torsdag, maj 12, 2022

Trees on Thursdays- eller TrĂ„kTorsdag 🌳

God morgon till ett fikontrĂ€d hemma hos Sarah! 
Idag glÀder jag mig Ät en förhÄllandevis solig dag med upp till 15 grader vid lunchtid.

En god morgon frÄn en annan dag för drygt en vecka sedan och körsbÀrstrÀden i StadstrÀdgÄrden

Hur dum fÄr en va? TrÀngsel pÄ bussen mellan TrollhÀttan och Lidköping och den hÀr personen har placerat sig sjÀlv pÄ dubbla sÀten med skorna uppepÄ och noll bilbÀlte.... Mammarazzi förevigade med smygögat.

Min tand, ja. TandelÀndet. Det funkade inte med tandinklistringen, den lossnade. SÄ jag har fÄtt en konstgjord tand med krokar. Och jag sÀger bara usch, för att ha nÄgot frÀmmande i munnen som tungan pillar pÄ hela tiden. Men jag kanske vÀnjer mig? Det ser bra ut i alla fall.

Uppfinnare till temat TrĂ„kTorsdag Ă€r Kajsa-Lisa.

Ljus och KĂ€rlek🙏

6 kommentarer:

  1. Fy sÄ hÀnsynslöst den dÀr bussÄkaren betedde sig!
    PÄ bussen till Arlanda var jag en gÄng med om en hÀndelse som fick mig att le.

    Bussen var ganska full och pÄ sÀtet tvÀrs över gÄngen satt det en stor karl. Han la inte upp fötterna, men han satt sÄ bredbent att nÀstan hela sÀtet bredvid honom togs upp. En dam klev pÄ vid en hÄllplats, hon tittade sig omkring och gick fram till mannen och sa: "HÀr Àr det trÄngt, du fÄr vara snÀll och sitta som en flicka!" Och sÄ puttade hon helt resolut till hans ben sÄ att hon kunde fÄ plats att sÀtta sig ner. Han sÄg till flat ut mÄste jag sÀga!
    Ha trevlig trÄktorsdag!
    Kram, Ingrid

    SvaraRadera
  2. NÀr folk sitter sÄ blir jag riktigt irriterad och det har hÀnt mer Àn en gÄng att jag har sagt till. De brukar bli sÄ paffa att fötterna Äker ner pÄ studs.
    Hoppas att det ordnar sig pÄ bÀsta vis med din tand.

    Kram och god torsdag!

    SvaraRadera
  3. AjdÄ med tanden... Hoppas det blir bÀttre och att du vÀnjer dig!

    Folk som brer ut sig pÄ det dÀr viset har man inte mycket till övers för, nej...

    Ha det fint!

    SvaraRadera
  4. Typ! GÀller att ha mod att huta Ät de hÀnsynslösa. Men visst Àr det svÄrt!
    Tror att du vÀnjer dej med att ha nÄgot konstigt i munnen. Jag drog ut rn tsnd för tvÄ Är sedan. Tror att den kallas Oxelösund. Har sldrig ersatt den. Funkar bra det ocksÄ.
    Ha det gott! Kram // Anna-Lena

    SvaraRadera
  5. FikontrĂ€d - WOW! Trodde de bara trivdes i vĂ€rmen i Sydeuropa. Å fĂ€rska fikon Ă€r sĂ„ himla goda. De torkade ogillar jag, men fĂ€rska - MUMS!
    Ja, vad ska man sÀga om killen... Han borde ha tagit av sig skorna Ätminstone. Alternativt borde busschauffören ha sagt till honom att inte blockera sÀtena. Det dÀr att inte ta bÀlte pÄ sig förstÄr jag till viss mÄn, det gör jag nÀmligen inte heller pÄ bussar.
    Den dÀr konstgjorde tanden med krokar - ja, tÀnk att det Àr en piercing, sÄ kanske du har lÀttare att acceptera den. Du vÀnjer dig nog.

    SvaraRadera
  6. Usch lÄter jobbigt men du fÄr glÀdja dig Ät det fina vÀdret, beter man sig som han gör i Stockholm blir man nog nÀstan lynchad.
    Tack för lÀnken.

    SvaraRadera