stekt Àgg sÄ gott som varenda morgon, nu ett tag och sÄ leverpastejmackan med saltgurka (inte smörgÄsgurka, noga dÀr).

07.44 hos mig och 9 minusgrader idag lördag!

Ljus och KĂ€rlek🙏

8 kommentarer:

Hanneles bokparadis sa...

VÀldans vackert bokmÀrke du hittat, hÀr var det tio igÄr, vi ska ta en liten promenad i kylan.

znogge sa...

Vilket vackert bokmÀrke!
HÀr Àter husse saltgurka medan jag föredrar smörgÄsgurka sÄ det blir till att ha en burk av varje :D

Kram och god lördag!

Ama de casa sa...

Ett fint bokmÀrke :-) Lustigt egentligen... NÀr jag var liten sÄ var det vÀldigt poppis med "riktiga" bokmÀrken, men vi hade dom aldrig i nÄgra böcker.

Ha en fin storlördag!

Susie pÄ StjÀrnarve... sa...

Frukosten sÄg god ut, men det Àr klart det ska vara smörgÄsgurka..... *fniss* SjÀlv Är jag en rostad med leverpastej - men ingen gurka, den var slut. Rolle tÀnker inte heller ge sig ut i snön för att köpa det (trots att det Àr han som Àter upp den), vi storhandlade i torsdags sÄ vi klarar oss annars tills pÄ mÄndag dÄ vi Àr tvungna. Jag ska till VC som vanligt mÄn och tors.
KRAM/Susie

KlimakteriehÀxan sa...

NĂ€ men hallĂ„, det ska ju vara SMÖRGÅSGURKA!!!!!
TÀnk att det dök upp ett bokmÀrke hos mig igen ... ett roligt, tyckte jag.

Ditte sa...

Ja, bokmÀrken kan man ju ha till mycket. Har nu bara kvar nÄgra fÄ som jag anvÀnder i böcker. Men minns de bokmÀrken man förr bytte pÄ olika sÀtt. Men de har vandrat vidare för lÀnge sen.
Stekt Àgg kan vara gott och Àgg överlag. Vi varierar med omeletter, löskokta Àgg och pocherade Àgg. Och en och annan leverpastejmacka gÄr ocksÄ ner. Med smörgÄsgurka eller saltgurka. Vi varierar. StrÄlande vinterdag hÀr idag men kallt, nu -10.
Vacker morgonbild!
Önskar dig en fin lördag.
Stor kram

BP sa...

DÄ har du troligen frusit lika mycket som jag idag. Vi hade nÀstan 10 minusgrader mitt pÄ dagen. Nu nÀstan -12 - burr, burr. Kallaste temperaturen pÄ fem Är enligt en kompis. TÀnk om man hade bokfört alla temperaturer;-)
Ser att du har julduken kvar pÄ bordet - hahaha:-)
Saltgurka gillar jag, dÄ den Àr just det salt. SmörgÄsgurka gillar jag inte dÄ den Àr alldeles för söt för min smak. Förutom hushÄlls- och toapapper brukar jag faktiskt köpa just saltgurka hos Lidl.

BP sa...

Me again: Glömde ju helt och hÄllet bort bokmÀrket. Det Àr verkligen fint och glittrigt. Som jag sa förut, jÀttekul att du ocksÄ fÄtt en donator nu:-)