onsdag, november 10, 2021

Long time ago

Trettio år sedan.
Jag hade skaffat mig både vita och röda glasögon. Gick på en kurs i färganalys och självklart skulle jag ha röda glasögon. Jag färgade om mina bleka kläder till vårens glada färger och blev en ny människa. Här kisar jag i solen och är på väg till Oslo. Med ett nytt sällskap vid min sida. Det var dock inte Pusselbit. Han kom in i bilden fyra år senare, mitt älskade 💖

Sju år sedan.
Jag hade nyss varit i Thailand och för första och sista gången tatuerat mina ögonbryn. Min ögonlocksoperation var ännu inte gjord. På mig hade jag den mjuka, älskade kattröjan i angora.

Nyss.
Det går ju inte att undvika att bli äldre. Men jag är lika glad för det! Här var jag på väg ut. Nej, jag har inget horn i pannan. Det svarta som sticker ut är en låtsaskatt utskuren i trä som sitter på dörrkarmen. Ja, jag har flera.

I kväll skulle jag varit på väg ut igen till sångövningen In Chorus. Men det blev förhinder från körledaren, sånt händer.

I stället blickade jag nyss ut från balkongen och rönnbärsträden. Det kan tänkas bli en regnfri dag då jag kan göra lite ärenden med glatt humör.

Fast så här såg det ut åt ett annat håll från balkongen... vad månde bliva?

Hur som helst är det onsdag och jag önskar alla en fin dag med ljus och kärlek 🙏

10 kommentarer:

  1. Vilken härlig bildkavalkad på dig! :-)

    Håller tummarna att molnen ger sig av så du får en solig och fin onsdag.

    SvaraRadera
  2. härliga minnen, färger har jag dålig koll på... och maken är färgblind

    SvaraRadera
  3. Du ser verkligen välbevarad ut! Och det röda passar dig otroligt
    bra!!
    Här är det grått, grått, grått men hela 11 grader varmt. Det får man vara glada över...
    KRAM/Susie

    SvaraRadera
  4. Så fina foton av dig och du ser lika glad ut på alla bilderna.
    Hoppas att du får ett bra väder så blir det så mycket trevligare at göra en del ärenden. I regn känns det jobbigare. Jag tror att vi har likadant väder som du har. Plus 11 grader är det också.
    Kram och sköt om dig Gerd.

    SvaraRadera
  5. Kul med alla bilder. Tycker att du var fin innan ögonlocksoperation också. Hade också röda glasögon en gång. Färg lyfter upp.
    Färganalys var populärt. Gick en gång via lärarförbundet!Jag var ingen speciell årstid... utan utsmetad på alla. Men pastell känns inte rätt för mej.
    Synd på körövningen! Du får öva hemma. Kram!

    SvaraRadera
  6. Roligt att jämföra bilder och visst är det så att färg lyfter en hel del både hos oss människor och i många andra sammanhang. Jättefina bilder och kan tänka mig att olika minnen följer med dem.
    Önskar dig en fin dag oavsett väder.
    Stor kram

    SvaraRadera
  7. Vilka fina bilder på dig i olika åldrar. Visst syns det att vi blir äldre men så är det för alla.

    Otur att kören blev inställd men det är sådant som händer.

    Kram och god onsdag!

    SvaraRadera
  8. Skojjsigt att se Dig i olika tidsepoker Du är väldans fin och lik Dig själv även om Du blivit äldre, men vem blir inte det 😜
    Tatuerade ögonbryn och ögonlocksoperation har jag inte hört om tidigare, det var före min tid 😊
    Färganalys var populärt en tid, många som var intresserad. Jag vet att Js biologiska mor var en av dem… hon var väldigt på när det gällde nyheter.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Kan lugnt ge dig en komplimang - du har åldrats med värdighet. Skoj med en "selfie-parad". Gemensamt för alla tre bilder är att du klär dig gärna i rött, fast det stämmer ju inte. På sista bilden är det ju grönt, svart, vitt och lila som gäller. Glasögonen har också ändrat stil under åren. Med andra ord så har du hängt med trenderna:-)

    PS. Nästan 13 grader här och faktiskt tre timmars sol i eftermiddags:-) DS.

    SvaraRadera
  10. Du är dig lik och alltid lika glad även på kort! Urgullig kattröja! Och du klär så bra i rött!

    SvaraRadera