torsdag, november 11, 2021

Det kom ett paket

Fantastiskt, det måste jag säga! Ja, den beställda connectern kom igår i postlådan.

Jag har haft en sån här hörslinga till TVn tidigare, men med mina nya suveräna hörapparater så behövde jag en ny TV Connector. Den gamla lämnar jag åter vid nästa besök på Hörcentralen.

Eftersom min TV som jag köpte 2012 funkar alldeles utmärkt på det jag vill, så har jag alltså ingen digital TV, men kunde ändå koppla ihop detta här, och alldeles själv 😂 Klapp klapp! Liten, fyndig och alldeles gratis mackapär här i Västra Götalandsregionen 🙏

Tänk om det fanns en mackapär för min synnerv, då skulle jag önska mig en sån i julklapp.

Himlen idag när jag hade handlat här på Framnäs Centrum i Lidköping, 200 meter ifrån mig. Tack och lov, inga regndroppar.Kan inte låta bli att infoga tre bilder från Ruth i Virginias dotterson, som bor i Salt Lake City, Utah. Jag fick dem på mail och det är intressant med de olika himlarna här och där. Betagande vackert!
Tusen tack, Ruth 💖

Ljus och Kärlek 🙏

8 kommentarer:

 1. Grattis till den nya mackapären och till ditt eminenta koppleriarbete :-D

  Fina bilder från Ruth!

  Ha en skön dag :-)

  SvaraRadera
 2. Otroligt vackert.
  Så bra att mackapären funkar så bra. Grattis till det!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag behöver nog lite hjälp med att få ett bra ljud på tv:n, för allt som innehåller musik blir så skramligt och det gör att jag undviker just musikprogram, typ Så mycket bättre. Jag får nog ta upp det med Hörcentralen.
  Så vackra bilder du visar!!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 4. Fina bilder från Ruth 😍
  Bra det finns hjälpmedel och att de inte kostar miljoner 👍
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så bra med hjälpmedel! Och att VG regionen fixar så snabbt!
  Himlarna? Nja, jag föredrar din himmelsblå. Ingen blå himmel här inte. Bara novembwrgrått. Vad kan det vara i avstånd mellan oss fågelvägen...? Något mellan 15 och 20 mil, gissar jag. Stor skillnad på vädret har vi! Kram !

  SvaraRadera
 6. Himlar är väldigt fascinerande. De skiljer sig nämligen åt rejält beroende på var man befinner sig. Älskar sådana bilder:-)

  Stor eloge och applåd till bedriften att koppla "grunkan" till tv:n. Åsså kan du vara glad (eller inte, beroende på hur man ser det) att du fortfarande kan titta på analoga kanaler. Det kan inte vi längre, då ComHem digitaliserade hela nätet i föreningen ifjol tror jag det var. Å jag/vi lyckades INTE göra anpassningarna till våra tv-apparater utan fick anlita extern hjälp...

  Vad gäller din synnerv kan du googla på "expertsjukhus", visserligen i Stockholm, men ändå. Sophiahemmet och St. Eriks Ögonsjukhus har specialister för olika ögonbesvär. Värt ett försök!

  SvaraRadera
 7. Grattis till nya mackapären och gott kopplande! Hoppas att den utfaller till belåtenhet.
  Vilka vackra bilder du fick!

  Kram och god kväll <3

  SvaraRadera
 8. Grattis till din nya mackapär, och gratis dessutom!
  Fina foton från Utah!
  Ja, vi har det fint i Puerto Rico, njuter av varje sekund! Ljuset och värmen är ljuvligt.
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera